Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu :

Am decis ca incepand de luni, 9 iulie 2018, sa ma despart de Partidul Social Democrat si sa-mi continui mandatul in Parlamentul European ca europarlamentar independent, in Grupul S&D. Voi continua sa lupt pentru aceleasi cauze in care am crezut si pana acum – programe mai bune de sanatate, drepturi egale pentru consumatorii romani, sanse mai mari pentru agricultorii romani, mediu mai curat pentru toti. Iar la incheierea acestui mandat voi continua sa sustin aceste proiecte si din afara politicii.

10 COMMENTS

 1. Nu stiti de ce s-a facut de ras din nou dragnea si servilul teodorovici aruncandu-se ca prostii pe casuta lui Johannis? Nu este in proprietatea statului…se fac de ras de fiecare data

 2. independent? Oameni fara caracter. Alesi de un partid pe criterii de pile si relatii devin consumatori de fonduri la care nu renunta . Independent de alegatori dar dependent de viata de europarlamentar. Dependentii de partid deveniti independenti sunt o rusine a politicii. Poate gasca pcr se gandeste sa renunte la formula de transformare in independent .

 3. “Voi continua sa lupt”, pentru ce? Pentru romanica si traitorii in tara nu s-a vazut nimic concret in urma ta,madam! Si nu esti singura!

  • Pentru hoțul Dragnea va lupta, pentru Udrea, pentru Mazăre, pentru basescu…pentru toti politicienii corupti pentru care lupți și tu!

  • Viorica-Vasilica si Daciana Sarbu au votat aceleasi legi in PE, doar ca una s-a intors sa fie papusa lui Dragnea si sa aduca Romania la nivelul retrograd dinainte de 2004 si “traditionala” iar celalalta a ramas consecventa principiilor social-democratiei europene!

 4. ofer o varianta alternativa (desigur ca e pamflet):

  “Am decis ca incepand de luni, 9 iulie 2018, sa- l ascult pe tata secu si pe sotul minisecu si sa-mi continui sinecura pe care am obtinut-o doar pentru calitatile mele intrucit m-a maritat tata secu cu sotul minisecu, aici in Mall-ul European, ca e platita foarte bine, am multe privilegii, nu trebuie sa fac mai nimic si am si pensie de mii de euro ca nu se mai merita sa ma risc pentru prostii de voi care m-ati votat la gramada si care acu va omoriti intre voi. Sunt in Grupul S&D, sunt si pe facebook in grupurile H&M, D&G, P&G si multe altele, mi-e bine (ca oricum nu ma interseaza decit sa am o viata buna departe de tara aia plina de securisti si procurori securisti) si voi continua sa lupt pentru aceleasi privilegii in care am crezut si pana acum – programe mai bune de sanatate in insule exotice si la SPAuri luxoase daca se poate decontate de prostii care platesc impozite, drepturi egale pentru mine ca si pentru toti jupinii de aicea, sanse mai mari pentru scoli private pentru copii mei, spitale unde nu mori de alte boli decit alea cu care te-ai dus si un mediu mai curat (astia ne dau bmw seria 7, euro 6 nepoluante, fraierilor, ca masina de serviciu, de piata si de vacante) pentru mine si famila mea.
  Iar la incheierea acestui mandat (ca nu cred ca secu aia care m-au adus aici vor mai putea sa ma tina si a doua oara), folosind in nobil scop personal toate relatiile si prietesugurile pe care mi le fac acuma pe banii fraierilor care sunteti, voi continua sa sustin aceste proiecte si din afara politicii, intrucit intentionez sa-mi dedic viata actelor de caritate pentru mine, facute doar din Occident si pe bani multi. Va pup si va las in durerea voastra de bizoni votanti, ca eu deja m-am scos”

 5. Deși mi se falfaie de soarta unor mediocrități ajunse intr-o sinecura călduță cum este parlamentul european numai datorita faptului ca au fost destul de obediente față de jupanul unui partid sau al altuia, totuși nu mă abțin sa mă întreb dacă nu cumva acest zero barat care este daciana sârbu n-ar trebui ca înainte de depunerea demisiei sa se duca pentru o ultima data la Dragnea și sa repete ceea ce a făcut ca sa ajungă pe lista pentru europarlamentare. Așa de dragul vremurilor de altădată.

  • Daciana Sarbu e la fel de merituoasa ca Veorica Dancila. (Si ca Elena Basescu, desigur.)
   Alex, poate ne spui ce merite au recomandat-o pe inlocuitoarea doamnei Dancila in parlamentul european. In afara de faptul ca e teleormaneanca.
   Daca-i mai sti si numele, fara sa gugalesti, deja ai toata admiratia mea. Si un vot, daca te hotarasti sa candidezi, cindva.

 6. Este si normal, daca barbatsu nu mai face parte din “familia” care l-a consacrat, sotioara isi urmeaza barbatul. Nu trebuie sa facem un mare efort, trebuie numai sa ne gandim fata cui este.

Leave a Reply