Audiat azi dupa amiaza la sediul DNA dupa votul din Senat de azi, fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost incatusat chiar de ziua sa de nastere.

El a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus maine la instanta pentru judecarea cererii de arestare pentru 30 de zile.

 

9 COMMENTS

 1. deja au sarit in sus ambasadele, sincer: m-as bucura sa aud ca a dat totul pe goarna in legatura cu fostii pdl-isti inclusiv seful lor mare!

  • Sunt suparate ambasadele ca cineva ne-a praduit flota,padurile si petrolul?Praduitorul o fi Sova ori Valcov asta?

  • Dar daca a fost plantat langa Ponta ca sa-l aranjeze la un moment dat?
   Daca-i restituie Laviniei indragitele LINGoruri sigur nu-i a buna (haz de necaz!).
   Vom vedea …

 2. Nu stiu dar se vehiculeaza carnetelul lui bercea cu citeva milioane cind era primar-slaina- valcov(teren-functie pt. bercea-cica are scris in carnetel – acte semnate prin notariat cu bercea pt. sustinerea in alegeri vreo 2 milioane: valcov si pt. pdl). Se pare ca are coada destul de groasa si noi nu am stiut pina la incatusarea lui. si totul de pe timpul pdl-ului ca tiganu avea scris totul si acum ii ia pe toti ca si colegi de suferinta. nu e singurul inchingat vin si altii la rind deindata. cit de prost sau habotnic sa fii ca sa ajungi in asa hal!

 3. Sa ramanem cu “ingerasii” de sute de milioane ai lui basescu si iohannis.sa stea linistiti in palatele lor si sa ne pregateasca viitoarea fericire.

 4. Stirea ar fi trebuit sa fie continuata astfel:
  Valcov s-a rugat efectiv de senatori sa voteze permisiunea arestarii lui !!!
  Asta-i cheia zilei de ieri.
  Valcov putea sa-si dea demisia ieri inainte de vot si astfel nu ar mai fi existat ,,pericolul” ca el sa fie salvat de senatori fara voia lui.
  Dar de ce trebuia ca el sa plece din Parlament prin vot si nu prin demisie?
  Simplu. Asa era ordinul. Planul de terfelire a Parlamentului si de bagare a fricii in parlamentari nu si-ar mai fi atins inca o data scopul.

  Pe Sova sigur ca procurorii il pot trimite astazi in judecata si daca au judecatori de-ai lor (fosti procurori bineinteles!) sigur ca pot sa-l condamne. Sau poate omu-i char vinovat si in aceasta situatie sigur ca tre’ sa raspunda. Dar ca sa fie arestat era nevoie asa cum zice Constitutia de votul senatorilor.
  Ideea e ca trebuie salutat cand inca mai exista o firava rezistenta in Parlament.
  Rau am ajuns ca inclusiv mascaricii de la Zu au facut manele jignitoare cu Sova in dimineata asta. Si nu ne putem gandi ca a fot un amarat de pamflet.
  Poate le explicati dvs d-le Tudor cum sta treaba aia cu votul de ieri din Parlament (ca tot sunteti din acelasi trust), ca n-are nici o treaba cu continuarea cercetarilor in dosar ci are treaba cu noua putere care vroia neaparat sa-l vada pe Sova coleg cu vanghelie in arest.
  Asta pentru a nu va mai face de cacao imaginea trustului si lumea sa creada ca ati trecut de partea ,,celor buni”.

Leave a Reply