Pe nepusa masa, fara o consultare prealabila cu cei din conducerea partidului, Liviu Dragnea anunta organizarea unui congres PSD peste 3 saptamani. Care este ratiunea acestei decizii?

9 COMMENTS

  1. Păi pentru putere absolută, sa-i gireze toate acțiunile de subjugare a justiției. Festivalul infractorilor va continua până vor avea justitia. Tara noastra este umilită după cum.zicea Kovesi. Acesti imbuibati isi bat joc de oamenii cinstiti si corecți ai acestei tari!

  2. Pentru ca poate! Prin repunerea de sef al PSD, toate planurile lui diabolice si le va pune in aplicare ca a fost reales la al zecelea congres! Nu stiu daca dupa revolutie tara noastra a mai avut un lider atat de toxic si de periculos pentru democratia romaneasca!

  3. Nu cam pe atunci trebuie sa primeasca si decizia in procesul ala cu cele 2 functionare platite de protectia copilului ce lucrau pentru partid? Ala pentru care fusese data OUG 13, ala in care ar fi scapat de cel mai important cap de acuzare din cauza pragului ala nesimtit si aberant

    • Voi baso-iohanistii nici in ziua de azi nu v-ati trezit din buimaceala ca sa va dati seama ca articolul din CP privind abuzul in serviciu este suspendat inca din 2016 si suspendat a ramas si acum ,fapt pentru care au scapat de dosare si plata de prejudicii o gramada de indivizi,iar OUG 13 cauta sa reactualizeze articolul,dar au iesit desteptii lu’ peste sa preseze ca sa se anuleze si sa fie tot… nimic.E foarte probabil ca astfel au vrut si obtinut ca sa scape de probleme chiar papusarii lor… si ai vostri.Asa ca… scoal’ de te culca!

  4. Garantat,pentru reconfirmare ca sef al psd. Oricum,daca ar fi omul cu nume si prenume,nu va fi votat de multi alegatori! Va pierde cu brio, la fel ca multi altii.alegatorii s-au saturat de mincinosi,de aceleasi mutre care,wow!,se plang pe micile ecrane!

  5. Pt ca poate. Interesant e daca ar fi putut un Grindeanu sau un Tudose sa faca asa rapid un congres. Eu cred ca pe aia nu prea-i lasa Statul Paralel sa se miste asa repede.

Leave a Reply