Situatia extrema in care a fost impins Trustul Intact de catre autoritatile statului roman implica o serie de intrebari importante pentru momentul in care ne aflam.

Milioane de oameni au inteles ca gura Antena 3 trebuie inchisa pentru adevaruri dureroase pe care le spune de ani de zile.

Sa le luam pe rand :

 1. De la protestul pentru desfiintarea istoriei ca disciplina in scoli si licee?
 2. De la dezvaluirea celor 7 dosare cu 10 infractiuni grave savarsite de Traian Basescu?
 3. De la campania dura impotriva distrugatorilor padurilor romanesti?
 4. De la dezvaluirile incredibile din mafia ANRP unde au fost furati 1 miliard de euro?
 5. De la sustinerea cauzei firmelor romanesti, calcate in picioare de tavalugul strain?
 6. De la faptul ca intrebam insistent de ce nu sunt si acuzati straini ci doar romani in scandalurile Microsoft, EADS si altele?
 7. De la inregistrarile cand Mircea Basescu ia morman de dolari?
 8. De la inregistrarea potrivit careia Basescu a condus Romania sub influenta bauturilor alcoolice?
 9. De la dovezile ca Traian Basescu a luat bani de la rusi cand era presedinte?
 10. De la dezvaluirea ca judecatorul Camelia Bogdan a luat bani de la Ministerul Agriculturii, una din partile din dosarul Telepatia?
Cu siguranta, toate acestea si multe alte adevaruri dureroase, pentru care am fost amenintati ca vom plati.

 

34 COMMENTS

 1. Vi se trage de la faptul ca regimul ponta prin reprezentantii sai nu au pus in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva de a valorifica bunurile confiscate. Ar trebui ponta sa raspunda penal pentru declaratia facuta in studiourile antena3 :” cat sunt eu premier nu va va scoate nimeni din aceste sedii” . Apoi dumneavoastra v-a placut intotdeauna sa va victimizati ca sunteti abuzati de un regim imaginar pentru a avea rating. Dar toate acestea o sa va dauneze. Uite cum a avut curaj studentul cu hartiuta ” I love ANAF” de a se exprima liber in mijlocul unei multimi extrem de furioase pe el, tot asa si dumneavoastra cautandu-va alt spatiu veti fi priviti ca oameni demni cu respect fata de legile statului.

   • Domnule Radu Tudor,
    Acum vin și eu și vă întreb(eu fiind mai…analitic 😀 citindu-i și pe băsiști- după care iau repede emetiral )
    Afirmația atribuită lui V. Ponta de băsista @Carmen: “cat sunt eu premier nu va va scoate nimeni din aceste sedii” este, după dvs., o minciună, nu vă supărați?

     • Nu știu, cred că ați răspuns altcuiva.
      Raspunsul, la întrebarea mea, clară(chiar nu știam răspunsul dvs.) nu trebuia să fie…tot o întrebare, ci un răspuns din două posibile, la alegere :
      1. Știu că Ponta a spus ”cat sunt eu premier nu va va scoate nimeni din aceste sedii” și că ceea spune băsista @carmen nu este o minciună.
      2. Ponta nu a spus niciodată: ”cat sunt eu premier nu va va scoate nimeni din aceste sedii” , așa că băsista spune o minciună.

      Mai poate fi și altul, așa cum ați început-o și-așa s-ar înțelege:
      ” Am răspuns de vreo 3 ori. Merge si al 4 –lea pentru tine care, văd, te uiti numai labeunu. Băsista minte, așa cum am zis, acum a 4-a oară: Ponta n-a spus niciodată așa ceva.

      Mai recitiți o data ce-am scris, vă rog, și traduceți-mi din română în …română ce-ați vrut să spuneți.

     • Dar ar fi trebuit sa se aplice legea? Daca ponta nu v-a luat nici macar chirie inseamna ca legal nu avea voie sa ia acea chirie. Este mai interesant de ce ponta nu a vrut sa aplice o hotarare judecatoreasca definitiva de valorificare a unor imobile confiscate. Prea multe privilegii a primit televiziunea dumneavoastra domnule Tudor de la guvernul ponta, nu vi se pare?

     • Frica de DNA, nu inexistenta legii.Carmen, inteleg ca esti impotriva noastra, totusi un pic de ratiune e necesara pt postarile tale

  • Carmen, potaia basista din bot pana la coada bate campii ca o jivina turbata. Mars la cotet la ros de oase si lasa net-ul care nu-i de tine.

  • @Carmen: îţi faci numai rău cînd toate acţiunile generalizate în cîrca unui singur individ, fie el şi Ponta!
   Dacă am analiza toate declaraţiile politice făcute de toţi în cei 26 ani de democraţie, ar trebui să fie enorm de mulţi în puşcării inclusiv băsescu plus iliescu şi liberi foarte puţini politicieni!
   Gîndeşte la noţiunea de a închide ceva: un spital, o şcoală, o carte, un ziar, o pagină de facebook, un loc de muncă, o lună de zile muncită fără să ai dreptul tău real la retribuţie, te închide pe tine sau pe mine ca persoană fizică vinovată sau nu, site-ul google şi orice!
   Nu e vorba de ceva imaginar!
   Acel individ cu pancarta respectivă a fost un intrus(îţi aminteşti cîţi au fost la mitingul în care au fost răniţi mulţi tineri pe timpul lui băsescu) care s-a prezentat cu plăcerea de a se afişa şi nu am văzut nicio furie în afara celor de pe micile ecrane pentru audienţă!
   – La fel ai reacţiona?
   Nu cred.

  • Nu-i asa Coana Mare? Voi,militienii expirati,basisti cocliti,”iubiti” ANAF-ul,dar si DNA-ul,CSM-ul,CCR-ul,etc,dar numai cand toate aceste institutii sunt impinse la actiuni cu substrat politic contra antibasistilor.Cand institutiile isi fac treaba pe bune si va calca corect si pe voi, urlati ca din gura de sarpe.Cand DNA-ul s-a luat de Udrea,nenorocire!!! Sau cand ANAF-ul a sarit pe evazionistii vostri,anul trecut,nu mai iubeati ANAF-ul.

 2. 🙂 de la susţinerea noastră a tuturor care abia aşteptăm difuzarea dezvăluirilor!
  🙂 de la noi care cerem adevărul prin acte şi dovezi reale!
  🙂 de la noi care cerem eliminarea hoţilor şi mincinoşilor din politică şi din orice funcţie prin care suntem trataţi ca ”numere sau gunoaie”!
  🙂 de la noi cei care vă menţinem în viaţă cu audienţa!
  🙂 de la noi care vă apărăm cum şi cît putem pentru a exista altceva decît manipulare şi minciună!
  🙂 de la noi cei care an fost la referendum pentru eliminarea răului!
  🙂 de la noi cei care susţinem doar adevărul şi dreptatea prin drepturi reale!
  Şi sunt enorm de multe despre noi!
  Nicidecum de la generaţia ”copy-paste” practicantă actualmente pe modificarea actelor cînd sunt descoperiţi cu măgării!
  Metoda copy-paste e practicată de ani mulţi(Cărtărăscu a recunoscut cu guriţa lui întrun interviu că acum 35-38 de ani a practicat el-Cotidianul.ro) dar nu în halul ăsta!

 3. Foarte , foarte corect ceea ce ați spus, dar…
  Ați uitat, totuși, altceva, mult mai grav, lucruri care, pentru cel care ”pas cu pas” și așa crede el ” în lucru bine făcut” este cred , de neiertat și NU-L UITĂ. Țuțărul, care spunea despre ”generalisimul” care ”face și tace” la asta se referea. Din această ”cauză” el a fost și numit ca și candidat la primăria Capitalei el fiind susținut de nimeni altul decât de viitorul prim-ministru al României, Cătălin Predoiu . Fabulos!
  El, deci, NU UITĂ și indiferent ce veți face dvs., numai opinia publică internă și externă , vorbind aici și de presa liberă dar și de personalități din UE și Parlamentul European, vă vor scapa.
  Dec ce nu uită el?
  https://www.youtube.com/watch?v=I2QHzEe8gTA

  https://www.youtube.com/watch?v=DlRu2p8CrOI
  …și nu numai.
  Și nu-s făcute de către Ponta și, totuși, s-a văzut cum l-a anihilat, foarte simplu, având cheile Puterii prelate de la nimeni altul decât de la băsescu…

  • sper ca multi sa se uite in special la primul link! mai ales cei care au uitat cat de penibil a fost si a ramas acest individ parasutat la cotroceni. raspunsurile lui sunt “fabuloase”! si totusi de unde au aparut peste noapte milioanele alea de voturi din turul 2? nici pana acum nu a aparut o explicatie cat de cat logica. feisbucistii nu prea merg la vot, tinerii frumosi si liberi la fel, ce sa mai zic de diaspora sau de faptul ca nu au fost cozi la sectiile de votare din tara cele care au dat grosul milioanelor de voturi aparute peste noapte!de unde?

   • @alexph,

    Eu am mai spus-o aici. http://radu-tudor.ro/ponta-despre-executia-guvernamentala-mizerabila-a-postului-antena-3/#li-comment-469191
    Uite, pe scurt “de unde au aparut, peste noapte, milioanele alea de voturi din turul 2”
    Ce spuneam mai sus(citește după aia link-ul 😀 ):
    ”Dacă numărul de votanți antibăsiști din 2012 a fost 7.403.836 de votanți, dintre cei 11.553.142 de votanți din 2014 ai ambilor candidați, câte voturi au venit de la băsiști?”
    .
    Răspunsul(și a unuia cu 2 clase) este : 4.149.306 de voturi băsiste: restul(sau pe-acolo), de 2.139.453 deci 1/3 din total, sunt cele din primul tur obținut de joshannis.
    Reții, probabil, momentul când băsescu a sunat, oficial, mobilizarea (băsiști, vă ordon să mergeți la vot!) cum toți au intrat în dispozitiv.
    De asta insistă ei pe vot în două tururi.
    Deviza lor s-a văzut clar:” băsiști din toate partidele, după primul tur…. COMANDA LA MINE!”
    Așa a fost în 2014 așa VOR și în 2016.
    Și, ei băsiștii(acum joshanno-băsiștii), sunt sprijiniți acum, in acest demers, de către TOATĂ presa și de către TOȚI analiștii luîndu-se în brațe idea falsă că votul in 2 tururi(vai…vai…vai,,,!) ar fi reprezentativ. Adică numai la noi, vreau să spun. E ca si cum am spune că Vanghelie, fiind de nivelul ….Ferentarilor(să mă ierte cei nebăsiști de acolo), el, sau oameni ca el, trebuie să fie primar for ever el fiind reprezentativ. S-apoi ce reprezentativitate are și joshannis cu 54,4 din 64% adică 34.56% sau europarlamentarii cu 34,2%. Dar Obama dintr-un singur tur….?
    Aici, s-ar aplica mult peste dozaj, rețeta care spune ”Ajunge o lingură de rahat pentru a strica toată ciorba” aici fiind vorba , totuși de 2/3 de ”material” de asemenea consistență, care e deja prea mult.
    Așa că faceți un exercițiu de gândire f.f.f …simplu ! Vă rooooog!
    Adică PNL-ul vechi vine cu, acel… abisal 835.531 de voturi obținute la europarlamentarele din 2014, atunci când ”era moartea cât capra” pe antonescu și s-au scremut să obțină acest rezultat) și-apoi vine, TOT EL, PNL-ul după nici 6 luni de zile, în noiembrie 2014 obțin pentru joshannis 6.288.759 de voturi ADJUDECÂNDU-Și, de nerușinați ce sunt ei, președintele Țării. Întrebarea este: Ăștia sunt zdraveni la cap să spună că ei l-au adus la putere pe joshannis?
    Deci de aia vor muhaielele(nu-i o jignire , e o constatare :D) vot în două turururi. Mă miră, de fapt nu are ce să mai mire, că niciun ANALIST de pe la TV nu a făcut acest calcul, din păcate, aritmetic și cu aritmetica-i , mai greu.
    Și asta numai pentru că unde greșesc eu, nu-i la aritmetică, ci este că vorbesc de pe partea stângă, față de cei de pe dreapta care știu o altfel de aritmetică.
    …Cum ar spune Pino Arlachi (care a dat de pământ cu băsăul in PE)…CAPISCI?
    PS. Întrebarea nu-ți este adresată ție, se-nțelege 😀

 4. De la toate acestea și de la restul dezvăluirilor pe care le-ați făcut și pe care sper să le puteți face în continuare despre mafioții care au jefuit România, de la turbarea sociopatului băssecu, acest psihopat obsedat de nevoia acerbă de putere și de control. Mai crede cineva că nu s-ar fi impune un examen psihiatric al celor care vor să acceadă la funcții majore în acest balamuc în aer liber, așa cum caracteriza România dl. Ciutacu?

 5. Wau!
  – Scaun separat?
  Parcă-l vedeam pe eternul Becali în imagine vorbind de acasă!
  – Pentru ce un scaun separat?
  – E cumva altceva decît un om cu 2 picioare şi cap?
  – Nu face parte tot din tagma , să nu zic gloata de români?
  – Ce a spus în afară de ceea ce toţi ştiam?
  – Nimic concret!
  Au fost doar concluzii pe care le ştim şi de care ne plîngem toţi de ani de zile!
  🙂 poate a dorit să se mai vadă încă odată că are scaun adus special doar pentru el , în rest , vorbe vorbite prin mecanismul utilizat de ani de zile în şcoli : învăţăm să citim sau citirea de pe pagini!
  1.Nu a avut nimic comun cu situaţia poporului şi a ţării!
  2.Nu a avut nimic comun cu defrişările şi hoţiile din această ţară!
  3.Nu a avut nimic comun cu necesitatea de a spri natalitatea şi de a reforma sănătatea!
  4.Nu a avut nimic comun cu viaţa de zi cu zi!
  5.Nimic cu nimic pas cu pas!
  Ăsta e ocupantul principalului scaun al ţării?
  Pare a fi doar un turist de wekeend care trage concluzii despre care ştie orice trăitor în această ţară!
  – Dar munca zilnică , munca ”tovarăşe preşedinte” , munca reală , cînd aţi programat s-o înceapă persoana dumitale?
  – Programul real de cel puţin 8 ore pe zi pentru care aveţi enorm de multe venituri şi bonusuri!
  – Dar locurile de muncă pentru tineretul pe care-l manipulaţi toţi cînd aveţi interese , cînd sunt programate de a se începe real?
  PS. ca de obicei comentariu dur pentru ceea ce se vede pe micile ecrane live!
  Mai vreţi o tură de ocupare a scaunului şi funcţiei?
  Mă tem că da!

 6. Pai Mencinicopschi face deja puscarie ca ne invata sa mancam corect si saraceau mafiotii cu substantele toxice. Toti nutritionistii buni nu prea mai apar la tv.

 7. Este foarte important si CATI sant cei deranjati de dezvaluirile facute dar in acelesi timp IMPLICATI. Pai licente Microsoft a cumparat numai Ecaterina Andronescu ? Sau TOATE institutiile Statului ? Va dati seama cati sant implicati ? Si mai ales , de unde ? Cum sa nu inghete procuroru’ citind o astfel de lista ? In Romania s-a furat organizat cu voie de la cc. In definitiv si tradarea e o munca si trebuie platita intr-un fel. Partasi la jaf. Nu anafu’ e omu’ negru, trebuie luat avionul pana la el. Chestia urata este ca e gata.

 8. Pai sa le luam pe rand:
  1. De la protestul pentru desfiintarea istoriei ca disciplina in scoli si licee?
  Nu, pentru ca nu sunteti singurii care au facut public si se manifesta impotriva acestei aberatii
  2. De la dezvaluirea celor 7 dosare cu 10 infractiuni grave savarsite de Traian Basescu?
  DA, pentru ca aici nu loviti doar in Basescu ci si in Servicii, Kovesi, Morar care l-au acoperit si
  protejat.
  3. De la campania dura impotriva distrugatorilor padurilor romanesti?
  DA, pentru ca dimensiunea jafului s-a aflat de la voi iar vocile altor luptatori, au fost auzite
  tot prin voi.
  4. De la dezvaluirile incredibile din mafia ANRP unde au fost furati 1 miliard de euro?
  DA, pentru ca adevaratii beneficiarii, in principal, sunt din afara tarii. Plus ca tavalugul se va
  extinde si asupra retrocedarilor masive si mare parte ilegale, catre unguri si Biserica lor. Se
  executa tacit.
  5. De la sustinerea cauzei firmelor romanesti, calcate in picioare de tavalugul strain?
  DA, pentru ca desfiintarea capitalului romanesc, a fost si este politica de stat, mai ales din
  1996 incoace.
  6. De la faptul ca intrebam insistent de ce nu sunt si acuzati straini ci doar romani in scandalurile
  Micosoft, EADS si altele?
  DA, pentru ca afacerile respective au fost paravanul “cotizatiei” supusilor. (ca si Bechtel)
  7. De la inregistrarile cand Mircea Basescu ia morman de dolari?
  DA, pentru ca dezvaluirea nu implica doar familia presedintelui ci si Serviciile dar mai ales
  personaje de la varfurile Justitiei care au tainuit povestea, daca nu cumva si mai mult de atat
  daca tinem cont de strigatul lui Bercea.
  8. De la inregistrarea potrivit careia Basescu a condus Romania sub influenta bauturilor alcoolice?
  Nu, au fost si altii care au sesizat asta. Intra la registrul “picanterie”(pipite, alcool si altele) din
  care n-au lipsit si alti presedinti din lume.
  9. De la dovezile ca Traian Basescu a luat bani de la rusi cand era presedinte?
  DA, pentru ca aici nu este vorba doar de spaga ci de subminare, siguranta nationala, obiective
  strategice distruse nu privatizate.
  10.De la dezvaluirea ca judecatorul Camelia Bogdan a luat bani de la Ministerul Agriculturii, una
  din partile din dosarul Telepatia?
  DA, pentru ca aceasta dezvaluire pe langa alte elemente, poate duce la rejudecarea procesului
  ICA, insemnand acuzarea multor capete din Justitie in frunte cu actualul premier.

  As fi adaugat cazul Rarinca, care a indreptat reflectoarele catre un cap al Justitiei. Deasemenea afacerea Gojdu, traseul Tezaurului despre care se vorbeste pe la colturi ca nu s-ar mai afla in posesia Rusiei. O fi asa sau nu, cert este ca si acestea au fost subiecte extrem de fierbinti care implica nu doar executantul ci si statele beneficiare.
  Ultima intrebare ar fi trebuit sa sune asa: Ce se pregateste si poporul nu trebuie trezit la timp de cainele de paza, Antena 3?

   • N-am stiut, imi cer scuze! Am vazut informatia pe multe site-uri si bloguri si de aceea mi-am permis sa raspund asa. Cu atat mai bine, inca un DA! 🙂

 9. Domnule Radu Tudor
  Sunt un susţinător al Antenei 3 şi aş dori să-mi exprim şi eu opinia în legătură cu acest articol .
  Cu siguranţă că multe din motivele enumerate de dvs. sunt corecte si au avut si ele rolul lor în iritarea celor direct vizaţi sau a celor care nu suportă defel postul dvs. tv.
  Părerea mea ( poate greşesc , poate nu ) este că soarta Antenei 3 nu se decide la Bucureşti ci departe peste ocean în capitala Statelor Unite .
  O propagandă deşănţată ( destinată străinătăţii ) făcută de-a lungul anilor pe plaiuri mioritice (de către ştim noi cine ) , cum că domnul Dan Voiculescu ar fi fost un securist şi un turnător a fost asimilată pe nemestecate de către cei din administraţia americană , care au ajuns să creadă că persoana care a înfiinţat trustul Intact este un oligarh comunisto-securistoid care deţine o televiziune de ştiri care minte şi dezinformează publicul punând astfel în pericol existenţa statului de drept şi independenţa justiţiei , şi care are puterea să aducă la conducerea României forţe neo-comuniste şi pro-ruse contribuind astfel la destabilizarea sud-estului Europei .
  Presupun că nu este o simplă coincidenţă faptul că acţiunea justiţiei împotriva celor acuzaţi în procesul ” Telepatia ” a fost urgentată imediat după vizita secretarului de stat american Joe Biden la Bucureşti .
  Probabil că în spatele uşilor închise , preşedintele României şi oficialul american au convenit asupra faptului ca ” periculosul oligarh Dan Voiculescu ” ar trebui întemniţat cât mai repede posibil iar ” gura spurcată ” a Antenei 3 trebuie închisă odată pentru totdeauna .
  Dealtfel chiar în acea perioadă ( secretarul american plecase de câteva zile , iar procesul în dosarul ICA se reluase în forţă ) departamentul de stat al S.U.A. ( sau ambasada americană la Bucureşti –nu mai ştiu exact– ) a făcut o declaraţie în care se spunea cam aşa :
  ” Este foarte bine că D.N.A.-ul şi justiţia româneasca au început să acţioneze împotriva oligarhilor securişti care deţin trusturi de presă a caror existenţă pun în pericol statul de drept şi independenţa justiţiei din România ” .
  Domnule Radu Tudor după cum vedeţi şi dvs. , administraţia de peste ocean nu numai că nu ” iubeşte ” deloc postul Antena 3 dar mai mult ca sigur că îl doreşte închis pentru totdeauna , din motivele pe care vi le-am prezentat mai sus .
  Totodată doresc sa vă pun o întrebare al cărui răspuns nu reuşesc să-l găsesc .
  Având în vedere multiplele nereguli sesizate de Antena 3 de-a lungul timpului cu privire la desfăşurarea procesului ”Telepatia” , nu înţeleg de ce până acum familia Voiculescu sau trustul Intact nu a dat în judecată statul român la tribunalul internaţional de la Strasbourg şi de ce nu s-a făcut o sesizare către Comisia Europeană a Drepturilor Omului .
  În încheiere doresc să reafirm ataşamentul şi respectul meu pentru postul tv pe care noi telespectatorii săi îl iubim aşa de mult .
  ” Trăiască Antena 3 . ”

  • @Voinescu Robert
   O explicație, în plus, față de cele spuse de dumneata este faptul că CNN , post căruia îi este afiliat Antena 3 tace.
   De ce tace, așa cum spunea Mihai Gâdea, ”unul dintre cei mai importanți realizatori ai CNN International, Hala Gorani” ?
   De ce tace, așa cum spunea Mihai Gâdea, ”una dintre cele mai cunoscute şi respectate jurnaliste ale planetei, Becky Anderson ”
   De ce tac multe nume pe care nu le mai dau….?
   Nume în care nu cred decât datorită faptului că mi le-a prezentat elogios Mihai Gâdea în care am mare încredere.Ne cunoscând limba engleză aș fi fals(în declarații) să spun: Wow… ce mari jurnaliști! Dar dacă tac, sunt ei mari jurnaliști? To be, or not to be, that is the question.
   Este cam așa cum am avut încredere în antonescu fiindcă așa mi-l prezenta…Ponta, impresia mea fiind cam alta, dintotdeauna, dar îl consideram cert mai bun(în novicitatea lui) decât băsescu, că-i un personaj găunos, înșirând cuvinte goale ce din coadă au să sune… un sforar, plin de el, care, cu gashca lui, ni l-a adus pe băsescu, după care s-a întors la… 360° și ni l-a adus pe cap, pentru alți 10 ani, pe joshannis.
   CNN, zic,” tace și face” ceea ce li se spune direct sau…indirect (așa cum spunea și @Noel, pe aici)
   Consilierul lui joshannis, fostul membru PNL(PDL, FC și iar PNL nici el numai știe ce e) actualul sef al SIIE spunea la, doar, 2 zile de la condamnarea la 10 ani de închisoare a d-lui Dan Voiculescu că va cere CNN să dea explicații.( o să solicit care este temeiul pentru care colaborează (CNN ns) cu Antena 3 în continuare)
   http://www.dcnews.ro/mru-cere-socoteala-cnn-de-ce-colaboreaza-cu-antena-3_450822.html
   Asta-i cu libertate presei perorată de joshannis de către oamenii lui joshannis (servicii, DNA, PNL)
   PNL-iștii(toți la grămadă, să n-avem vreun dubiu) care se dau de ceasul morții inclusiv in Parlament sunt extrem de fariseici. E ceva vomitos să-i asculți și să-i vezi. Reacția-mi vine urmare faptului că-i apăram din tot sufletul pe timpul USL de atacurile băsiste de alde @Carmen, @Ovită și alții…ei loveau , fiind în USL în Ponta și-n PSD, după care, la sunetele de sirenă ale lui băsescu, mru, macovei, udrea, populari, fruze verzi văleni și alții s-au dus să se împerecheze cu ăștia cântând imnul brătienilor, verde-nnourat, și-n Modrogan. Intrebați-i de Referendum și dau în bâlbâială (toți având dosare și fiind, astfel, șantajabili) de-aici o altă scârbă atunci când îi văd.Muream când îl vedeam pe bușoi, mor, când îl văd pe bin-laden sau cum l-o mai chema. Democrația fariseică le iese prin pori de 26 de ani emanând prin sticlă un damf grețos.
   Aduceți-vi-l aminte, numai, pe antonescu la Sinteza Zilei din 22.febr. 2014…parcă(Antena3 nu are postată înregistrarea ci..alții și n-o dau) un om (dar mai era, el, om?) total schimbat(și eu mi-l doream presedinte…bleah…!?), o fiară, un animal politic am vrut să spun. Ce spunea acesta doar cu 6 luni înainte de această emisiune memorabilă cu MIhai Gâdea, la Congresul PSD, revedeți și dvs.? Exact pe dos, respectiv:
   http://radu-tudor.ro/5775/
   http://www.pnl.ro/video/discurs-crin-comgres-psd-19apr2013
   Nu ne amenința el, oare, că o să-l regretăm pe băsescu? (iarăși, nu mai dau link-ul, că e dat, căcălău măria-ta, de toți băsiștii)
   Deci, și de-aici, din enumerarea a încă a două cauze exemplificate mai sus, puteți vedea, puteți realiza ”De unde ni se(mai ns) trage?”
   Astea toate, pe lângă afirmația, așa cum o tot spune cu răutate Dana Grecu, că vina-i (tot) a lui Ponta.

 10. Voi deranjati, ptr. ca minciuna are picioare scurte, dar trebuia ca cineva sa spuna ADEVARUL : iar voi ati facut-o.
  V-au spus si altii, forta voastra chiar suntem noi, nu altii, v-ati lamurit de jocul politic cu voi, tradarea si chiar lasitatea la ei este precum spalatul pe dinti.

  Au tradat ei poporul de mii de ori, doar nu se incurcau de o televiziune.

  Sper ca nu ii mai plimbati pe candidati prin emisiuni ca pe sfintele moaste, PE NICI UNII! sa vedem cum se descurca, nu sustineti pe nimeni. Simplu. Sa le vedem “valoarea” si “profesionalismul”.
  Ei si numai ei, fara iluzia ca au un sprijin. Oh, stiu e greu, pentru stimabilii care vor functii/primarii etc., dar si noua ne-a fost si ne este greu sa le inghitim povestile nemuritoare din basme cu pitici, cand nu ii intreseaza realitatea noastra, aia grea si adevarata din viata.
  Nu traim 2 vieti deci:
  Gata cu bataia de joc! Stop Game!

  Ca televiziune INDEPENDENTA voi aveti nevoie de NOI, si desigur departamentul juridic -avocati, consultanti etc. Cand este un abuz atunci -calea legala, IAR noi daca ei nu respecta DREPTUL vostru pe cale legala, ne ADUNAM, foarte bine -vine primavara si uite asa afla si ei ca exista popor si spiritul civic functioneaza.

  Alte posturi TV intr-o lasitate si slugarnicie groteasca nu doar au tacut si mangaiat pe crestet hotii, dar au incercat sa ii prezinte ca fete virgine si neprihanite – maxima manipulare. Pentru asta “presa aia” este complice si oricum s-a descalificat definitiv.
  Stiu ca presa asta adora jocurile politice cu hoti cu tot la pachet, mai ales daca au si ei de castigat : mormanul!, dar NU! pe viata si carca noastra, clar?. Presa de kkt!

  De fapt toate mizeriile astea reprezinta un ABUZ asupra poporului roman.
  Este un ABUZ asupra Antenelor, asa cum este si un ABUZ asupra poporului.
  Asa ca suntem in aceeasi “oala”

  Diaconu sa faca bine sa spuna cum a semnat el hartiuta aia, ce sa vezi? exact cu 2 zile inainte de a fi demis.
  Anaf sa spuna de ce nu a raspuns adreselor Dvs. la termen: in termenul prevazut de lege, prin care aveau obligatia sa raspunda.

  “Aflati de la mine ca romanii accepta toate suferintele, dar tot eu va spun ca ei nu vor accepta niciodata nedreptatea” -N. Iorga
  A TRECUT VREMEA AIA, CRED CA E MOMENTUL CA POPORUL SA NU ACCEPTE NICI MACAR 1 SUFERINTA, NICIUN FEL DE NEDREPTATE SAU ABUZ!
  Poporul a suferit destul! datorita hotilor-mafioti 😮 politica dusa impotriva poporului.
  Si daca ei tot nu realizeaza nici in ceasul al 12-lea, atunci se vor trezi cu tot poporul roman in capul lor! Nu facebookcisti si conturile lor fantoma, stim bine cum sunt multe false!, atentie, poporul este real, nu virtual. Nervii intinsi la maxim in toti anii astia, sau suferintele mari -o scanteie, atat!

 11. pct 10
  sunteti aproape de a dezvalui intregul mecanism, lumea (mai ales aia de afara) e in pericol sa inteleaga, pe baza de indicii cu putere de dovezi.
  Asta seara A Ursu a explicat in clar….

 12. stiti voi foarte bine de ce sunteti haituiti.
  vreo 4 din punctele enumerate mai sus sunt reale,restul vrajeala.

 13. Dl.Radu Tudor…Nimic romanesc nu a ramas pe piata..nici un brand important nu mai este al romanilor…asa ca atacul era evident.Toata presa este cumparata si “prostituata” de anumite interese…Daca Antena a rezistat in toti acesti ani se datoreaza in primul rand ei insisi…a colectivului de acolo si a muncii depuse de fiecare in parte…Voiculescu a stiut sa construiasca..si nu-i la indemana oricui sa cosntruiesti …mai simplu este sa iti iei salariul de la stat si sa condamni pe cel care construieste…de obicei.. cei care arunca piatra sunt niste perdanti care n-au realizari faptice.ci doar vorbe …De fapt asta este politica vestului…painea si cutitul la ei…scalvia la noi…dar cum spune un proapat presedinte..;.important este sa fii sclavul licuriciului…unii se imbulzesc sa-si puna catusele sclaviei din ignoranta iar altii din interes…
  Sa nu uitam ca omenirea are predilectie in a alege mereu Barabas…

 14. Domnule Tudor
  Fara discutie ca tot ce ati enumerat mai sus sunt cauze pentru situatia in care sunteti. Insa nu se puteau intampla toate aceste abuzuri fara sprijin de peste ocean. Sa nu-i suspectam pe americani, ca saracii, sunt naivi si au fost mintiti din tara. Tot ce se intampla in Romania, incepand cu referendumul, continuand cu actiunile DNA, alegerile la presedentie, caderea guvernului Ponta si culminand cu actiunea ANAF impotriva Antena3, toate acestea se fac cel putin cu acordul lor daca nu cumva dirijate de ei. Nu sunt un antiamerican, dar nu cred ca au nevoie de un popor roman informat si liber. Cred ca, daca interesele lor sunt ca in Romania sa fie dictatura, lucrul asta nu-i deranjeaza prea mult. Cel putin noi sa nu ne mintim.

Leave a Reply