Home Articole Declaratie soc a noului ministru de interne

Declaratie soc a noului ministru de interne

22764
10

Declaratie soc al noului ministru de interne : are deja informatii ca sunt posibili infractori in Ministerul Afacerilor Interne !

Noul ministru al Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a declarat, miercuri, că acordă toleranţă zero în cazul angajaţilor din minister care ar putea fi implicaţi în ilegalităţi comise în mediul silvic, aceasta fiind o sarcină trasată instituţiei de către prim-ministrul Dacian Cioloş.

Dragoş Tudorache a arătat că una dintre priorităţile sale în mandatul de la Ministerul Afacerilor Interne o va reprezenta infracţionalitatea în domeniul silvic.

Acesta a precizat că cercetarea şi tragerea la răspundere penală a celor ce comit ilegalităţi în acest domeniu a fost trasată, ca sarcină, de premierul Dacian Cioloş.

”Prioritatea mea în combaterea criminalităţii, fără să ignor alte zone de criminalitate, este combaterea criminalităţii din domeniul silvic. Este o temă centrală pentru acest Guvern. Premierul a investit şi investeşte foarte mult în acest domeniu; şi din partea acestui minister vreau să mă asigur că vom pune la dispoziţie resursele pentru a combate toate fenomenele de criminalitate, indiferent dacă ele privesc persoane fizice sau juridice”, a spus Tudorache.

Mai mult, mai spune noul ministru, nu va fi acceptată sub nicio formă implicarea poliţiştilor sau a celorlalţi angajaţi MAI în reţelele de criminalitate organizată care acţionează în domeniul silvic. ”Voi manifesta toleranţă zero la situaţiile în care se dovedeşte că oamenii din cadrul Ministerului de Interne sunt implicate în astfel de reţele de infracţionalitate (…) Dau astfel şi un semnal persoanelor ce sunt implicate în astfel de reţele să se gândească foarte serios în perioada următoare”, a adăugat Tudorache citat de news.ro.

 

 

10 COMMENTS

 1. Ei şi, abia acum ai auzit asta? Mai caută şi o să găseşti destui care au susţinere dar şi cu destulă vechime în…câmpul muncii!
  🙂 🙂 Hai, începe şi tu cu plângăceala precum ceilalţi scăunari(ocupanţii de scaune ale funcţiilor decizionale)!
  🙂 nu mai plânge bebe, închină-te la…zei

 2. Si nu-i asa ? E bine ca cineva mai are si curajul sa spuna lucrurilor pe nume,politrucii n-ar putea pana nu le da partidul voie si cum partidul e-n toate infractiunile normal ca nu isi va trada colaboratorii.De la a recunoaste ca ei exista pana la a desface aceasta increngatura malefica insa e cale lunga,vin alegerile castiga cine trebuie si ne intoarcem de unde am plecat.

 3. Praf in ochi!! Acest guvern, in frunte cu julien le brusselois, crede ca ne poate aburi cu 2 masline si-o scobitoare!
  De cind e lumea, tot saracanu’ fura din codru cite o legatura doua de lemne, sa aiba ce baga in soba la iarna!
  “Toata lumea-mi zice lotru / c-am furat un lemn din codru” – zice un cintec de demult.
  Parca vad ca ni se vor arata pe sticla marii infractori cu cite o creanga in spinare sau o buturuga la subrat, si ni se va spune:
  Iata cum au disparut padurile Romaniei. Iata ca bravul nost’ guvern, prin bratul sau inarmat, Ministerul de Interne, nu doarme, ci apara avutia tarii!
  Dar, ghici ce! Saraciile alea de fura cite un lemn sa-l bage in soba, fura USCATURI, vreascuri care se-aprind usor si ard repede, nu lemn de-ala din care multinationalele fac cherestea sau chiar mobila. SI NU MILIOANE DE TONE!!
  Asa ca domn’ julien ar face mai bine sa lase artificiile de imagine si sa treaca la masuri de fond, cu impact major, daca tot moare sa mai fie si la anu’ premier!

 4. Got it, a venit o Matura la MAI, ceea ce nu e de mirare: daca premierul strânge gunoaie cu mâna, de pe câmp, la lemne, unde-i mai greu cu adunatul, trebuie un echipament mai sofisticat. Eu as zice, totuși, ca noul ministru sa fie atent cum si cu cine hălăduiește prin pădurile patriei, ca sunt accidente de vânătoare încă nerezolvate si generali +ofițeri care vânează tot ce mișca. Oricum, Ceremonia de depunere a jurământului trebuie sa fi fost mai ceva ca la Disney-o Matura care jura credința unui Stâlp (Johannis) sub ochii vigilenți ai gunoierului (Ciolos) asta da animație! Din păcate eram la universitate cand s-a petrecut dar o sa vad reluarea, promit.

 5. Cine mai crede? Dupa aproape un an in care au facut mult rau, dupa ce nu prea mai sunt paduri, dupa ce ieri au mintit groaznic in legatura cu codul fiscal, etc.

 6. Calea Europeană(nu e vorba de site-ul sau blogul cu aceleşi nume) pare a fi echivalentul dinainte de 1989, Drumul mătăsii cu frunza de dud(agud) pentru fabricarea mătăsii, asta fiind un schimb import-export în China, dar nu mă refer la actiunea in sine care a fost benefică în perioada respectivă, ci la ”ai plecat din ţară…dus eşti, nu mai exişti” decât înregistrat în statistici pentru a vota sau nu şi voi rămaşii sunteţi proşti şi nu înţelegeţi ceea ce scriem noi care suntem plantaţi în funcţii, tobă de…diplome şi bâlbâieli! Totuşi bâlbâielile ascund destule faceri cu care ne vom trezi în faţa faptului împlinit! Se vede de la mii de kilometri de românica ce succes au cei care au conturi şi afaceri în zone dosite(asemenea zone par a fi şi aici în românica) şi toţi sunt plantaţi în funcţii cheie! Chiar ar trebui să calculeze cineva toate veniturle care s-au aruncat pentru toate programele, care, scoţând la înaintare anumite cazuri şi probleme, s-au finalizat în neimplicarea plantată iniţial dar fondurile s-au…dus în buzunarele sac fără fund! Uitaţi-vă la programele privind protecţia copilului şi a familiei, la protecţia împotriva violenţei din toate punctele de vedere, şi nu numai, ce s-a aruncat pe piaţă pentru a a primi fonduri şi s-a ajuns doar la birocraţia în care niciunii nu au răspundere legală, dar au încasat fondurile prin manipularea subiectelor în gura mare!
  Vrem o ţară ca afară/ o Românie ca afară ?
  O aveţi şi o avem pe nemestecate… forţat trăită şi înghiţită de toţi care încă mai trăiesc şi rezistă în interiorul acestei ţări!

 7. Ma dau in vant dupa unii de astia care ameninta fara temei si mai ales probe.
  Probabil ca sunt cativa incomozi de care trebuie sa se scape ca totul la alegeri sa se desfasoare conform planului stabilit, ca doar de aia si-a pus Premierul omu’ de incredere.

 8. “Dau astfel şi un semnal persoanelor ce sunt implicate în astfel de reţele să se gândească foarte serios în perioada următoare”. Adica asta le da de stire sa se potoleasca, nu? asta nu e favorizarea infractorului?
  ca ma gandesc ca dava voia sa-i prinda, nu le mai zicea ca-i vaneaza….

Leave a Reply