Home Articole Deputat UDMR : “Sotia ma ducea cu masina la aeroport, de aceea...

Deputat UDMR : “Sotia ma ducea cu masina la aeroport, de aceea am angajat-o”

2717
7

Potrivit ANI, 14 actuali deputati, 17 fosti deputati si un senator şi-au angajat rudele în birourile lor parlamentare, valoarea totală a contractelor încheiate cu încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese fiind de 1.062.798 de lei (aproximativ 240.000 de euro).

Astfel, au fost găsiţi în conflict de interese deputaţii Mihăiţă Calimente (PNL), Liviu-Bogdan Ciucă (ALDE), Gheorghe Firczak (Minorităti), Iulian Iancu (PSD), Miron Ignat (Minorităti), George Ionescu (PNL), Kelemen Atilla-Bela-Laszlo (UDMR), Ion Mocioalcă (PSD), Iuliu Nosa (PSD), Laurenţiu Nistor (PSD), Vasile Daniel Oajdea (PP-DD), Neculai Răţoi (PSD), Ion Stan (PSD) şi Mădălin Ştefan Voicu (PSD), precum şi senatorul Cătălin Croitoru (PSD).

Iata explicatia unui deputat UDMR, care incearca, in opinia mea, sa prosteasca milioane de romani cu vorbele sale :

Deputatul UDMR de Mureş Kelemen Attila care, conform ANI, s-a aflat în conflict de interese întrucât şi-a angajat soţia la biroul parlamentar spune că aceasta îl ducea cu maşina la aeroport pentru a nu fi nevoit să îşi lase autoturismul timp de mai multe zile în parcare.

“Nu am primit nimic oficial de la ANI, aştept să primesc şi apoi voi decide ce voi face. Eu nu am de ce să contest, fapta a existat. Nu eram în cunoştinţă că fac ceva ilegal. Locuiesc într-un sat la 17 kilometri de Târgu Mureş, iar soţia mea m-a ajutat şi m-a dus la aeroport, cu maşina, ba la Cluj, ba la Târgu Mureş, şi m-a adus acasă. Nu am altă posibilitate, iar acesta a fost obiectul angajării. Cred că este o greşeală a legii că parlamentarii sunt asimilaţi ca funcţionari publici. Pe de altă parte, contractul de muncă al soţiei mele a fost încheiat de Camera Deputaţilor, iar dacă era ceva ilegal trebuia să fiu atenţionat”, a declarat Kelemen.

 

7 COMMENTS

  1. CUM??? ATUNCI MERGEŢI LA PANDAIMOS ÎN FAMILIE! DISPĂREŢI CU TOT CU FAMILIE DIN POLITICĂ! :))) şi la bardac tot soţia te căra?:)))

  2. Obraz gros, şoric !
    Este deputat si spune “Nu eram în cunoştinţă că fac ceva ilegal” ? Ce cauta lipitorile astea la conducerea Romaniei?

  3. Pana la urma nu-i un capat de tara sa-ti angajezi neamurile insa de dorit ar fi ca acestia dupa ce sunt angajati sa mai si faca treaba. Exemple sunt nenumarate si-n ministere si alte institutii. Ti-e si frica sa mai scoti o vorba ca nu sti cu ce grad de rudenie ai de-a face ca sa nu mai zic ca le faci si treaba.

  4. @Radu tudor: despre autostrada care trebuie refacuta, pentru unii dintr-un guvern au proiectat-o prost(Boc), iar altii s-au grabit s-o faca doar publicitate(Ponta), o parere?

  5. Revenind la subiect: Attila bacsi s-a saturat sa mai fie “etnic” si-a trecut la romani, cel putin in privinta mentinerii pacii conjugale. Vezi bine, daca-ti angajezi nevasta la birou nu te mai poate acuza jumatatea ca traiesti viata de becher cu secretara si daca o iei si ca sofer, nici deplasarile in teritoriu nu pot isca banuieli. O varianta si mai buna e s-o trimiti la Bruxelles.

Leave a Reply