Home Articole Ponta catre Cazanciuc : “PNL-istii ţipau cu şapte guri. Să-i răzgândiţi!”

Ponta catre Cazanciuc : “PNL-istii ţipau cu şapte guri. Să-i răzgândiţi!”

3006
9

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, să-i “răzgândească” pe liberali, astfel încât aceştia să voteze adoptarea Legii de înfiinţare a Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate, după ce în Senat au votat împotriva legii.

La începutul şedinţei de Guvern de miercuri, Ponta a vorbit despre adoptarea în Parlament a unei legi promovate de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, iar în acest context i-a cerut ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, să-i convingă pe parlamentarii opoziţiei să voteze proiectul de lege privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate, în Camera Deputaţilor.

“Vreau să remarc că s-a votat legea privind programul de irigaţii. Până la urmă, domnu’ ministru, aţi reuşit să-i răzgândiţi pe PNL-işti să voteze <pentru>. Domnu’ ministru al Justiţiei, să-i răzgândiţi pe PNL-işti, să nu mai voteze <contra> agenţiei de recuperare, că ţipau cu şapte guri că nu vrem să recuperăm şi când a ajuns la vot ei au votat ?contra?. Poate îi convingeţi la Cameră să nu uite ce ţipau cu câteva ore înainte”, a spus Ponta.

Ministrul Justiţiei i-a răspuns premierului că parlamentarii vizaţi “s-au răzgândit deja”, iar Ponta a apreciat pozitiv acest fapt.

“I-a răzgândit cine trebuie, da? Foarte bine”, a conchis prim-ministrul.

Proiectul de lege pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate a fost respins, marţi, de Senat, fiind înregistrate 66 de voturi “pentru” si 6 abţineri. Au fost 36 de voturi “împotrivă”, majoritatea de la PNL

9 COMMENTS

 1. avand in vedere ca PSD are majoritate in Parlament pretextele pesedistilot sunt ipocrite . Pentru orice prostie Ponta da ordonante de urgenta dar acum se vaita cu scuza PNL

  • Tanti,da de ce fuseseu penelistii contra,ca aia era discutia? Chiar asa cu totii doar pe contra la ceva la care tot ei erau cu guitzatul maxim? De ce n-au pus deshtu sa voteze pentru si nu contra, asa, “de compensare”, daca unii psd-isti au chiulit-o? PAI ASTA NU-I IPOCRIZIE MAXIMA DIN PARTEA PENELISTILOR CARE SE DAU EI ACUM INGERASI DOAR IN VORBE? CACI IN FAPTE…. STIM NOI CE LE POATE PIELEA…

 2. parca e prima data cand pseudo liberalii una zic si alta fac. acest partid de hoti si tradatori – cine citeste istoria dar sa o faca in biblioteca printre manuscrise nu cea idilica prezentata in mass media de dupa 89 va constata cu usurinta ca asta e “traditia” acestui partid pre mult spus istoric- conglomerat basisto-penelisto-johannist se remarca prin prostiile zilnice debitate de cei 2 copresedinti dar si de catre cei trimisi la televiziuni sa sustina asa zisa pozitie a partidului.

 3. De vina trebuie sa fie greva”japoneza”, o practica noua (eu nu stiu sa se fi mai facut vreo actiune de tipul asta, poate doar la parlamentul japonez?) nedigerata ca lumea de parlamentarii PNL. In greva a la japonaise se lucreaza, asta e originalitatea protestului nipon, faptul ca sindicatele nu exercita presiune directa asupra publicului. Ii atrag doar atentia cu banderolele de la brat, publicul zice: ce-i cu astea? Sindicalistii le explica problema si publicul, indignat, pune presiune asupra guvenantilor. Conceptul e greu de inteles, mai ales in ce priveste partea practica (indignarea publicului si cum se exprima aceasta, ca n-am prea auzit sa dea careva cu sticle dupa ministri, prin Tokyo) asa ca bietii PNL-isti au facut ce s-au priceput: unii ca trebuie sa vina la Parlament/munca si sa voteze “contra”, asta fiind sarcina lor de serviciu, altii ca trebuie sa fie prezenti si sa se abtina (au fost si de la liberali abtineri, ma insel?), altii sa-si anuleze votul. Pariez ca multi dintre ei nu stiau nici ce e cu banderola de pus pe brat, genul asta de idei “sofisticate” trebuie ca ploua de la Gorghiu si e destul sa te uiti la dl Preda ca sa vezi ca simbolurile sunt niste fleacuri, bune pentru “amatori”.
  De-asta l-a trezit Ponta pe Cazanciuc: avea nevoie de careva care sa-i “razgandeasca” privitor la notiunea de munca si dna Plumb era, pasamite, prea ocupata cu profesorii ca sa mai aiba timp de a da lamuriri teoretice.

 4. Psd are majoritate în senat și în camera deputaților. Dacă vor sa treacă aceasta lege de ce au nevoie de pnl? Sa o treaca singuri!

 5. ANAF, in subordinea lui Ponta, trebuia sa recupereze prejudiciile !

  PSD sa-si treaca singuri cu “majoritatea comfortabila”, care il tine inca in functie pe prim-ministru, legile stupide !

 6. Cu alte cuvinte PNL-ul a ajuns sa aiba majoritate in parlament daca ei sunt vinovatii pentru picarea acestei legi. Bietii PSD-isti, cum au ajuns ei minoritari si de cate ori se intampla ceva opozitia majoritara e de vina. Sau la mistocarul neamului merge tot aia cu “Hotul striga prindeti hotul”?
  In loc sa se ratoiasca la altii sa se uite dracu mascariciul neamului in curtea lui si sa vada cati au tras chiulul sau cati au votat impotriva legii nu sa arunce pe altii. Si cu liberalii acasa si tot pot trece orice lege sau ordonanta vor daca chiar vor.

Leave a Reply