Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, că nu este normal ca românii din străinătate care nu se mai întorc în țară să decidă soarta celor din România și că Diaspora românească este formată din 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Romania nu ma mai intorc niciodata. Pentru ce sa decid cei care conduc in Romania soarta lor? Vi se pare normal? Eu cred ca trebuie sa ii tinem apropiati si trebuie sa facem lucrul asta, dar trebuie sa ne gandim cum sa facem legal si normal”, a zis Niculae Bădălău.

„Noi trebuie sa gasim formele prin care si dansi..acum e discutia pe cate locuri dam in Diaspora. Daca vrei sa puneti pe listele partidului din Diaspora, cine nu va lasa? Nu putem sa marim numarul de parlamentari (…) acum au 700.000 de oameni care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care sunt legale, restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu, nu ilegal, dar.. (…) Cred ca e o nebunie povestea asta, e o nebunie si cred ca va deranjeaza ca altceva sa stabileasca soarta dvs decat cei din tara, care pana la urma ei mananca painea neagra”, a mai afirmat Bădălău.

În 2018, Niculae Bădălău a participat la o petrece în județ în care s-a cântat o manea cu versurile „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”. El a negat că ar fi cântat și el respectiva melodie, scrie stiripesurse.ro

PS : Daca actuala conducere a PSD se respecta, Badalau ar trebui exclus din partid imediat

5 COMMENTS

 1. Derapaj necomentat la A3…Sechestrare de persoane la Ministerul Muncii…copii “uitati” la gradinita din cauza asta…
  Derapaj cu intentie sau din prostie al noului Guvern! BNR anunta pierderi de sute de.milioane de euro sa mentina cursul leului.Pierd cetatenii care au credite.Castiga bancile.

  • Așa le trebuie, dacă nu protestează sanitizarea BNR-ului, începând de la Isărescu până la gardianul de poartă.

 2. Mi-ar placea sa semnalati si derapajele la adresa diasporei facute de colegi de-ai dumneavoastra, cei care de fapt ii influenteaza, ii cultiva si incurajeaza pe acesti indivizi. Domnul lider PSD este super-perfomer la dansul in judet, dar nu ii spune nimeni ca s-ar putea sa fi adus mari deservicii partidului in tara. Daca domnul Pieleanu gaseste timp si fonduri sa se aplece asupra subiectului si ajunge la concluzia ca la un vot castigat in Giurgiu se pierd trei in tara? Breaking News, nu se vede castigul din paguba! Pana la semnalarea ferma de catre dvs. a derapajelor colegilor, permiteti-mi sa va citesc si sa va salut cu aceeasi cordiala neincredere.

 3. boi precum Badalau poate aduc cite 100 000 de voturi, dar fac si ca psdul sa piarda cite un milion.

  Cind psdul va intelege asta, poate se va curata si de astfel de boi precum si de restul de amici ai securistilor si de oportunistii semidocti si profitorii sfertodocti.
  Dupa o astfel de curatenie, necesara dar cam imposibila, daca mai ramine vreunul la,partid, ramine de vazut.

Leave a Reply