Amanunte foarte importante despre noul program Rabla au fost oferite aseara la Punctul de intalnire de vicepremierul si ministrul mediului Gratiela Gavrilescu.

Orice român ar putea lua de la stat 10.000 de euro. Această sumă este oferită pentru achiziționarea unei mașini electrice, a declarat Grațiela Gavrilescu.

„Programul Rabla este cel mai vechi program guvernamental. Am lansat al 13 program Rabla, pentru care oferim 130 milioane de lei, dar și programul Rabala plus, o noutate, am alocat 45 de milioane de lei pentru mașinile electrice, o subvenție de 10.000 de euro, orice cetătean își poate cumpăra o mașină electrică. (…) Ne dorim cu toții ca pe drumurile României să circule mașini care nu poluează. Aceste programe vor fi programe anuale”, a declarat ministrul.

7 COMMENTS

 1. Ura! Ura! Nu avem drumuri dar avem bani pentru electrice. De impaduriri, cianura si gunoi ce zice ? Ca de aruncat cu banii stiu si cocalarii.
  Dimnule radu tudor de ce credeti ca ctp zice de psd ca sunt pcr ?

   • Argumente: nu exista infrastructura pt ass ceva, prize, banii ar putea fi utilizati pt autobuze electrice tovarase. Uite argumente.
    Voteaza psdul sa mai facem o revolutie.

  • Te uiti prea mult la Antena Stars, neica, daca intrebarea ta e maximum de comunicare cu care te-ai gandit tu sa faci o observatie, zau.
   Pasteaz-o pt duminica la coafor:) e pacat sa o pui aici, te ia lumea de fraier(a) gratuit si nici nu primesti raspuns, zau, nu-ti mai bate capsorul

 2. Sigur ca o pot cumpara. Intrebarea e unde o incarc? Ca daca vreau sa plec de la Tm pana la Iasi ce ma fac?

  • Majoritatea se incarca la 220v in trei ore. Dupa cum iti dai seama, o masina electrica este deocamdata de oras. Intrebarea ta cu drumul ala lung e ori puerila ori rautacioasa. E ca si cum ti-ai lua o panza de bomfaier si te-ai supara ca nu-ti ajunge sa faci felii cu ea un tanc:)
   Pana la urma e prost cine cumpara asa ceva cu gandul sa aduca cu ea porcul de la tzara, nu cine o vinde pt oras.
   Zic si eu.
   In alta ordine de idei, daca-ti permiti o masina strict de oras de cam 25.000eur, aia care o fac (prin VEST) nu gandesc ca noi, ca ala care vrea masina struct de oras cu atatia bani sta in chirie in Ferentari, deci e un produs de NISHA.
   Majoritatea celor care o cumpara au unde sa o incarce, ca nu se fac milioane de exemplare oe an tocmai pt ca stiu ca mai sunt si bizoni care ar gandi asa:))
   Pt raspunsul tau: nu-ti lua masina electrica, ia-ti o garsoniera la Iasi si nu mai faci drumuri:))
   Hai ca m-ai distrat!!

Leave a Reply