A doua zi de audieri în cadrul procesului în care Donald Trump este acuzat că a efectuat plăți ilegale pentru a-i cumpăra tăcerea fostei actrițe de filme pentru adulți Stormy Daniels. În timpul audierii, aceasta a avut un schimb de replici spumoase cu avocata lui Trump, scrie Business Insider.

„Deci aveți multă experiență în a fabrica povești false pentru a face sexul să pară real, nu?”, a întrebat-o Susan Necheles, avocata lui Trump, pe Daniels, cu privire la cariera ei. Prin această întrebare, echipa apărării lui Donald Trump a încercat să convingă juriul că fosta actriţă a inventat relația cu magnatul american.

Stormy Daniels a răspuns: „Wow! Nu așa aș prezenta eu lucrurile. Sexul din filme este foarte real. Exact ca ceea ce s-a întâmplat cu mine [și Trump] în acea cameră”, a spus ea, referindu-se la o întâlnire pe care cei doi ar fi avut-o în 2006 la un hotel.

Fosta actriță de filme pentru adulți a declarat în timpul audierilor că Donald Trump a întâmpinat-o în pijamale în camera lui de hotel în anul 2006 și că acolo l-a „plesnit” la cererea acestuia, printre altele.

În timpul audierilor de joi, avocata Necheles a continuat cu aceleaşi întrebări care să sugereze că actrița are experiență în a inventa povești false. „În regulă. Dar tu creezi povești fictive despre sex. Tu scrii aceste povești?”, a întrebat ea.

„Nu. Sexul este real. Numele personajelor pot fi diferite, dar sexul este foarte real. De aceea se numește pornografie și nu un film din categoria B”, a răspuns Daniels.

Necheles a mai întrebat-o dacă are experiență în a scrie scenarii pentru filme pentru adulți.

„Am o grămadă de experiență în a scrie dialogul, nu a scrie sex. Sunt destul de sigură că știm cu toții cum să facem aia”, a răspuns fosta actriță.

„Iar dacă acea poveste [despre Trump] ar fi neadevărată, aș fi scris-o mult mai bine”, a adăugat ea, potrivit tvr.info.

Trump este suspectat că și-a falsificat documentele contabile pentru a ascunde o plată făcută actriţei Stormy Daniels, înainte de alegerile din 2016, pentru a o convinge pe aceasta să păstreze tăcerea în legătură cu o presupusă relație.

Trump riscă până la patru ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Leave a Reply