Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat duminica seara la emisiunea “Punctul de întâlnire” de la Antena 3, în ce măsură este adevăr sau intoxicare informația potrivit căreia politicianul ar putea să preia conducerea Partidului Național Liberal dacă ALDE va accepta o majoritate cu PNL după alegerile parlamentare.

”Nu este adevăr, dar nu știu dacă aș putea s-o calific drept o intoxicare. Este mai degrabă un deziderat al unora dintre foștii mei colegi din PNL care observă în acest moment lipsa unui adevărat leadership la PNL. Din păcate, sondajele de opinie arată o cotă de încredere și de intenție de vot extrem de scăzută, la cifre care sunt până în 14% pentru Alina Gorghiu și pentru Vasile Blaga”, a spus Tăriceanu.

“Si ca sa va raspund mai direct : nu voi reveni in fruntea PNL”, a declarat presedintele ALDE.

http://www.antena3.ro/politica/tariceanu-despre-posibilitatea-de-a-prelua-conducerea-pnl-unii-fosti-colegi-ma-vor-inapoi-340996.html

 

5 COMMENTS

 1. Am urmarit emisiunea Dvs si va felicit pentru subiectele abordate cat si pentru invitatii de marcata care au onorat emisiunea.
  Dl. Tariceanu ramane politicianul momentului este unul matur, serios, sobru, a crescut sub ochii nostri, are experienta necesara si merita tot respectul. Cred ca Romania ar merita mult mai multi politicieni de asemenea anvergura.

 2. La voi pe site ”o mică schelălăială”:
  ”Actualitate Directorul SRI, atac la indiferența și corupția din sistemul de stat15 Feb 2016  •  09:11”
  Pe ăştia îi interesează doar scaunul, funcţia şi veniturile pentru a-şi continua activităţile şi viitorul financiar prin orice formă de pensie ca în Grecia, dar în spatele lor corupţia şi mafia în orice înfloreşte pe zi ce trece!
  Mai iese cîte unul şi ”schiaună” pe teme de care se pîng toţi românii, dar nu cei ce ocupă funcţii înalte şi cape patronează totul acoperit cu basmaua pură!
  Cred că a venit timpul să dispăreţi toţi chiulangii care dorm în funcţii şi care vă faceţi legi doar în favoarea voastră!
  PS. cuvintele folosite sînt în vocabularul Limbii Române. Ne-am născut români, vorbim româneşte şi trăim româneşte în România!

 3. Dl. Tariceanu ramane cel mai serios si valoros om politic in acest moment.S-a incercat strecurarea unei “soparla” cu asa zisul PNL care l-ar vrea… asta ca sa dispara ALDE… Bravo pentru raspunsul dat , cred ca mai nimerit este sa vina PNL la ALDE… adevaratul partid LIBERAL.Dar ce poti astepta acum de la A3 cand s-au sucit catre PNL-PDL….

 4. Sa nu revina .Sa-i dorim “succes “la aripi si aripioare si la tradari fanariote.Sa fie totusi intrebat despre greselile domniei sale(aparute in presa in acesti ani) :mostenirea GOJDU,legea Restitutio In Integrum care a facut posibila devalizarea ROMANIEI de multe miliarde de euro si a vaduvit-o de multe cladiri de patrimoniu,de paduri … si nu in ultimul rind de cedarea partiala ,pe nimic,a platoului Marii Negre(adica mai precis daca au fost greseli sau ….interese).

Leave a Reply