UPDATE 1 : Bilantul oficial : 1 politist ucis de atentator, 2 polisti raniti in schimbul de focuri, teroristul impuscat mortal.

Bulevardul Champs Elysee si zona Arcului de Triumf raman inchise si bine pazite de politie.

Atentatorul a oprit cu o masina in dreptul unei utilitare a Politiei Franceze si i-a impuscat pe toti ce trei politisti.

Atentatorul a fost impuscat mortal de colegii celui ucis.

Teroristul, un musulman cu viziuni radicale si extremiste, era cunoscut DGSI pentru preocuparile sale.


Un nou atentat terorist a avut loc la Paris cu doar 3 zile inaintea alegerilor prezidentiale.

Un politist a fost ucis de focuri de arma in zona ultra centrala Champs Elysee.

Alti doi politisti au fost raniti.

Se pare ca sunt doi atacatori inarmati, urmariti de fortele de securitate.

 

5 COMMENTS

 1. Acest incident poate schimba radical soarta alegerilor prezidentiale, in favoarea Marinei Le Pen, care isi va inaspri retorica protectionista intre turul I si turul II, in care pare foarte probabil sa ajunga.

  • Ok, castiga Marine Le Pen si ce face ? Da afara toti magrebienii, africanii si arabii veniti in ultimii 40-45 de ani in Franta ?

 2. Sanse are cel care a fost bancher, dar totul se poate schimba in Franta, poate castiga alegerile si o femeie….Totul este posibil….

 3. “We fight them there so we do not have to fight them here” doctrina pentru prosti spusa de Bush Jr. continua sa dea roade. Roade sinistre …
  ——–
  Si acum ma astept sa apara liderii UE inconjurati de sute de politisti, aramata, forte speciale, servicii, masini, lunetisti si sa ne spuna emfatic ca ca nu ne e frica si n-o sa ne schimbam stilul de viata. Dar deoacmdata stati ascunsi nu iesiti pe strazi !

  • Era sa uit…niste oameni foarte curajosi sa trimita urgent de la 100Km distanta niste rachete daca se poate undeva pe niste nuntasi. Sau pe televiziunea din Belgrad…ooops am incurcat razboaiele de cand cu Ghita la Kosovo, aaa la Belgrad.

Leave a Reply