M-a sunat marele istoric, marele roman, academicianul Dinu C. Giurescu. Domnia sa a implinit recent 89 de ani.
Cu o voce gatuita de emotie, mi-a spus : “Domnule Tudor, sunt acasa, incerc sa ma refac dupa incercarile serioase pentru sanatatea mea. Va rog sa transmiteti tuturor romanilor ca sunt alaturi de Antena 3. Chiar daca nu pot ajunge maine in Piata Constitutiei, considerati ca sunt acolo cu dumneavoastra. Nu se poate sa ajungem din nou in dictatura!”.

 

11 COMMENTS

 1. Pentru toti basistii, cretini in gandire ca doar de aceea sunt basisti care posteaza si aici. In nici o tara civilizata o afacere privata ce-si plateste la zi impozitele si are mii de angajati nu e aruncata in strada in 5 zile doar pentru ca asa vor sefii serviciilor secrete si al parchetului general. Cu alte cuvinte, statul roman isi taie singur ca un imbecil sursele de finantare, doar pentru a-i da satisfactie lui Basinescu care isi doreste de mult inchiderea trustului de televiziune tocmai pentru ca Antena3 a difuzat clipul in care Mircea declara c-a luat morman de la Bercea ca sa-l scape din inchisoare. In timp ce sunt o multime de trusturi de presa si televiziune care de ani buni nu-si platesc impozitele la stat cu complicitatea mafiota a celor de la ANAF. Daca pricepeti cele scrise e bine, inseamna ca mai aveti o speranta de salvare, daca nu sunteti irecuperabili si veit ramane cretini patentati pana la moarte. Basca ca Antena3 a platit 325 milioane de euro bugetul statului in ultimii 10 ani de functionare exact valoare flotei mineraliere a Romaniei ciordita de Basinescu Traian care isi mananca pensia nesimtita in loc sa mediteze acum in spatele gratiilor, escrocul mafiot care a jumulit o tara intreaga fiind lasat in libertate chiar de cei care au condus si conduc acum DNA, recte Daniel Morar si Vacuta Kovasita.

 2. Chiar de ziua maestrului aţi primit ”cadoul” de 5 zile!
  Maestre: să ne trăieşti şi nu uita: eşti unul din cei mai demni oameni de vîrsta tinereţii veşnice!

 3. Cand ma gandesc la toate marile personalitati care sustin cauza Antenei…ma simt atat de mic..
  Oare cum e sa traiesti o viata de om mereu si mereu in slujba acestui popor..?
  Oare mai vine cineva din urma? sau…
  „Încotro ne îndreptăm, Doamne?„

 4. Il apreciez si indragesc pe marele nostru istoric D.C.Giurescu ,emisiunile cu domnia sa erau un regal . nu putea sa nu va trimita cuvinte de sustinere ,ca si el ,voi fi si eu cu gandul si sufletul alaturi de voi , cu dorinta sa reusiti .Simt ca veti reusi ,cade guvernul altfel .

 5. Cuvinte frumoase si emotionante din partea marelui nostru istoric si patriot Dinu C. Giurescu… L-am vazut dimineata si pe venerabilul domn Verbita, la 93 de ani, veteran de razboi care a tinut cu ochii sai blinzi si vorba sa domoala sa va transmita admiratia si sustinerea sa…

  Nici eu nu voi putea fi vineri in Piata Constitutiei, dar veti fi in gindurile mele si ma voi ruga pentru voi… Veti invinge, ati facut prea mult bine acestei tari!

 6. Pe buna dreptate Domnul Dinu C. Giurascu atentioneaza asupra pericolului intoarcerii la Dictatura.NU INTAMPLATOR a fost creata facatura juridica a cazului Voiculescu, calculata astfel incat sa duca in final la inchiderea Antenelor si astfel sa fie eliminat un factor care aduce poporului ADEVARUL despre ce se intampla in tara in care traim.NU INTAMPLATOR presa a fost considerata de catre Basescu si gasca lui ,in mod fascisto-bolsevic,drept “factor de insecuritate nationala”.NU INTAMPLATOR unii patroni din presa si unii oameni politici sunt agatati si astfel santajabili cu dosare penale cusute cu multa atza alba,unii bagati la puscarie pe te miri ce dovezi.NU INTAMPLATOR este atacat Parlamentul ca institutie,de catre Tovarasii Presedinti ai ultimilor ani,asta si cu aportul complice sau pur prostesc al unor parlamentari,dar si cu aportul multor prosti sau complici din presa, dupa care se iau apoi fraierii de poporeni care habar nu au pe ce lume traiesc.NU INTAMPLATOR s-au facut presiuni mafiote, folosindu-se diferite institutii ale statului si prin actiuni nedemocratice,pentru distrugerea celei mai performante guvernari pe care a avut-o Romania in ultimii 25 de ani,guvernarea Ponta.NU INTAMPLATOR a aparut la guvernare gasca asta pestritza asazis tehnocrata si apolitica dar care pune la cale tot felul de porcarii contra intereselor tarii si cetatenilor.NU INTAMPLATOR…

Leave a Reply