Comunicat SRI :

În legătură cu speculațiile apărute în spaţiul public în care numele directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, este menționat de către persoane faţă de care se efectuează urmărirea penală, Serviciul Român de Informații  face următoarele precizări.

Serviciul Român de Informații  nu comentează pe marginea unor dosare penale aflate în lucru.

Serviciul Roman de Informații respinge cu fermitate afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii SRI în dosarul Black Cube.

Menționam că niciodată, în nicio situație şi în niciun context directorul SRI nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar.

De altfel, SRI a contribuit determinant, cu aprobarea directorului şi potrivit competenţelor legale, la furnizarea de informații relevante care au condus la începerea urmăririi penale în acest caz.

2 COMMENTS

  1. Sunt curios daca Antena 3 va avea o continuare la episodul cu pozele Bica-Truica-Dragomir / Udrea-Bica-Dragomir ! De partea lor Ciutacu si Cristoiu ne prezinta totul ca fiind o conspiratie impotriva inocentului fost ofiter SRI si a saracului Adamescu cu Bica si Udrea minorositele prinse la mijloc.

    Am vazut ca intre timp Truica a scris pe Facebook ca s-a intalnit din greseala pe plaja si s-a imprietenit la prima vedere.

  2. pai e ok: Hellvig nu a discytat cu persoanele implicate in ancheta, ne spune SRI. ceea ce este adevarat: Hellvig a discutat cu cei neimplicati in ancheta DIICOT, la Black Cube! sau cu Meir Dagan ;p

Leave a Reply