Intr-un context in care TAROM are nevoie de tot sprijinul cetatenilor romani pentru o redresare financiara obligatorie, aflam ca angajatii Guvernului zboara cu niste companii low-cost.

Domnule prim ministru, nu dati dvs o dispozitie ca macar angajatii administratiei centrale sa foloseasca TAROM, sa salvam compania nationala? Am vazut ca ati intrat serios in ministrii care dorm in functie. Poate le cereti si in acest caz sa dea banii companiei nationale, cum este firesc.


Europarlamentarul Mircea Diaconu a povestit în exclusivitate la interviurile DCNews cum o angajată a Ministerului Culturii a întârziat la Comisia Europeană dintr-un motiv incredibil.

La o ședință a Comisiei Europene, o angajată a ministerului Culturii din România a întârziat dintr-un motiv aberant. Ea a ajuns cu o mare întârziere pentru că a fost nevoită să zboare cu o cursă low-cost care a lăsat-o la 60 de kilometri de Bruxelles, mai precis la aeroportul din Charleroi.

“A avut loc o invitație a Comisiei Europene. Trebuia să plece o delegație din România. Am fost și eu invitat, fiind inițiatorul.Mă tot uitam în sală în zona României. Unde e România? Mă uitam la zona unde era reprezentanta țării noastre și nu era nimeni, am sunat chiar și la Ministerul Culturii. De fapt, săraca venise. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și mi-a povestit că a zburat cu o cursă low-cost chiar în dimineața aceea. Păi cum să ai conferință la Comisia Europeană la 9:30 și tu să nu vii cu o seară înainte? Cât costă o seară la hotel, sărăcea Ministerul Culturii pentru o seară? A lăsat-o avionul la Charleroi, la 60 de kilometri de Bruxelles. Până vii, până iei autobuzul durează,” a explicat Mircea Diaconu la interviurile DCNews.

Iată răspunsul complet al lui Mircea Diaconu:

15 COMMENTS

 1. noi nu suntem in stare sa mentinem doua piste functionale pe aeroportul otopeni (folosim 2/3 dintr-o pista, ailalta e inchisa) si tu vrei management pentru aviatie?

  • Ce vrei sa faca in cateva saptamani ? Bai, voi astia tineretu’ lu’ peste nu sunteti in stare sa puneti 2 caramizi una peste alta, la critica sunteti doctori. Nu generalizez.

   Domnule Tudor nu stiu de ce aveti asa mari asteptari. Toate sunt pe un “fagas normal” de ani buni. Ce-i drept si eu astept o minune. Eu as incepe cu astuparea unor gropi care asteapta de luni bune sa fie astupate (zona centrala-Obor) si aici ma gandesc la “ograda” doamnei Firea. Intotdeauna marile proiecte au inceput cu fapte mici.
   Sa nu-mi spuna cineva ca unul cu doctorat la 30 de ani e mare capacitate manageriala, sunt si mici exceptii, insa intotdeuna experienta si-a spus intotdeauna cuvantul.

 2. Tarom trebuie ajutata dar in acelas timp trebuie sa devina competitiva ca altfel o sa devina o gaura neagra si mai mare.

  Nu sunt de acord cu idea acelei dispozitii dar daca e sa fie i-as sugera primului ministru sa dea o dispozitie prin care toti angajatii administratiei centrale dar si parlamentarilor sa circule CU TRENU chiar si gratis dar CU TRENU. Tare mult imi doresc sa ii vad pe alesi circuland cu trenu de la Arad, Oradea, Baia Mare, Satu Mare CU TRENU pana la Bucuresti, credetima e distractie.

 3. Sa salvam si Televiziunea Romana, domnule Prim Ministru, mai mergeti si pe acolo nu numai pe la low-cost-uri tv ;p

  • Sa stii ca “Eugenia” este un brand (national) cunoscut. Cu prilejul unei calatorii in exteriorul tarii mi s-a solicitat expres nu care cumva sa ma prezint fara “Eugenia” si mi s-a precizat sa nu fie cea ambalata in staniol, ci sa fie “tipul” ambalat in hartie. Mai original de atat nu se putea si numai eu stiu cat am cautat originalul.

 4. nu cu masuri d-astea comunistoide se salveaza Tarom – daca se mai poate salva…. Tarom nu mai are infratsructura si, mai ales, nu mai are oameni, majoritatea plecind la alte companii pentru salarii si conditii mai bune. Daca le dai bani, poate mai cumpara vreun avion, dar oameni nu au de unde sa mai cumpere.

 5. Asa se salveaza Tarom, daca demnitarii circula cu tarom. Buna idee domnule Radu Tudor. Stii cum functioneaza economia de piata ?

  • Nea Fanica cu putina vointa, bun simt si un dram de patriotism, cum amintea cineva mai sus s-ar putea misca muntii, ar functiona si economia de piata.

 6. Sa fie economie centralizata ca pe vremuri. Credeam ca am trecut de comunism, dar multi fani mai are in televiziuni.

 7. Domnule Tudor ca o curiozitate, am fost banat ? Poate am atins anumite coarde sensibile ? Daca am luat-o pe campii va rog sa ma scuzati.

Leave a Reply