DNA a postat, pe site, un mesaj de protest faţă de OUG pe legile justiţiei. Procurorii au decis, în Adunarea Generală, printre altele, să susţină solicitarea Parchetului de sesizare a Avocatului Poporului şi să sesizeze ei înşişi GRECO, cu privire la modul cum OUG va afecta eficienţa anchetelor.

5 COMMENTS

  1. Parcă până acum DNA ul ataca altceva decât Guvernul…nimic nou sub soare !( numai că acum sunt la vedere)

  2. Hai ca sunt nesimtiti,sunt un cuib de sobolani,soareci si alte oratanii descrise de breasla lor,cum am vazut si auzit!Neputinciosi fara protocoale?Stim,hotul striga hotul!Marsh!Ce Greco sa va acopere mizeriile?Un mcv ceva,era urmatorul?Stim,oligofrenia repetitiva,dar libertatile omului,prezumtia de nevinovatie,dreptul la un proces echitabil,nu?Nu,statul pe trepte cu coala in mana,nici macar la parchet.la tribunal!Sictir,la munca,la scos dosare din sertar,adevarate prejudicii!Prosti prin numire!Justificati banii pompati in fundul vostru!Sictir total!

  3. Au mai gasit vreo Rarinca uitata la beci de kovesi, sau spagi cu carnatzi oltenesti si ii paraziteaza,paralelizeaza,parafrazeaza,paraindaratizeaza,parasuteaza…aia de la OUG,sau ce? La semnalul Marelui Carpaci toata floarea cea vestita a pus mana pe vuvuzea,cum sa lipseasca din oaste tocmai colaboratorul de baza?

  4. Nimic nou sub soare.Au si un lider sindical care se bate cu Guvernul, cu ministrul justitiei in persoana d nului Lazar.
    Ca de…toata lumea face politica de opozitie…

Leave a Reply