Procurorii DNA Ploiești se află vineri după-amiază la sediul PSD Ploiești de unde ridică mai multe documente, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Potrivit acestora, printre documentele care vor fi ridicate de procurii anticorupție pentru cercetare se numără și adeziunea deputatului Sebastian Ghiță, care a fost membru al acestui partid.

De asemenea, procurorii vor ridica și adeziunea deputatului Andrei Sava, au mai precizat sursele citate.

 

5 COMMENTS

  1. Din momentul cand DNA a facut o descindere la sediul unui partid politic, din acel moment s-a adeverit ca DNA este componenta de baza a politiei politice in democratia originala romaneasca. Nu mai bine ar face acestia descinderi la anumite firme mai mult sau mai putin dubioase care atenteaza intr-un anumit fel la S.N. a Romaniei si sunt locuri in Romania unde daca ar descinde, cetatenii contribuabili ai acestei chinuite natiuni, ar fi mai mult decat partizanii DNA.
    Pana atunci, sunt un bau-bau, instrument pervers al politiei politice departe de Interesul National mult clamat in ultima vreme. Din fericire Interesul National nu se invata ca o materie distincta, cu Simtamantul National te nasti si ti-l desavarsesti prin multe, ti-l culviti prin, comportament si respect fata de semeni si inaintasi, pregatire/cunostinte, acestea se invata si se dezvolta individual, iti iubesti Patria neconditionat indiferent de vicisitudinile de moment si intreprinzi orice pentru bunul mers al acesteia. DNA e departe de aceste deziderate poate cei din servicii “sa fie acasa”.

Leave a Reply