Deputatul PNL Toader Paleologu a lansat atacuri extrem de dure la adresa conducerii PNL din cauza desemnarii lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei.

http://www.mediafax.ro/politic/interviu-paleologu-despre-conducerea-pnl-sufera-de-o-consternanta-decerebrare-colectiva-le-e-frica-nicusor-dan-trebuia-sustinut-neconditionat-munteanu-se-va-situa-pe-locul-4-15250451

7 COMMENTS

 1. Blonda de la PNL nu e in stare sa gestioneze actiunile civile ale partidului.Instanta i a scazut sansele la doua tururi de scrutin.

 2. ”Decerebrare, nerusinare, imbecilitate” – mari adevaruri, din pacate. PNL a fost distrus complet.

 3. Tinarul Toader, adica Paleologul junior, are perfecta dreptate. Asa-zisul PNL se misca precum o gaina care, desi tocmai i s-a luat gitul, mai da, spasmodic, din copane!
  Dupa atitea variante de candidat, pare ca a “reusit sa se opreasca la varianta cea mai proasta, acest individ mai mult decit dubios, marian munteanu!
  Programul pe care acesta il promite capitalei (adica “eu nu fur si nu mint”) va atrage, cu chiu cu vai, voturile citorva (fosti) frumosi si liberi din fosta Piata a Universitatii, mai exact ale celor cu I.Q. sub nivelul marii.
  Ailalti se vor fi intrebat, desigur, daca un om caruia i s-a intimplat ceva IERI si spune ca i s-a intimplat ACUM 3 ZILE, minte cu nerusinare (ASCUNZIND CEVA!!) sau e, pur si simplu nauc.
  Mie nu mi s-a parut nauc, dar stii ce-ar insemna asta? Ca PNL-ul i-a propus lui M.M. candidatura, INAINTE sa-l fi retras pe Orban, CU MINA DNA-ului. Ceea ce inseamna … ceea ce inseamna …
  Sa fiu bine inteles: ma bucura enorm toate timpeniile pe care le produce asa-zisul nou PNL, DACA NU SINT PE CIRCA MEA!

 4. Un pnl cotropit de pdl , fara vlaga interioara , daca cauta gasea sute de oameni pregatiti din afara partidului si face o propunere castigatoare in rest NEPUTINTA,

 5. DECEREBRÁRE s. f. Îndepărtare a emisferelor cerebrale efectuată experimental pe animale, în scopul studierii funcțiilor diferitelor părți ale creierului. – Cf. fr. décérébration.
  Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink
  Ce se deduce in mod logic de aici?

 6. Ori mi-a scapat mie, ori dl. Paleologu nu si-a argumentat supararea fata de PNL.
  Cred ca supararea domniei sale nu este neintemeiata.
  Sincer nu stiu de ce foloseste termenul de PNL. PNL nu mai exista.
  Apropos, PNT-CD mai exista ? Ultima oara cand am trecut prin preajma sediului PNT, in curte trona un ditamai restaurant.

 7. Așadar, domnul Paleologu jr., membru ”marcant” al PNL (fost PD-L + PNL) spune că PNL ”suferă de o consterantă decerebrare colectivă”.
  Ce e asta? Autocritică?
  Abia acum realizează? Putea să-și dea seama mai devreme, în momentul unirii cu fostul dumisale partid PD(L).

Leave a Reply