Dorin Cocos in fata instantei de judecata :

“Jur cu mâna pe inimă că regret din tot sufletul faptele pe care le-am făcut.

Nu le mai pot îndrepta, decât printr-o atitudine civilizată, în cazul în care mă veți condamna la muncă în folosul comunității.

Îmi pare rău pentru ce am făcut.

Nu îmi doresc decât să fiu un om normal.

Sigur nu o să mai fac acest lucru, am greșit.

Nu am vrut să fac niciodată lucruri de felul acesta, îmi doresc doar să mă îndrept ca un bun român ce sunt”.

 

7 COMMENTS

  1. Si uite asa se jura ca nu mai fura, pa cuvantu’ lui ca nu mai face…e simpatic,(altul spunea, am fost un dobitoc, si?)…Poate se calugareste, are nevoie de ceva ralaxare, mediatatie, mai scriem o carte, un doctorat ca tot se poarta! Cuplurile de taina au alte gusturi, gen Vila Del Sol…

  2. Daca se duce si el Mânăstire, sau la masterat in Teologie, e cazul sa ne sinucidem in colectiv (umor involuntar, sorry) pana nu ne omoară ridicolul sau ipocrizia.

  3. ”Reaţi ai dracu de javre spălate cu banii furaţi de la oamenii de rând, dar când te lăfăiai spurcând la vedere din priviri omul pe care l-aţi furat, nu te-ai gândit la urmări?
    Marş porcule la sărăcie să începi viaţa de la zero ca să simţi şi tu/voi escrocilor cum e să trăieşti cu 2 lei pe zi! Bă porcule, nu ţi-e scârbă de tine ca să mai deschizi gura pentru iertare???

  4. “Nu le mai pot îndrepta, decât printr-o atitudine civilizată, în cazul în care mă veți condamna la muncă în folosul comunității. ”
    A fost condamnat la inchisoare cu executare. Atitudinea civilizata se mai aplica?

Leave a Reply