Home Articole Dragnea, candidat unic la sefia PSD. Nicolae si Savu respinsi

Dragnea, candidat unic la sefia PSD. Nicolae si Savu respinsi

1530
12
SHARE

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat miercuri că și-au depus candidatura pentru președinția partidului trei persoane, din care numai una îndeplinește condițiile prevăzute în regulament.

“S-au depus trei candidaturi, una dintre ele îndeplinește condițiile prevăzute în regulamentul de organizarea scrutinului intern, precum și prevederile din statut. Două candidaturi — nu. Comisia Electorală a făcut un proces tehnic urmând ca validarea candidatului sau candidaților pentru a fi trecuți pe buletinul de vot revine CExN”, a spus Dolineaschi înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

El a adăugat că nu i se pare corect să se dea derogări de la regulament pentru candidații care nu îndeplinesc condițiile.

“A fost un regulament luat de toată lumea, supus votului în CExN. Domnul Șerban Nicolae ar fi trebuit să-și facă campanie electorală în cadrul partidului, în primul rând în cadrul organizației al cărei membru este. Dacă nici măcar Mehedințiul nu l-a convins să-i dea o recomandare mi se pare strigător la cer să se vină cu o recomandare de la.. — am înțeles că nici măcar localitate nu este, este un cartier. Să ne respectăm între noi ca membri”, a precizat secretarul general al PSD.

Până marți după-amiază și-au depus candidaturile Liviu Dragnea, Șerban Nicolae și Daniel Savu, a anunțat președintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache.

12 COMMENTS

 1. Păi și pușcăria fără executare,interdicțiile și mai ales,nu a spus Robert Negoiță că candidează?Sper că Robert e de la PSD,să nu-l confund cu Liviu Negoiță

 2. Acum pe bune… Savu !?! :))))))))))))))))) Asta e ca alegerea liberalilor de a se duce cu Busoi in alegeri.

 3. Nu inteleg nimic din ce se intampla in PSD, daca Dragnea chiar vroia contra-candidati de ce n-a facut mai multe presiuni sa nu se adopte acel regulament sau sa li se permita candidaturile? Ce impresie crezi ca faci cand esti singurul candidat? Si nu inteleg daca Dragnea sta cuminte sa scape de dosar sau a batut palma cu sistemul…

 4. in psd social democratia a lipsit intotdeauna. psd a fost rupt de realitate de cand sunt ei, dar trebuie sa-i atribuim un proiect de lege interesant: refacerea sistemului de irigatii.
  chiar daca e o lege cu dedicatie, dragnea e un taran oltean, el nu cred ca pricepe mai mult decat agricultura si electoratul psd-ului traieste in mare parte la campie in sud, nu e o intentie rea. trebuie o dezbatere serioasa, ca pe dragnea si psd nu te poti baza.
  problema e cum de vor sa gaseasca bani pentru asta si nu gasesc bani pentru infrastructura, educatie , sau sanatate. cand vrea dragnea, se poate.

 5. in regulamentul pesede nu exista nici o prevedere ca cei care sunt condamnati nu au voie la sefia partidului?

 6. pana la caderea guvernului ponta , dragnea va conduce romania , bugetul , legile sunt la mana lui. un taran oltean.

 7. Probabil ca nu au putut ataca si desfiinta PSD din exterior, asadar au decis sa incerce atacul din interior. Dupa cartita murdara Rus, banuiala mea este ca Dragnea va ingropa acest partid, probabil la intelegere cu Werner ,ca sa poata avea in sfarsit “guvernul lui”.

  Nu ma bazez decat pe intuitie si pe … modul murdar in care a pus mana pe sefia partidului.
  Mai vedem …

 8. E important ca Dragnea inca isi incaseaza salariul din tara; iata de pilda cineva care isi ia salariul de la straini, Corina Cretu de la Brusels, a ajuns sa besteleasca romanii care peste 80% se opun cotelor obligatorii de refugiati (vezi remarcile ei pt tvr acum cateva zile).
  Pai nu vine ea inapoi ca sa se re-aleaga? O vom tine minte. Si nu o mai scapa, ca pe Tusk, nici o pila la fostii generali americani, stand in genunchi sau nu.
  Si-acum intrebarea:
  Mai vrea Dragnea sa regionalizeze Romania?

 9. Înseamnă că PSD nu este pregătit pentru alegeri interne! Situaţia asta cu un singur candidat pe buletinele de vot îmi aduce aminte de vremurile când îl votam pe Ceauşescu. Este normal ca PSD să fie privit ca o rămăşiţă a totalitarismului comunist dacă va face “alegeri” cu un singur candidat. O spun cu părere de rău, pentru că perioadele de guvernare ale social-democraţilor au fost favorabile pentru oamenii obişnuiţi. Poate ar fi mai bine dacă ar pregăti mai bine alegerile şi dacă ar scoate şi pe alţii în faţă. Nu este exclus ca Dragnea să însemne pentru PSD ceea ce a fost Crin Antonescu pentru liberali.

Leave a Reply