Home Articole Ponta : “Banca Mondiala elogiaza actul de guvernare din Romania”

Ponta : “Banca Mondiala elogiaza actul de guvernare din Romania”

1413
4

Victor Ponta pe Facebook :

“Raportul anual al Băncii Mondiale „Worldwide Governance Indicators 2015” arată că din 2012 ‪#‎România‬ face progrese extraordinare în privința calității actului de guvernare!

Vom menține această linie și vom analiza rapoartele internaționale de prestigiu pentru a vedea cum putem îmbunătăți și mai mult indicatorii.

Singurul punct negativ era cel privind posibilitatea de instabilitate politică – după moțiunea de ieri cred că am rezolvat și această problemă!”

 

4 COMMENTS

  1. CRED CA PD MINUS ”L” VOPSITI IN ”LIBERALI??? GRETOSI INEBUNITI SA VINA LA PUTERE CA SA FURE IN URMA ACESTUI ANUNTUL AL BANCII MONDIALE AU FACUT HEPATITA”C” ==IN DIRECT==
    CUCUVEAUA SI BULDOGUL / VAMES SUNT ACUM INTR-O SITUATIE DISPERATA ”IN CE MOD ,IN CE FEL SI CUM VOR ORGANIZA ALEGERIILE ???
    SINGURA LOR SANSA ESTE” REGINA ANTICORUPTIE&CO ” MULTIMEDALIATII CU TICHELE DE LA ANUMITE AMBASADE DIN BUCURESTI CELEBRISSIMUL SI CELEBRISSIMA K. /K/KOVESI SI GHEISA DE LA IICJ HOATA CARE DA LECII DE MORALA L/STANCIU DE GALATI
    DE CE SA FIE BINE??? CAND PUTEM FACE RAU ???NU ESTE ASA KOVESI

  2. dupa pupincurismul mass mediei romanesti la adresa vizitei lui ciolanis la new york, dupa discursul “istoric”(????) sustinut de ciolanis la onu, dupa intalnirea cu vicele american si cea cu presedintele turkmenistanului, dupa ce a dat mana cu presedintele chinez apreciind eforturile guvernului ponta de a incheia cat mai multe afaceri comerciale cu cei din china, dupa ce a laudat romania in fata investitorilor americani pentru realizarile obtinute de guvernul ponta si dupa ce s-a tot pozat cu nevasta sa peste tot, inclusiv cu familia licuriciului ( ca de alrfel restul sutei de sefi de tara participati la summitul onu) sa nu uitam de intalnirea cu diaspora reliefata in pozele facute tot cu nevasta sa dar fara romanii participanti,totusi ce a facut pentru tara ciolanis? traiasca facebookul lui cioalnis asa aflam si noi ce vizite mai face pe banii papagalilor din tara familia prezidentiala si cum isi sporeste albumul de familie. dupa un un presedinte betivan neam trezit cu o “rata mecanica” plimbareata.

  3. “Banca Mondiala” – domne, astia e profesori da hoti, o asmenea vorba buna la mafiotii astia te face pa orice hot care te respecti sa sara pipota in tine de fericire

  4. Lucrurile bune care s-au întâmplat în ultimii ani sunt vizibile pentru noi. Dar când te laudă cineva care trăieşte din dobânzi, ar trebui să fii cu ochii în patru!

Leave a Reply