Cresterea economica estimata pentru acest an este de 4,8%, fata de o prognoza initiala de 4,2%, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, care a prezentat, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Primul ministru a precizat ca exporturile au crescut cu 4,2% in primul semestru, dar balanta comerciala este negativa, in conditiile in care importurile au crescut cu 11%.

Vestea buna la acest ultim indicator este insa ca majorarea importurilor “nu se concentreaza cu precadere pe importurile de consum”, in conditiile in care peste 75% sunt bunuri intermediare si de capital, care se indreapta tot spre investitii, a aratat seful guvernului.

Potrivit acestuia, nivelul prognozat ramane al deficitului de 2,8% din PIB in cash.

Dacian Ciolos a anuntat si doua programe noi. Unul dintre acesta vizeaza stimularea mobilitatii fortei de munca, pentru a stimula deplasarea sa acolo unde e nevoie.

Al doilea program vizeaza posibilitatea ca adeverintele de venit si certificatele de atestare fiscala, care genereaza anual 5 milioane de deplasari catre ghiseele statului, vor putea fi transmise direct prin sistemul informatic, scrie hotnews.ro.

13 COMMENTS

 1. **Dragnea catre Ciolos : vorbiti o limba straina, limba tehnocratilor** NU!
  Voi toţi vorbiţi limbi care nu au legătură cu nevoile ţării şi acestei naţiuni!
  Sunteţi precum maimuţele:
  – vă stuchiţi şi vă pupaţi, şi în final urinaţi pe popor!
  – furaţi împreună şi vă plângeţi pe rând de hărţuială sărăcind populaţia!
  Ce făcuşi Dragneo! Visaşi vorbind puţin cu bătaie lungă?
  Nu c-ar fi mai breji tehno decât voi!

 2. Trebuia sa nu va murdariti blogul prezentand replica unui condamnat definitiv ? Ar fi cazul sa-i cereti sa plece ca nerusinarea lui este prea mare ca sa aiba pretentii de la oameni cinstiti ! Foarte multe realizari are guvernul Ciolos. Il citeam pe Guran care a ramas placut impresionat ca Ciolos s-a axat in cuvantul lui pe crearea de locuri de munca si nu tot pe ajutoare sociale cum ne-a obisnuit pesedistii corupatori de voturi! FELICITARI DOMNULE CIOLOS DACA VA VINE SA CREDETI CHIAR DE PE BLOGUL DOMNULUI RADU TUDOR!

  • Care locuri de munca visati cand zilnic nu se aude decat de inchideri de obiective si firme,iar somerii s-au inmultit accelerat? Ciolos este un mincinos la foc automat, ca toti baso-iohannistii vostri.

   • Doamna vorbeste o alta limba, nu este de mirare ca-i ridica pe unii in slavi. Totul se naruie in jurul dansei insa aceasta vede altceva. Astia da, oameni adevarati.

  • @Carmen
   Eu, să fiu Radu Tudor, te-aș arunca pe tine, cât-colo, carmenuțo, pentru că tu, de ani de zile, spre exasperarea multora ca mine, împuțești blogul ăsta aducând și tu și ovină al tău osanale Încrucișătorului , elucubratii privind ”realizările” și ”succesurile” lui bășină-vodă (și-ale ebei, și-ale udrei, și-ale macovoaicei, și-ale buldogului, la pachet) mânjind blogul cu tot felul de insanități iar acum facând același lucru, natural, tu îndreptându-ți toată dragostea libidinoasă spre pupilul rezultat din combinația de după dec.2014, bășină-iohănilă, și anume…cioloș.

   • Se numeste libertatea de exprimare si au murit niste fraieri in 89 ca sa ne bucuram de ea.
    Tu cezi hilarul situatiei in care un condamnat cu suspendare ii da lectii de moralitate si verticalitate unuia care pana la momentul actual e curat?

 3. avem:
  crestere economica , importuri pentru dezvoltare, absorbtia a recuperat teren, locuri de munca , rezultate bune la mediu, investitii straine pe plus, se lucreaza pe toate sectoarele de autostrada, bun simnt si transparenta.
  puncte gri:
  sanatatea si educatia.
  go ciolos, go.

  • Ce mai merge inca in Romania este pe munca guvernarii Ponta,iar astia ai lui iohannis nu au facut nimic bun,ca doar sunt veniti la praduiala,in schimb nu stiu ce sa mai faca incat sa mareasca taxe,impozite,somaj si preturi.Toata lumea ii injura.Si inca nu au aratat ce planuri de praduiala au,dar spera ca dupa alegeri sa ne “modernizeze” definitiv (au mai ramas de vandut cateva acareturi valoroase care le-ar trebui unor “prieteni”). Iar minciuni pentru romani…cat cuprinde.

 4. Deci ieri niste urmariri penali, niste condamnati definitiv o cloaca de mafioti au avut marea realizare de a-si bate joc de un om cu bun simt, cu realizari, cum ar trebui sa fie un prim ministru. In al doilea rand aceeasi casta de ciocoi binenteles ca l-au salvat din fata justitiei pe cel care abuza de 5 sau 6 ori pe zi de coloana oficiala iar din cauza acestui abuz in functie a murit un politist care il insotea. Fara cuvinte ce a ajuns majoritatea asta pesedista aldeista!

 5. Ciolos nu vorbeste limba hotilor si asta il irita foarte tare pe domnul Liviu Teldrum ! Pe multi nu-i deranjeaza dimpotriva considera acest lucru benefic pentru ca hotii din politica fura de la noi nu se fura intre ei ca sa ramanem indiferenti.

Leave a Reply