Sambata seara, la Antena 3, presedintele PSD Liviu Dragnea a facut dezvaluiri despre relatia cu fostul premier si presedinte PSD Victor Ponta.


Dragnea a declarat că are o relație foarte bună cu Victor Ponta și că aceasta nu este afectată de imaginile pe care le postează unii sau alții.

”E foarte bună, sincer vorbind”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3, întrebat fiind care este relația sa cu Victor Ponta.

Președintele PSD a susținut că pe el nu îl deranjează faptul că Partidul România Unită (PRU) se folosește de imaginea lui Victor Ponta, dar că i se pare incorect acest lucru.

”Pe mine nu mă deranjează, pe mine personal. Eu ceea ce i-am spus lui Victor, și i-am spus sincer și a și înțeles asta, nu pe mine personal mă deranjează. Nu e în regulă, mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid”, a spus Dragnea. Liderul social-democrat a adăugat că este ”deranjant” acest lucru pentru unii membri de partid.

Liviu Dragnea a menționat că nu agreează o variantă de alianță cu PRU.

”Eu nu agreez varianta asta, pentru că atâta timp cât procedează în felul ăsta nu mi se pare corect și atunci sigur că îți pui mari semne de întrebare pentru validitatea și durata și substanța unei colaborări cu oameni care procedează în felul ăsta. De aici pleacă rezervele. Dar, repet, să ajungem la alegeri. Relația mea cu Victor nu este afectată de pozele pe care le pun unii sau alții pe … Pentru că oricum nu conving pe nimeni acele poze”, a afirmat Liviu Dragnea.

 

12 COMMENTS

 1. Cât s-ar srădui să-i strice imaginea lui Ponta nu se va reuşi. A rămas în minte multora ca ”unicul om din toate guvernele” care a făcut un mic bine poporului şi mă refer la multe persoane de diferite vârste cu care am vorbit ! Nu e neaparat părerea mea subiectivă! Dar are şi codul secret al vieţii mult mai favorabil şi compatibil cu România faţă de alţi ocupanţi de scaune şi funcţii sau chiar din cei care se cer la butoiul cu miere ! Doar că trebuie să facă mult mai mult pentru semeni şi să nu-i dezamăgească!

  • Ne spune Dragnea despre folosirea lui Ponta de catre PUR ca i se pare ca e incorect dar ca pe el nu-l deranjeaza ci pe altii.
   Desigur mai Dragnea de cand te deranjeaza pe tine ceva incorect? Si acum du-te si semneaza o coabitare, nu uita sa-i iei si pe prietenii lui Kovesi Sebi si Ponta. Strategia voastra de a nu va deranja lucruri incorecte a fost minunata. D-aia v-am asustinut noi astia mai fraieri dar slava Domnului o sa ne faca dreptate prin ricoseul ticalos al falsei justitii tocmai…Kovesi ! Ce ironie nu-i asa?

 2. Asta e varianta pt public sa nu-si indeparteze factiunea pontista a electoratului in cercul lui de apropiati cred ca nu-l scoate din apelativul Puie

 3. Aseara am vazut un Dragnea profesionist, pregatit si extraordinar elaborat si la obiect si o spune unul care nu-l simpatizeaza ci-l respecta.

  • Sa traiti domnu Dragnea si sa mai veniti aici pe blog la Radu. Aveti totusi o calitate pe care n-o neg. Ati fost condamnat politic de regimul Kovesi – ambasada americana pentru minciuna aia a lui Gordon cu fraudele de la referndum de un milion jumate. In rest oricat m-as chinui nu mai gasesc altceva. Poate totusi ati livrat arme chimice lui Saddam, nu? Genocid in Kosovo alaturi de bravul popor sarb? Hai ca gasesc astia ceva sa va mai faca un dosar pe minciuni. Si atunci tot respectul o sa fiti un fel de Coposu cand iesiti sa ma scuze seniorul …

 4. In cea ce-l priveste strict pe dl. Ponta, daca mai vrea-n politica trebuie sa demonteze toate acuzatiile aduse de catre multi prieteni (halal prieteni) cat si de neprieteni (cu ghiotura) si sa-si exprime foarte clar “calea”, bineinteles daca dansul doreste sa si-o clarifice in interesul domniei sale cat si a cetatenilor votanti si simpatizanti. Daca o lasa asa in coada de peste, alunecoase vor fi si caile acestuia cu tot sprijinul si toata inteligenta sa.

 5. Geniali mai sunteţi voi jurnaliştilor! Meritaţi felicitări cu brio!
  Azi emisiunea de la 17-18 a jurnalistei(…) genială! Astea toate trebuiesc revizionate pe micile ecrane ca să vadă şi să conştientizeze voanţii pe cine au pus ştampila şi totodată, candidaţii să simtă pe piele lor ca catracer mizerabil au avut permanent ! Să ne râdem împreună de ei, de caracterul mojic la purtător al acestor indivizi ordinar! Problema e că se menţine trendul…minciunii !
  🙂 🙂 daţi-i tare pe ecran să ne râdem de ei! Să-i facem de râs că altfel nu se mai poate! De asta ţara şi poporul au ajuns în halul în actual! ”Porcarii” se mai şi plimbă în străinătăţuri pe banii bugetului de stat ! România a ajuns de râsul lumiiÎi dau dreptate lui Ponta când spune că ”vom trăi mult mai rău şi vor veni zile grele”!
  Azi auzii o groază de nemernicii dspre ”marele licurici” privind Egiptul! Şi anume:
  – acum 10 ani semnase Egiptul cu americanii o sponsorizare pentru a mări nivelul de trai(10 mil de euro anual vărsaţi întrun cont, metodă folosită pentru israel) şi pentru susţinerea la conducerea ţării. Dar cum pupătorul în cur a fost obligat să-şi asume una din 2:demisia sau moartea, pentru că nu a mai putut accepta impunerile americane. Acel Mursi pupătorul de cururi ales ceea ce am văzut toţi ! Ce să vezi la ora actuală, au tăiat sponsorizarea ca şantaj contra afaceri şi Egiptul e terminat din toate punctele de vedere! Alsisi nu acceptă nicio impunere şi cere egiptenilor să contribuie lunar cu un ‘pount'(echivalentul leului românesc) toţi cetăţenii egiptului peste 90 milioane de locuitori prin telefon ca donaţie pentru a ajuta ţara să iasă din sărăcia lucie în care se află şi să devină independentă! Să nu aibă nicio treabă cu arabia saudită sau cu alte ţări! Tocmai asta se face! Închipuiţi-vă că în Egipt nu se găseşte zahăr dar multe alimente precum grâul pentru pâinea zilnică, românica a pierdut şansa exportului garantat pentru o periodă îndelungată, toţi porcarii au sărit ca arşi când Ponta a fost în zonă pentru afaceri între ţări(eu am spus că a fost o idee genială), toate alimentele sunt de cel puţin 3-4 ori mai scumpe ca în Elveţia şi bani nu sunt pentru că se lucrează pe mâna neagră(1 pount=10 lei româneşti şi nu 1-2 lei normal). Nu se fac schimburi la bănci decât după ce mafioţii adună gras apoi merg la bănci şi vând la suprapreţ banii, turismul e la genunchiul broaştei!(aşa o să ajungă şi patria asta plină de escroci după cum se cam vede). Egiptul nu mai are bani în bănci ca să facă importuri dar nici nu li se dă voie(ameri. le-au limitat toate afacerile înlăturând investitorii din egipt), dar Alsisi şi poporul nu cedează!
  Hotărârea lor: DECÂT FURAŢI MAI BINE MÂNCĂM CE AVEM ŞI NE ORGANIZĂM CUM PUTEM DAR NU CĂDEM ÎN GENUNCHI!
  🙂 vă puteţi închipui că nu mai au legături econimice nici cu arabia saudită şi cu nicio ţară arabă, la fel cu rusia, dar nici nu au condiţii pentru agricultură? Şi o să vedem că în 2-3 ani cel mult că vor fi pe cai mari(previziunea mea, la fel a fost cu primăvara arabă=perfect)!
  România se duce de râpă şi alte ţări cum ar fi Sudan-partea de mijloc înfloreşte ca nivel de trai!
  Aviz amatorilor care se cer în funcţii şi scaune guvernamentale: să nu aibă şansa să se confrunte cu poporul nemulţumit de oferta mizerabilă privind nivelul de trai din toate punctele de vedere!
  Se deschid ochii puternic pe ultima sită de metri!
  Nici americanii nu-i vor mai salva!
  Vezi antecedentul din alte ţări, unde porcarii au fost susţinuţi doar în anumite condiţii defavorabile poporului din acele ţări !

 6. Să analizăm la rece şi obiectiv tot ce se discută în platou între invitaţi:
  – madam cu cifre de la INS: ne-am convins cu statisticile INS.
  – madam de la PSD cu tabelul de realizări privind locurile de muncă: guvernul s-a transformat în ANOFM şi a angajat pe cine a dorit .
  – dacă se vorbeşte de angajări în ţară, patronii au rulat angajaţii pentru bonusul”angajări şomeri” cu salarii mizerabile.
  – ce scandal face ăla de la PNL! Madam blonda spunea de alţii şi de fapt, tot ei fac circul! Vezi mitingul de zilele astea! Cumva ceva în comun? Coincidenţă!
  – programul USR(uniunea salvaţi România)!
  De cine şi ce o salvaţi?
  Aţi salvat-o măcar de la inundaţii?
  USR, aţi făcut ceva şi nu ştim noi?
  Ghinion! Ce vrăjeală mincinoasă!
  Enervanţi sunt lăudătorii invitaţi în platou! Peste 4 ani să daţi realizările USR şi a celorlalţi să îi facem de râs ţi să demonstraţi cât de mincinoşi sunt !
  Radu Soviani are perfectă dreptate!
  Felicitări pentru acest invitat !
  Acum e la modă cuvântul ”deportaţi” din ţările afectate de rozboi şi crime în masă. De ce nu ar introduce deportaţi pe anumite bonusuri guvernamentale promise(la sfântul aşteaptă) în locul românilor alungaţi de mizerie şi nedemnitate, încât nu mai avem meseriaşi profesionişti în ţară? Un fost angajat în orice domeniu se dă constructor de case sau reparator de orice dar în prim plan are în vedere portofelul şi avantajele fără a presta calitatea necesară!
  Aşa a ajuns românica noastră!

 7. eu propun sa fie prima casatorie gay oficiata de Iohannis cannd se va intoarce primar la Sibiu
  observ ca stilul de campanie al lui Dragnea e sa se relationeze la Ponta, inclusiv prin caderea in informatii pseudo-mondene. atata poate, nah…

Leave a Reply