Gibonii care-i asigura securitatea presedintelui Erdogan s-au dat in stamba rau de tot in timpul vizitei in SUA. Recent, controversatul Donald Trump l-a validat pe Recep Tayip Erdogan, primindu-l la Casa Alba.

Cat despre imagini, un singur lucru e de spus : comportament animalic al garzilor = presedinte cu apucaturi dictatoriale.

Un amanunt de neratat : resedinta ambasadorului Turciei este vis-a-vis de Ambasada Romaniei la Washington. Acum 40 de ani, diplomatii turci priveau cum sute de romani protestau impotriva dictaturii lui Ceausescu. Dupa 40 de ani, romanii privesc ingroziti cu bodyguarzii lui Erdogan stalcesc in bataie pe oponentii noului sultan cu apucaturi dictatoriale !

O nouă înregistrare video demonstrează că preşedintele Recep Tayyip Erdogan i-a privit de la distanţă pe bodyguarzii săi, în timp ce aceştia îi atacau violent pe protestatarii pro-kurzi din faţa reşedinţei ambasadorului turc de la Washington, relatează NY Times.

http://edition.cnn.com/2017/05/17/politics/turkey-erdogan-incident/index.html?sr=fbCNN051717turkey-erdogan-incident0659PMStoryVideo&linkId=37698154

Acest videoclip a fost postat pe Twitter de către publicaţia Vocea Americii.
De asemenea, ciocnirile violente din faţa reşedintei ambasadorului turc au avut loc după primirea preşedintelui Erdogan la Casa Albă, unde miliardarului Donald Trump l-a lăudat pentru lupta dusă împotriva extremismului islamist din Turcia.

Donald Trump nu a vorbit niciun moment despre acuzaţiile aduse împotriva preşedintelui turc, uitând că aceasta conduce un regim autoritar, care se aseamănă din ce în ce mai mult cu o dictatură la porţile Europei.

Un consilier al preşedintelui este surprins în videoclip în timp ce vorbeşte cu un al consilier, iar acesta din urmă se îndreaptă spre un grup de susţinători ai preşedintelui Erdogan.

Câteva secunde mai târziu, membrii grupului se îndreaptă cu viteză spre intrarea reşedinţei ambasadorului şi îi atacă violent pe protestatarii, care tocmai ridicase un drapel al Kurdistanului.

Nouă persoane au ajuns la spital în urma încăierării, iar reprezentanţii departamentului de Stat au condamnat în termeni duri incidentul din faţa reşedinţei ambasadorului turc de la Washington.

Autorităţile americane continuă investigaţia şi au cerut colaborarea turcilor pentru identificarea bodyguarzilor implicaţi în ciocniri, dar nu este clar ce măsuri s-ar putea lua împotriva acestora.

Doi membri ai echipei de securitate turce i-au atacat chiar pe ofiţerii americani, însărcinaţi cu protejarea delegaţiei preşedintelui Erdogan.

Aceştia au fost reţinuţi pentru scurt timp, iar autorităţile americane le-au confiscat armele înainte de a-i elibera pentru că fac parte dintr-o misiune diplomatică din Statele Unite.

Până la difuzarea înregistrării cu ciocnirile violente din faţa reşedinţei ambasadorului turc, cei doi bărbaţi plecaseră deja din ţară alături de anturajul preşedintelui Erdogan, scrie news.ro.

viewscnt

18 COMMENTS

 1. Protestatarii aia nu erau cumva cetateni Americani? Cum ar fi ca bodygarzii lui Dodon,intr-o vizita in Romania sa stalceasca in bataie,tineri cetateni Romani? Cred ca se poate vorbi despre un incident diplomatic,dar lider acolo e Trump asa ca nu-i pasa.

  • Inca o dictatura mizerabila acceptata de marele Licurici. Desigur pentru niste scopuri nobile ! Ce mai conteaza inca una in plus , nu?
   Iar noi la Bucuresti construim in cinstea lui Erdogan o moschee uriasa plus complex.
   Ca sa aiba loc de intalnire imigrantii islamisti, ISIS, oamenii lui Erdogan toata lumea care doreste o baza in Romania.

  • Doar Vocea Americii arata incidentul ?
   Pai si restul presei “libere”? CNN? FOX? MSNBC? E liniste?

   • Ai punctat la stres. Le-ai spart chiulasa.

    P.S. Baga fara gheata, nu te opri acum. Sparge-le damigeana si baga-i sub masa. Nu-I lasa

 2. Turcu e validat de cand sua nu s-au bagat cand cu asediul bazei de la Incirlik. Mai degraba mi se pare ca el l-a validat pe Trump. Sa nu uitam ca o gramada de tari arabe vor arme, tari arabe care nu vor sa cumpere direct de la SUA. Asa ca SUA asambleaza/exporta in Turcia si turcaletii le dau alora, ca asa aia se simt halal.
  Asa ca Turcia o sa faca pe gibonul peste tot in UE unde vrea fesul ei, nu numai gibonii lui Erdogan la Washington

 3. Oricum langa gibonii lui erdogan erau dromaderii din Police, asa ca…
  In tara in care aia dau in negrii lor, mare lucru sa dea si gibonii in etnici turci…

  • :))) Fetitzo, oaia face beee…
   Profesorul respectiv a afirmat cu subiect si predicat faptul ca securistii care conduceau Romania inainte de 89, au condus si dupa si o conduc si acum si cu ajutorul progeniturilor.
   Vezi, bas cu satra lui, markovei cu spalatii ei pe creier, tata lasqu cu kurbesi, etc..
   :))
   offff… ma apuca o mila…

  • Atat ai retinut “Profesorul care a dezvaluit ca Dragnea” ? Profesorul este un eminent formator de oameni cu studii superioare si intamplator este fostul ginere a lui Ceausescu. In aceasta calitate a aflat multe dedesubturi ale regimului apus. Tot un exponent de prim rang a regimului apus a fost si T. Basescu. Spre el se indreapta privirile nu spre acel student care a repetat anul si cati vor mai fi fost.

 4. Depinde si ce au facut blinzii si gingasii protestatari, ca e posibil sa si-o fi meritat din plin. Daca informatia e, ca de obicei, trunchiata, putem trage concluzia (dorita si urmarita de unii) ca niste giboni au atacat niste ingerasi. Dar nu cumva ingerasii pregateau niste coctailuri? Nu zic, doar intreb…

 5. Nu inteleg mirarea! E vorba de mentalitatea estica salbatica dar si de incercarea de a impartii turkia in doua tabere. Si ruzi si nemti si americanii stiu foarte bine asta.
  Lucrul acesta se intampla si la noi, inca de la venirea basul, care ne spunea el noua cum toti hotii or sa ajunga la tzepe.
  Din pacate hotzii erau chiar ei, iar tepele au fost pentru nevinovati si pentru companiile romanesti.
  La noi au reusit sa distruga tara, sa o divizeze si sa redevenim sclavi, se pare ca in trucia nu prea le-a iesit.

  Sper sa existe un istoric care sa-i puna intr-o carte pe toti acesti nemernici, incepand cu tiokesh, iliesku, roman si terminand cu tukan, plisc usor dan, pentru ca de pedepsit, nu are cine si macar din punct de vedere istoric sa se faca dreptate.
  Nemernicii este un titlu foarte potrivit.

 6. Acum mai vor si moschee mare vad ei moschee mare pe pamantul Maiculitei Domnului si sfintilor martiri Brancoveni si Sf.Stefan cel Mare ce l-a batut de nu-i mai trebuia cordeluţa pe magnificul lor .Am sa iau 2 runde de parizer de porc feliat subtire si le umplu cultu de mezel roman in numele vozilor cuceritori.Nu va fie teama,Brâncoveanu Constantin a murit crestin!

Leave a Reply