Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminică, la emisiunea Punctul de intalnire la Antena 3, despre modul în care va vota PSD în cazul cererii pentru arestarea lui Dan Şova, la Senat, că s-a adoptat o rezoluţie, dar că ”nu pot sta cu pistolul la tâmpla fiecărui parlamentar”, iar fiecare va vota cum crede.

9 COMMENTS

 1. E clar semnalul…I-a tinut iubirea de Justitie atat cat sa o ascunda pe Udrea o vreme probabil ca acum regreta….Probele cresc in copaci n-ai nevoie de perchezitii sa la strangi.

 2. o da. partidul se aduna in jurul potentialilor penali. asta e o justificare pentru votantii psd cu 10 clase.
  macar daca incerca o explicatie mai profesionista. eu cred in frica si astept sa le fie frica, legea nu i-a speriat inca pe multi.

  • esti cumva un postac basisto-liberal? daca ai putina stiinta de carte ca doar voi astia de dreapta sunteti niste destepti nu ca ” votantii psd cu 10 clase” ai citi un pic constitutia si ai vedea ce scrie de votul parlamentarilor. cred ca nu esti chiar atat de tampit ca alinuta cur de fier care practic prin scrisoarea deschisa trimisa lui ponta arata cat de idioata este cu tot cantemirul ei cu tot si cum indeamna la incalcarea constitutiei si face un pic de santaj asupra propriilor parlamentari. ce face dna-ul?

   • esti obsedat si tu de basescu. distrus pe viata. am doar o banuiala ca declaratia asta e sa acopere un vot de protejare al lui valcov si ceilalti. psd-ul se stie ca e un partid mai unit si voteaza cam ce semnal primesc din varf. la fel cred ca e si la pnl. cred ca a zis sa para ca e democratie in psd. nu cred ca e. eu vreau sa stiu de ce se ia o masura , sau alta. nu cred ca majoritatea parlamentarilor sunt de buna credinta si fiecare isi protejeaza omul lui. deci si eu cred in eliminarea imunitatii parlamentarilor. vedem

    • ar trebui sa sti ca intr-un partid nu exista democratie decat pana se ia o hotarare, apoi gata. in ceea ce priveste imunitatea parlamentarilor asta e o gogoasa plimbata pentru a ascunde imunitatea totala a lui baselu. pacat ca nu intelegi ca baselu si regimul lui terorist si hot a distru o gramada de vieti pe a mea nu au reusit dar mi-au afectato la fel ca pe a altor milioane de vieti din tara asta. daca tu nu ai fost afectat de magariile facute de gasca basista inseamna ca erai prin apropierea lor si ai profitat de asta. aproape toti am fost afectati fie in mediu privat fie in cel bugetar. ar trebui sa stii macar acest lucru nu sa lustruieste clanta basisto-liberala.

 3. ce-ar fi daca ati face o alta proiectie privind planul dna-min. justitiei si proc. general? vad cu totul altfel proiectul acestor 3 institutii. vezi intelegerea tacita pentru un atac destul de dur si nu la persoana ponta! peste ceva timp/zile o sa vedeti clar planul si atacul, o sa va mirati/minunati. nu am nicio legatura cu politicul si nici cu cele 3 institutii, vad altfel linia lor de mingiiere a lichelelor politice, tacit si in forta cu argumente si dovezi clare, incit toti pupatorii o sa plinga pe micile ecrane de prea multa dragoste acordata de catre cele 3 institutii.

  • din fericire nu.stii de ce? pt ca altfel s-ar duce pe apa sambetei democratia,reprezentata peste tot in lumea asta de parlament.daca ati fi invatat putina istorie aantica ati fi stiut ca democratia a fost gandita de ataneni si ea presupunea conducerea populara in agora,piata publica, precursorul parlamentelor moderne.

   • da dar in democratia de care vorbesti tu in parlamente nu se ascundeau hotii! ma lasi cu textele citite de la televizor de pe burtiere

Leave a Reply