Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti că social-democratii nu iau în calcul depunerea unei motiuni de cenzură pentru a nu aduce ”o criză guvernamentală în România”, catalogând propriile amenintări în acest sens ca ”generate de emotia generală” în cazul Intact.
Liviu Dragnea a făcut un pas în spate în ceea ce priveste motiunea de cenzură pentru cazul Intact. Întrebat dacă îsi mentine pozitia, el a sustinut că nu este de acord să se asocieze ”cu orice atac împotriva unor institutii ale statului în această spetă”.
”Afirmatiile mele de săptămâna trecută au fost afirmatii generate de emotia generală, pe care nu mi le retrag. În schimb, am constatat că, din păcate, în ultimele zile afirmatiile mele au fost denaturate si, de asemenenea, nu sunt de acord să mă asociez cu orice atac împotriva unor institutii ale statului în această spetă. Declaratiile mele au fost generate de dorinta mea de a apăra cu toate puterile mele, pentru oricine si oricând, libertatea de exprimare si libertatea presei”, a afirmat liderul PSD citat de Mediafax.
El l-a criticat pe senatorul PSD Serban Nicolae, cel care a adus, în sedinta senatorilor PSD de luni, un draft al unei motiuni de cenzură.
”Domnul Serban Nicolae poate depune o motiune de cenzură în nume propriu. PSD nu a luat o decizie în acest sens. Stilul ăsta, în care fiecare vrea să devină vedetă jucându-se cu asemenea intentie nu mai este agreat în PSD. Motiunea de cenzură este într-adevăr un act cu o putere foarte mare. PSD nu depune motiune de cenzură pentru imagine. PSD-ul chiar ar avea puterea, împreună cu aliatii săi, să pice Guvernul. Nu am ajuns în situatia în care, din punctul nostru de vedere, să aducem o criză guvernamentală în România, în această perioadă, mai ales că este an electoral (…) Nu luăm în calcul, acum, depunerea unei motiuni de cenzură”, a spus Liviu Dragnea.

9 COMMENTS

 1. Aloooo! Nemţiaaaa! NATO-iaaa!
  🙂 🙂 Vine românica în genunchi deîndată! Aici găsiţi ceea ce vă trebuie! Hai! Urgeeent! Avem ştergători de praful umerilor destui!
  http://www.cotidianul.ro/diplomat-german-nu-vom-plati-pretul-unui-razboi-declansat-de-turcia-276745/
  **Tot mai greu de obţinut unanimitatea în cadrul NATO
  Diplomat german: “Nu vom plăti preţul unui război declanşat de Turcia”**
  🙂 🙂 🙂 aveţi liber la orice întro ţară ”bananieră”!

 2. Şi eu ce spuneam?
  Ce spuneau şi promiteau toţi?
  Moaca îi dă de gol pe absolut toţi vorbitorii invitaţi!

  • @dragoș,

   Sunt FAN Dragnea, să moară ofticoșii de necaz!
   Te rog citește-mă până la sfârșit și sper să-mi dai dreptate. Dacă nu, GHINION, asta e!
   .
   Se plâng unii, vai!, le este o milă, frate, de neînțeles de ceea ce se întâmplă cu PSD. Ei, care urăsc PSD-ul din toți rărunchii dând de toți pereții și cu Ponta, și cu Dragnea, și cu PSD. Ce se numește asta? Was is das, ar întreba și joshannis. Și răspunsul, invarabil, ar fi: Mă-ta!
   Să mă explic:
   Mergea, spre bine Țara, mergea spre bine treaba cu Năstase(cu toate baronismele sale era un om cult, intrasem in NATO, încheiasem toate capitolele din Acordul de aderare în UE, era cel mai bun guvern post-decembrist ).
   Ei, aș! Nu, noi l-am vrut pe băsescu, om de-al nostru , din popor și de dreapta prin Alianța D.A. Deci toată dreapta(basca_că el era de stânga) dar și TOATĂ presa ni l-a proțăpit ca ”Șef de Stat”.
   Așa că, zic eu, trebuia și PSD-ul să zică(dar n-a făcut-o, el find mai responsabil dar l-au păcălit și liberalii)… na-vă băsescu 10 ani și să spălați pe cap cu el și cu el să ieșiți din istorie și PNL și PDL! Și bunuț, PSD-ul n-a făcut asta,ba, a făcut pact și cu cei care tocmai il aleseseră pe băsescu. Bună tocmeală? Bună , bună a zis-o liberalii, a zis-o presa liberal a zis-o și PSD-ul ce avea să piardă la această tocmeală care-și propunea jos băsescu.
   Instinct de conservare, dacă l-am fi avut, acesta ne-ar fi spus așa : Băi nene , dacă ții la viața ta, la copiii tăi, la salariul sau pensia ta oprește-te, nu fă prostii și ”nu da vrabia din mână pe cioara din gard” așa cum îți spune PRESA TICĂLOȘITĂ și așa cum îți spune ea, DREAPTA. Că tu ești de dreapta , centru sau stânga, alege răul cel mai mic și nu te du după hoții care-ți plâng cu lacrimi de crocodile, nu fă pact cu liberalii care l-au adus pe băsescu și care o să vă trădeze.
   Ca și din 2012 încoace. Treburile mergeau bine cu Ponta, și puteau merge mult mai bine dacă nu era aceeasi presa și aceeasi dreaptă care nu vedea cu ochi buni niște realizari venite din …stânga (chiar cu măsuri de dreapta). Putea, dacă era ceva înțelegere și din parte dreapta(dintr-o parte a acestei părți ) să fie și o impozitare graduală a veniturilor cum este în Țările democratice și sănătoase ale lumii și să nu pierdem 15miliarde de lei in 12 ani cu ăști bani făcându-se ceva, ceva și-n sănătate și-n autostrăzi și-n veniturile oamenilor mai săraci. Dar, asta e….
   Nu s-a putut ! Și PRESA și DREAPTA (de ceva vreme coalizată, liantul fiind, desigur, băsescu) a trecut la ”omorârea ” lui Ponta , a Guvernului său , a PSD. Din 2014,mai rău, de fapt mai RĂI.
   Instinctul de conservare în 2014, nema la românii de dreapta și românii ardeleni (unii)! N-a fost suficient că_cartea de vizită a lui joshannis era rău terfelită dar și modul său nătâng de a aborda (cum s-a văzut și …după) în mod greoi orice subiect și că fugea precum dracul de tămâie de orice confruntare cu Ponta , pe orice temă n-a fost suficient pentru formatorii de opinie să-l arunce la ”groapa de gunoi” a candidaților la presedintie astfel că A FOST ALES. Că n-a facut nimic în vederea debasificării ba, mai mult a intarit rândurile acestora ce să mai vorbesc? Se vede peste tot.
   Acum pun și eu , ca prostul, o întrebare : S-a mai prezentat vreodată în fața Țării lui, ca și candidat dar și ca și presedinte, un asemenea personaj? De-am ajuns , cert, să-l apreciez pe băsescu chit că acesta-i mult mai ticălos dar numai prost nu este. Pentru că unde e minte multă, e și… ticăloșie multă.
   Așa că_cu așa dreaptă, dreaptă falsă, fără nicio tradiție(deceaba tot vorbesc ei de bratieni) și cu o așa presă, cum să mai reziste Ponta? Și-acum, cum să mai reziste tirului din toate directiile, Dragnea, mult hulitul, dar ATENȚIE nu de către cei din PSD ci din altă parte…. Dacă basescu ar fi avut o presă cum a avut Ponta, așa ostilă, încă din 2004, el nu ar fi existat nici ca Presedinte, nici după un an de presedinție. Ponta în momentul 16.dec.2014 nu avea de partea sa presa. Ceva mai clar de atât ”egzistă”? Presa care i-a fost favorabilă , doar prin ricoșeu lui Ponta , arătând abuzurile și hoțiile băsiștilor a fost doar Antena 3. Trebuie să fii de-a dreptul dobitoc să spui , cum îi mai aud pe unii că Radu Tudor, Dana Grecu, Oana Stanciulescu, Cristina Țoescu, Victor Ciutacu (de până-n Alegerile din 2012) au fost de partea lui Ponta și a PSD. Dincontra. Doar cu Gâdea, Ciuvică, Savaliuc și Alessandra Stoicescu de la Antena 3 și cu alți vreo doi pe la RTV, nu de partea sa dar nici împotriva sa a fost mult prea puțin. De partea sa mai erau, însă, realizarile de până atunci.
   Băsescu și joshannis au fost, în mod clar, creațiile PRESEI (….sau creaturile presei , nu prea știu cum se spune corect).
   Așa că, și eu, fiind în locul lui Ponta, tot așa aș fi făcut ca el.
   Na-vă dreaptă, na-vă joshanis, duce-vă-ți după ei!
   Vreți guvernul meu , na-vă,!
   Puneți-vă băsiștii,(bun, bun de tot MRU) puneți-vă toate hahalerele gen guseth ca ministri! Noi chiar nu vă încurcăm, băieții tatii și …băieții și fetele presei.
   Sau vreți ca guvernul tehnocrat să cadă cu mâna noastră…o dată, musai și-a doua oară oară și să aduceți Țara în alegeri fără buget? Și să dați vina tot pe noi, PSD-ul. Așa ceva nu se poate, măi joshannis, măi PRESĂ. Nu vă place, așa-i?, nici așa, și tot de noi, PSD-ul, trageți că v-am votat hahalerele, ca miniștri, în comisii? Curios! O trageți acum cu Țara, că noi nu suntem cu Țara că nu suntem opoziție , hai? Dar OPOZIȚIA PRESEI a acestui PRESEDINTE și a acestui Guvern ciolos UNDE ESTE? Nu erați voi câinele de pază a democrației care pentru că l-am făcut pe Papici băsist(crezând că vă va placea) m-ați luat la beștelit.
   Zic eu, cred că așa zice și Dragnea, zice și PSD-ul: Dumnezeu să vă înțeleagă! Voi știți ce mai este cu voi și ce mai vreți voi cu Țara asta? Spuneți voi ce trebuie sa facem dar susțineți-ne și nu fugiți în caz de THE ESECH?! Și-atunci, dând vina tot pe noi. Sau, măcar, duceți o idee până la capăt cu toate consecințele posibile așa cum vă, și ne impinge s-o facem, Bogdan Chireac, omul udrei.

 3. Asa cum am mai amintit Dragnea este un pion la mana Piratului si implicit a DNA-ului.
  In continuare nu inteleg de ce majoritatea greilor PSD mai stau langa un pitifelnic ajuns prin multe masinatiuni mare presedinte de partid. Un tradator ordinar ca multi altii din ziua de azi.

Leave a Reply