Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat vineri că președintele Klaus Iohannis “știe bine și e la curent demult” cu al treilea dosar pe care îl are la DNA.

“El îl vede și îl știe bine, e la curent demult cu asta. Nu a spus nimic nou, probabil că numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc la Băile Herculane, scrie Agerpres.

Afirmația acestuia vine în contextul în care vineri, întrebat dacă șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze din funcție în contextul noului său dosar de la DNA, Iohannis a spus că persoane cercetate penal nu ar trebui să fie în conducerea statului.

“Eu m-am exprimat de foarte multă vreme. Din capul locului, persoane care au fost condamnate penal sau care sunt cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului”, a afirmat șeful statului, înainte de participarea la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă de la Goteborg.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul ”Tel Drum” în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

18 COMMENTS

 1. Vai cat de disperat e Dragnea,a preluat discursul lui Ponta,asta-i semn ca nu se simte foarte bine.

 2. Well, aci a nimerit-o. Râd fanarioții in hohote: saxonul cel civilizat și occidental e un hoț ordinar, cu nimic mai presus decât un șuț prins la dat cu jula în troleibuz, psihi mu.

 3. Lasă că pune el mana pe numirile procurorilor, schimba el toata justitia …sau poate face comisie parlamentara ca asa vrea sa o dea jos și pe Kovesi…Ca un dictator ce este sunt sigur ca a va călca cu bocancii sai mizerabili totul in tara asta

 4. Bre,dragneo! Problema e grava in tara! Se continua cu fabricile de acte cu continut fals care-i avantajeaza total pe escroci!

 5. Târziu și moale, vorba lui Badea. După trei ani de propaganda susținută pro-Johannis, toată lumea a uitat de meschinăriile și manevrele primarului de provincie cocoțat la Cotroceni; oricum, Gafele făcute ca președinte întrec cu mult sforariile cu iz domestic de la Sibiu, destul sa ne gândim la celebra ieșire in Piața, in geaca roșie de “revoluționar”, in Februarie trecut, un gest pe-atât de spectacular pe cât de prostesc, pe care presa internațională s-a ferit ca de dracu’ sa-l difuzeze la momentul comiterii tocmai din motive de susținere propagandistica, probabil sponsorizată din bani publici (altfel de ce sa se fi mărit bugetul admin. prezidențiale?) dar care ar fi trebuit publicizat și-n dunga de către comunicatorii PSD, dacă ar fi avut careva capul pe umeri, printre aceștia, la momentul respectiv. Tot așa și cu mitingurile, sunt inutile acum in condițiile in care susținătorii PSD vor trebui sa împartă scena cu sindicatele, mitingurile PNL, #rezist și alte formațiuni de “opoziție” înarmate cu hârtie igienica—prevăd o mare plictiseala pana se decide Johannis sa-și facă rost de guvernul lui cu orice preț și-l îngroapă in dosare și pe Tariceanu ca sa nu mai miște nimeni in front.

  • Frumos grăit-ai! Numai că, cei care au făcut cadouri substanțiale stăpânului străin au căpătat imunitate la detenție: Băsescu, Tăriceanu, Ponta, Isărescu. Se străduiește și Dragnea din răsputeri să intre în acest club select.

 6. Lui Dragnea a inceput sa ii miroasa a sapun, iar omul la disperare e in stare de orice. Chiar sa distruga o tara, atata timp cat el nu trebuie sa doarma cu spatele lipit de perete in fiecare seara.

 7. Da’ Dragnea ce salariu a avut la stat de si a cumparat “casuta”?
  Sa le spuna secretul si astora tineri…
  Cu o varza nu se face temelia…

 8. Cat tupeu poate sa aiba unul care are vila pe doua strazi cu teren de tenis cu nocturna, cu casa si in Bucuresti pentru amanta si cu vila construita de prietenul din facultate si in Brazilia, iar cu teren de tenis !

  Oare ce inchisoare din tara are teren de tenis ?

Leave a Reply