Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Slobozia, că aducerea în prim-plan a lui Victor Ponta ‘este o tactică’ de campanie. ‘În campania electorală, avem încă dreptul, în România, să folosim tactici, care sunt în cadrul legii, pentru a încerca să câştigăm alegerile. (…) PSD este susţinut mai de o treime din poporul român, PSD reprezintă mai mult de a treia parte din această ţară’, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, ‘în perioada de campanie electorală, PSD-ul are nevoie de oricine poate aduce un plus, de oricine care poate pune umărul sau care poate ajuta şi nici altcineva nu poate risca în perioada de campanie electorală să stea pe margine’. .

12 COMMENTS

  1. Inca o tactica electorala geniala de tipul Bogdan Teodorescu, Marius Pieleanu, Mirel Palada sau Dan Sultãnescu. Si asa PSD pierde incã 2%, resurectându-l pe cel mai urât dintre români, intâiul intelectual al tarii, galaxia in devenire, aceasta Dunãre a gândirii, Victor Viorel Ponta.

    • Pai repede uita naparcile ca sute de mii de oameni i-au cerut demisia. Majoritatea s-a saturat de glumitele lui, de minciunile lui si mai ales de dualitattea acestui imatur!

      • Bine ca esti tu matura (cu accent pe primul a), mamaie! Tare-ti mai place beutura aia. Si mie-mi place, dar dupa ce beau ma culc. Tu, dupa ce bei, te sui pe bloguri si-ti pui poalele in cap. Nu mai stii de mult ce e rusinea. Asta daca ai stiut vreodata, lucru indoielnic…

  2. Mai nea Dragnea vezi ce faci cu “tactica” asta, sa nu cumva sa pierdeti alegerile astea, asa “en fanfare”.

  3. de cate ori se apropie o campanie electorala partidele scot din cenusa tot felul de nefericiti a caror singura sarcina e sa intre pe diferite site-uri si sa injure contracandidatii unui partid sau altul. de exemplu pe blogul acesta, in ultimul timp apar tot felul de nefericiti a caror singura grija e pesedeul si ponta. cine urmareste de suficient timp blogul ii identifica usor si preapaditii astia basisto-penelisti scot si ei un ban indeplinind sarcinile de partid.

Leave a Reply