Mircea Badea a mers astăzi din nou la ANAF ca să lămurească problema restanței cu care apărea în lista făcută publică de instituție. Așa cum a precizat încă de ieri, realizatorul ”În gura presei” nu era dator la Fisc. Însă statul trebuia să-i returneze lui Mircea Badea 2600 lei.

”Am fost la ANAF. Au revizuit calculul. E asa: am de platit 996 de lei si de recuperat 3600 de lei. Se compenseaza cele doua sume si mai AM DE LUAT de la statul roman 2600 de lei. Se va opera cat de repede se poate misca sistemul informatic al statului(cam doua saptamani!!!) si cuvenita rectificare in “Lista rusinii”, a scris Mircea Badea pe blogul sau.

Mircea Badea a afirmat marți că prezența lui pe lista publicată de ANAF are legătură cu procesul colectiv din 2011, referitor la penalitățile pe TVA.

Badea a spus că a mers cu actele la sediul ANAF din Sectorul 3, pentru a lămuri situația, însă sistemul era blocat, precizeaza www.antena3.ro.

“Am platit sute de milioane de lei in trecut la ANAF. N-am avut niciodata restante sau probleme. Cotizez masiv la bugetul de stat potrivit veniturilor realizate din audienta si publicitate. Spre deosebire de toti insolventii basisti platiti la negru, din salariul meu si taxele mele la stat se platesc muuulte pensii in Romania”, a spus Mircea Badea.

”Am văzut pe lista ANAF că aș avea de dat 340 de milioane de lei ca penalități la un TVA din 2011. În 2011 a început procesul cu TVA-ul pe care îl voia ANAF-ul de la noi, noi mulți: jurnaliști, actori, cântăreți, de la Bendeac, la Ciutacu și Nicu Alifantis.

Noi am făcut un proces colectiv pe care l-am câștigat irevocabil în care spune că nu avem de plătit TVA. Mie îmi inventaseră atunci 100 de mii de dolari. Acum, eu sunt absolut convins că ei vor să plătesc penalități la suma pe care nu o mai am de dat. Pentru că sunt penalități la TVA din 2011”, a spus Mircea Badea.

mircea-badea-la-anaf-iar-381598

6 COMMENTS

 1. Majoritatea instituţiilor şi chiar toate care se alimentează cu fonduri din bugetul statului, se cam dovedesc a fi instituţii cu ocupanţi de scaune strict pentru hărţuială şi intimidare a omului, instituţii pline de circari ocupanţi de scaune şi funcţii în scop de a se îmbogăţi prin orice metodă care nu face parte din fişa tehnică a funcţiei. Astea sunt concluziile personale din tot ce se dă pe micile ecrane şi din viaţa de zi cu zi după 1990. Totul se dovedeşte a fi cu bună ştiinţă şi uriaşă intenţie.

  • ANAF CERE-TI scuze !
   ANAF trebuie sa publice oficial pe site si la principalele televizuni urmatoarele:
   Ne cerem scuze, am trecut grestit pe aceasta lista a datornicilor pe urmatoarele persoane:
   Mircea Badea, x, y, z.

 2. D-le Tudor,

  Referitor la probleme de siguranta nationala legate de sanatatea populatiei, daca tot e sa o dam de gard la greu cum ca sunt toti foarte preocupati eu zic sa se faca in capitala niste analize de emisii in aer, ca se duc toti la culcare si cu siguranta lor, cu SRI si cu toata grija fata de sanatatea populatiei, frectii si tot restul de vrajeli. Daca tot zicem ca suntem f preocupati, ca nu ne jucam si ca sanatatea populatiei e o problema de siguranta nationala! Frectii la piciorul lui Prigoana. Sal

 3. prostovanii oricum nu o sa inteleaga decat ce li se indica! cert e ca orice motiv avut de basisti,si aici nu ma refer doar pe cei care il sustin pe jegul securist al regimului instituit,ci la toti politicienii de aceeasi natura,cauta sa va dea in cap,iar populatia manca seminte si bea bere privind spectacolul! noi suntem romani!

 4. Ei lasa Mircea ca tot de la pensionari iti vin tot o gramada din banii din audienta pentru ca ei sunt mai ingaduitori si mai usor de tras pe sfoara asa ca te accepta asa cum esti.Si-ai mai avea o treime dintre fani din randul cocalarilor din Salajean cei pe care-i reprezinti cu cinste la categoria limbaj,comportament,glume…

 5. Domn’ Badea lasati-o asa, ei au sa va dea de nu stiu cate ori suma care poate o datorati Dvs..
  O mica greseala de soft. Am patit-o si eu, m-am dus cu toate documentele si cand i-am pus in fata faptului implinit au dat din colt in colt, insa ei tot coltosi au “calculat” ca tot sunt dator cu trei lei. Nu m-am mai obosit, odata ca suma era infima pentru cata energie si nervi depusesem pana atunci. Sunt convins, ca-n pofida informatizarii si a softului performant, astia o dau rau de tot in balarii, stau prost la capitolul “culegere de date”.

Leave a Reply