Presedintele PSD vrea o evaluare politica a diplomatilor intr-o sedinta a coalitiei PSD-ALDE-UDMR. Diplomatii, prin statutul lor, trebuie sa stea departe de politica. Analiza trebuie facuta de Colegiul Ministerului Afacerilor Externe , dupa care Teodor Melescanu trebuie sa raporteze colegilor politicieni cat de buni sau rai sunt diplomatii, mai ales sefii de misiuni. Ca inteleg ca acolo de grija sefului PSD…
Ma gandeam ca Liviu Dragnea ar vrea sa faca o evaluare si celor de la CNAIR sau celor de la CFR. Dar lipsa kilometrilor de autostrada si a trenurilor civilizate, punctuale si curate nu par sa-l deranjeze…
Sub privirile indiferente ale guvernarii, Romania isi reduce in fiecare zi gradul de civilizatie si respect fata de cetatean.
Abordarea populist-extremista impotriva “strainilor” este o manipulare de factura estica menita sa ascunda responsabilitatea uriasa interna pentru baltirea marilor proiecte de infrastructura. Timp in care spanzuram miliarde de euro pe canalizari comunale de partid. In anul Centenarului…

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ținut să le mulțumească liderilor Călin Popescu Tăriceanu și Kelemen Hunor pentru prezența de la Congres și pentru mesajele acestora. De asemenea, Liviu Dragnea a spus că în următoarele zile va discuta cu liderul ALDE și va cere din partea Ministerului de Externe o evaluare a diplomaților.

„Vreau să-i mulțumesc public dlui Tăriceanu pentru prezența de la Congres și pentru cuvintele spuse acolo. Vreau să-i mulțumesc dlui Kelemen Hunor pentru faptul că a fost prezent la congresul nostru și pentru mesajul pe care l-a transmis. Sigur, o să discutăm. Vom face o coaliție în perioada următoare, coaliție de unde aștept să primim de la MAE o analiză din care să înțelegem și noi, cei din coaliție și prim ministrul, ce avantaje a adus statului român fiecare șef de misiune diplomatică sau atașat comercial. O politică externă care nu poate fi măsurabilă prin efectele pozitive pe care le aduce statului român (…) nu este o politică eficientă. Și eu, și prim ministrul așteptăm de la ministrul de Externe cât mai repede propunerea de ambasadori pentru Israel.”, a spus Liviu Dragnea citat de stiripesurse.ro.

 

 

7 COMMENTS

  1. Si care i baiul ?….politica externa o face Jo si hannis care numai roman nu este( nu ma refer la etnie ,sa fiu bine inteles) !!

    • e prima fapta buna a ministrului, ca restul din guvern sunt de nivelul teleormanului. ceva sperante cu ministrul asta din mm.

  2. Ce vrea omu’ asta, a luat-o razna dupa congres ? Ce evaluare vrea sa faca ? Zau daca inteleg, citesc si nu inteleg.

  3. Serios! Si ce ne intereseaza pe noi? Faceti bre acolo ce trebuie,noi avem viata noastra care nu e penetrata de politica nesimtirii si politica tabliodizata! La naiba cu mermeleala voastra! Va vor analiza cetatenii la alegeri! Sau,va vreti eterni,se plangea trump ca e mai bine cu coreenii sau japonezii,eterni in functii !

Leave a Reply