“Ieri vorbeam de 35 de pacienţi în continuare în stare critică, din cei 146 de internaţi. Dar numărul pacienţilor în stare critică şi foarte gravă se apropie de 80 – 90”, a spus ministrul Bănicioiu, prezent la Spitalul de Urgenţă Floreasca, precizând că un singur pacient din Spitalul de Arşi nu a fost încă identificat, potrivit www.antena3.ro.

Ministrul a mai spus că de la Spitalul de Urgenţă Floreasca veştile sunt bune, precizând că starea celor 15 pacienţi internaţi în această unitate este staţionară.

Întrebat despre cele două victime decedate, Bănicioiu a spus: “Din nefericire, alte două persoane în stare critică au decedat duminică dimineaţă”.

http://www.antena3.ro/actualitate/lista-victime-club-colectiv-321951.html

4 COMMENTS

  1. Este clar ca patronii clubului trebuie sa ia inchisoare pe viata,pedeapsa maxima de detentie.Ce sa-i mai arestez preventiv ? Direct in trinbunal condamnati si la Jilava.Deasemenea cei din institutii care au lasat ca acesti patroni sa-si faca de cap,baietii aia “acoperiti de hartii” sa-si ia si ei o parte de pedeapsa! Pai daca asa se face administratie teritoriala atunci sa nu mai primeasca banii pe taxe si impozite sa li se dea hartii,chitante cum ca agentii economici au platit.Banii sa mearga la cei care stiu si au barbatia sa-si asume raspunderea.

  2. Sa le ajute Bunul Dumnezeu sa se faca bine!Am vazut ca sunt ajutati de medici foarte buni,cate as avea sa spun dar parca mi-au disparut cuvintele!E trist,tare trist!

  3. Coborîţi naibii de pe piedestalul în care v-aţ urcat, coborîţi între oamenii de rînd pe care i-aţi uitat DEZUMANIZAŢILOR! aM SPUS SĂ COBORÎŢI ÎNTRE OAMENI, nu în biserici lîngă preafaceriştii popi!

Leave a Reply