Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, într-un interviu acordat Realitatea Plus TV, că nu are niciun regret personal după locuinţa statului şi că şi-am cumpărat un apartament foarte frumos astfel că nu stă în mila statului român. RA-APPS a fost cea mai decentă instituţie, a lucrat cu legea, a spus el despre decizia de eliberare a vilei de protocol. ”Ce-mi dă statul am să-i dau şi eu”, a afirmat Băsescu, scrie news.ro

Timp de 17 ani, din 2025 pana in 2022, Basescu Traian supranumit Petrov a beneficiat de uriase vile in zona rezidentiala Primaverii gratuit din partea statului roman.

 

 

1 COMMENT

  1. Toate drepturile prevazute de toate functiile ocupate, obligatoriu sa i se retraga prin lege, nu e unicul ‘vacar infect’ care a profitat de functiile politice! Toti trebuie sa ajunga la statutul “om obisnuit cu drepturi obisnuite”! Ce masa are in plus fata de cetateanul obisnuit din Romania ca sa primeasca drepturi peste limita suportabilitatii? Are capuri mai multe, creier la tona, 3 maini sau 3 picioare? Un escroc ordinar plantat de stelele curgatoare in functii pe spinarea cetatenilor mintiti ca l-au votat! Chiar ne crede pe toti naivi de urineaza pe noi? Exemple clare concret: clotilda la sector 1, ala de la timisoara, celalalt de la brasov si bacau si sunt destui! Nu voteaza engros cetatenii un infractor, un puscarias, un violator, un criminal, un orice nemernic, sa fie clar!

Leave a Reply