Lucian Șova și-a descoperit vocația de ministru abia după ce a demisionat din funcția de ministru al Transporturilor. Dacă ieri a fost într-o vizită de lucru pe șantierul A3, astăzi Lucian Șova se află pe şantierul Autostrăzii Câmpia Turzii-Târgu Mureş.

În ianuarie 2018, după ce primise aviz pozitiv pentru funcția de ministru al Transporturilor, Lucian Șova spunea în fața jurnaliștilor că minutul său „este prea scump pentru șantiere”.

„Apreciez ca minutul unui ministru al Transporturilor este prea scump pentru a călători între diverse șantiere …apreciez că secretarii de stat (ce au rand de miniștri la rândul lor – n.red.) trebuie să stea mai mult pe teren, că șefii de companii să iși folosească aparatele imense care le au la dispoziție”, spunea Lucian Șova la momentul respectiv.

Acum Sova spune altceva :

„Este vorba de încununarea unui efort pe care l-au făcut antreprenorii în această vară, perioada în care deși s-au confruntat cu diverse dificultăți iată că înainte de sfîrșitul anului găsim ocazia să avem premise de bucurie că încă câțiva kilometri de autostradă se vor deschide așa cum ne-am angajat.

Chiar dacă nu deschidem autostrada de 1 decembrie știu că au început pregătirile pentru recepție. Oricum în acest an se va circula pe aceste loturi de autostradă.

Am venit să stau de vorbă cu constructorii, să văd și eu situația. O să fac o vizită și pe tronsonul Lugoj-Deva, șantiere pe care sper ca cei care lucrează acolo vor reuși să le închidă până la sfârșitul acestui an sau de venire a iernii astfel încât să se mai adauge la cei 60 de kilometri de autostradă pe care vom circula înainte de sfârșitul acestui an”, a declarat Lucian Șova, ministrul transporturilor.

Șova a mai precizat faptul că urmează să viziteze și autostrada Lugoj-Deva, în perioada următoare, scrie stiripesurse.ro

2 COMMENTS

  1. Nu era mai bine ca dl. Sova sa fi facut asta din primul moment al mandatului, sa sa iasa cu interviuri nefericite ?
    Raman la parerea ca orice vine ministru, pana nu “astupa” gaurile mari ale serpariei, nu se va intampla nimic, totul se va misca in ritm de melc.

  2. Inteleg,toti vin cu elan creator si au intentii bune,promisiuni,termene si banaret pompat,dar nu suntem in stare sa construim niciun drum satesc,o centura, daramite autostrazi,facute cateva lungimi,pe ici pe colo sa nu cumva sa te obisnuiesti, si acelea dupa ani si ani,partea proasta ca si firmele straine care au lucrat aici au luat microbul,materiale si executie proasta,si am ajuns sa cred ca e ceva paranormal,karma rea iar min.transporturilor e zona crepusculara!O slujba de dezlegare ar fi solutia!

Leave a Reply