După Mihai Mălaimare, alţi doi actori îşi anunţă demisia din UNPR, în urma fuziunii cu PMP. Este vorba despre Cezara Dafinescu şi Alexandru Arşinel.

”Dacă voiam să mă înscriu în partidul lui Băsescu, mă înscriam în partidul lui Băsescu”, a declarat Cezara, potrivit Antena3.

De asemenea, Alexandru Arşinel a lăsat de înţeles că va părăsit şi el „corabia” PMP-UNPR.

„Nu, cred că nu mai sunt demult în UNPR. Odată cu ‘dispariţia’ domnului Gabriel Oprea, am dispărut şi noi de acolo.”, a declarat Arşinel pentru DC News.

Actorul Mihai Mălaimare și-a anunțat demisia din UNPR, formațiunea la care aderase în 2015, printr-un mesaj postat pe Facebook în care afirmă că regretă decizia de a se înscrie în acest partid, după ce ”au batut mana cu alde Basescu”.

”In urma cu ceva timp, din motive pe care nu are rost sa le mai explic am intrat in UNPR. Aveam eu niste explicatii, nu mai are rost sa mi le amintesc. Cand am intrat nici nu ajunsesem bine acasa ca au si chemat jurnalistii si au dat un comunicat strasnic, iata ce achizitie au facut, bla,bla,bla… Aud ca au batut mana cu alde Basescu si nu oricum ci prin absorbtie, adica au recunoscut ca de fapt sunt un partid oarecare. Le-am trimis demisia mea prin posta electronica dar niciun comunicat nu am auzit sa fi dat, adica iata cine ne-a parasit, asta este, mergem inainte. Nimic. Adevarul este ca in politica romaneasca asa merg treburile, chiar nu are rost sa mai vorbim. La urma urmelor, vorba lui Caramitru: “ba, ce bip te-ai bagat in partidul asta?” lucru absolut corect si pentru care declar in gura mare, precum celebrul clasic de acum : am fost un dobitoc!”, a scris actorul pe Facebook.

7 COMMENTS

 1. Bețivul ăsta slinos , tocmai a scăpat cu genocid . E atât de mult să cerem să ne lase naibii în pace ?

 2. ”Accepţi să intri în cloaca escrocilor şi mincinoşilor de partid” pervertindu-te: trebuie să uiţi de tine ca om, să uiti de meseria practicată ca profesionist real, să renunţi la demnitate, onoare şi respectul faţă de ceilalţi, să ţii cont doar de interesele celor mari în orice, mulţimea sărăcită şi furată zilnic poate să moară-n chinuri? Abia atunci ai succesul garantat pentru o perioadă mai mică sau mai mare în funcţie de pupături! Aceste manifestări sper să nu fie acceptate de profesioniştii teatrului şi filmului care încă mai pot fi un exemplu demn de urmat ! Nu toţi au demnitatea onoarea şi respectul dovedit de dl. Diaconu! Toţi greşim la un moment dat, dar, sper ca aceşti respectabili să nu facă greşeala vieţii lor! Au destui admiratori cu care pot comunica orice!

 3. De parca asta ar insemna vreo paguba de imagine (atat cat mai are) pentru Basescu ! Respectivii si-au facut singuri imaginea praf in momentul intrarii in UNPR…Dar eu ma gandesc cam ce imagine mai are parlamentarul roman care a intrat acolo ca mare antibasist si iese ca sluga a acestuia…Ca tot aud “DNA-ul intervine in procesul democratic si schimba majoritatile din parlament adica altereaza optiunea populara pentru cei alesi” !!! E un subiect care ar trebui sa le dea de gandit multor asazisi aparatori ai democratiei si ai parlamentarismului mioritic vezi doamne parlamentarul dupa ce l-a mintit de l-a zapacit pe alegator in campanie doar cat sa-i ia votul capata la pachet cu mandatul fraudulos obtinut si un fel de cec in alb cu privire la faptele sale posibil in afara legii din trecut si viitor.

 4. Fug dupa ciolan, nu de Traian Basescu. Le-a placut in UNPR cat a fost la putere, pentru a obtine avantaje. Acum cand au vazut ca nu mai este nici o sansa sa fie la putere: FUGUTA, FUGUTA!

 5. De parca ar fi acum vreo mare onoare sa fugi de Bãsãu, dupa ce ai stat atata timp in partidul jeneralului de mucava Gabi Oprea! Priviti declaratia lui Arsinel, care vorbeste de Oprea de parca ar fi fost vreun sfânt si in aelasi timp il dispretuieste pe Basescu, cand defapt cei doi sunt ambii la fel de odiosi si de dispretuit, iar Oprea insusi a fost in realitate o emanatie bãsistã. Mãscãricii acestia de doi lei stateau pana acum in partidul PDL-junior si acum se dezic de el din cauza de Bãsãu?? Eh, nici tradatorii si traseistii politici nu mai sunt ce-au fost… Sa vedem in ce partid ii va conduce acum oportunismul. Sau s-au lecuit cumva de politica definitiv? Nu s-au facut de ras destul? Eu cred ca vor migra catre PSD sau ALDE, nici PSRO n-ar fi exclus… Acestea sunt in general partidele preferate de actorasii comunisti si interpretii de muzica populara, acum ca UNPR si PRM practic nu mai exista.

 6. intrebarea simpla e ce cautau in unpr? declaratiile date de unii dintre ei privind respectabilitatea, onestitatea sau cinstea generalului “izmeana” spune multe despre caracterul fiecaruia. unii sunt recunoscuti pentru arism si setea de bani. a fi un actor bun ( cei trei sunt departe de statul de actori mari ai scenei romanesti) nu inseamna automat ca au si un caracter pe potriva. a spune ca oprea e mai bun decat baseala e o gluma proasta. dar vorba aia, te bagi in cocina te mananca porcii, e caracteristica nu numai pentru cei trei actori. iar despre calitatea lor de oameni spune foarte clar @gabriel.

  • @alexph,
   .
   Bună întrebarea, @alexph !
   O altă întrebare, însă, pe care mi-am tot pus-o în decursul timpului, ”sătul” fiind văzându-i doar pe cei(numai) 2-3 actori care tot vin pe la Antena 3,(semn că aceștia rezonează cu Antena 3 iar restul e într-o mare, confuză băseală) și la care tot aștept răspuns (dar cin-să-l dea de frica elitei care te-ar eticheta ca_comunist?) ar fi:
   – Ăștia ca ăștia, ăștia fiind doar niște actorași mărunți pe care i-au bătut vânturile…valurile tranziției, dar începând cu actorii mari, marii actori, regizorii mari, marii regizori și terminând cu… sufleurii mari, marii sufleuri, ai țării dar și marii scriitori, poeți, cîntăreți, oameni de artă, politologi, unde sunt ăștia,mânca-i-ar tata pe ei ? La care partid(e) îngroașă ei rândurile oare? Că de intelectuali ce sunt ei , sigur nu pot fi cu ”comuniștii” de la PSD. Nu, cumva, sunt pe la rău famatele PMP, M10 și PDLN, mare parte dintre ei, acoperiți și …sinecuriști ai ăstora?
   N-am la îndemână acum dăcât trei nume(cu probe 😀 ). Aceste trei nume sunt Stela, Draga și Florin, și întrebarea pe care mi-o pun este: Ăștia, când pleacă de la PMP, M10 și PDLN ?(care-s mai odioase decât UNPR-ul orice s-ar spune)

Leave a Reply