Președintele Camerei Deputaților și lider al PSD, Liviu Dragnea, a declarat la bilanțul de activitate al Ministerului de Interne că au existat anumite interese pentru ca Direcția de Informații și Protecție Internă din cadrul MAI să nu mai funcționeze la capacitate maximă, dar acest lucru a fost rezolvat de actuala majoritate parlamentară.

”Ca și MAI, care, din păcate, a trecut prin foarte multe frământări politice, începând de prin 2008 și și-a putut păstra stabilitatea și DIPI a trecut prin multe transformări, unele benefice, altele nu. Poate unii nu au mai dorit ca această structură să mai aibă forța care o avea pe vremuri, nu știu, poate unii nu doresc acest lucru. Eu îmi doresc ca această structură să redevină un partener serios pentru celelalte servicii secrete din România, pentru parchete și pentru toate instituțiile care au nevoie. Din partea mea, ca președinte al Camerei Deputaților veți avea tot sprijinul”, a spus Liviu Dragnea, la bilanțul MAI.

Liviu Dragnea a ținut să-i felicite pe cei din MAI pentru modul în care au gestionat violențele din timpul protestelor din Piața Victoriei.

”Vreau să vă felicit pentru modul în care ați acționat în timpul protestelor. Un protest pașnic s-a încercat a fi deturnat de niște oameni, dar dumneavoastră ați știut cum să folosiți forța, în așa fel încât acel protest să continue pașnic. Este foarte important să știi că se poate protesta, indiferent împotriva cui se protestează. Este bine să știi că Ministerul de Interne din țara ta poate asigura liniștea și siguranța”, a declarat Liviu Dragnea, la bilanțul Ministerului de Interne, potrivit stiripesurse.ro

 

8 COMMENTS

 1. Dragnea a descoperit apa! Sa-i spuna cineva si lui dragnea, asa e in democratie, libertatea protestului e garantata de constitutie. Stiu ca el ar vrea dictatura, daca insista, se poate duce in coreea de nord si sa ceara cetatenie!

  • Daaa, Ciuma Rosie, comunistii, rusii, Coreea de Nord si Cuba de peste ocean!

   Auzi ma, dar voi astia “de dreapta” cand o sa va luati voi si autorizatie pentru miting conform legii 60 / 1991 (actualizata in 2016), legea privind desfasurarea si organizarea adunarilor publice, ca sa zic asa?! Ca eu am inteles ca voi vreti sa nu fiti furati noaptea ca hotii, vrajeli, ca voi vreti sa se respecte legea si luptati voi impotriva incalcarii regulilor si pentru drepturi si a restului de ragaieli cu care ati iesit sa va opintiti in Piata Victoriei! Voi cand mama dreacului aveti de gand sa respectati legea si voi?!

   P.S. Cand aveti de gand sa va respectati propriile ifose, frisoane, opinteli, pe care le invocati doar cand e vorba sa va luati de altii? Voi ce exemplu dati? Sifonarilor gargaragii “de dreapta” ce sunteti!

   Respekt deosebit

   • Tefelepitii din gasca carora face si individa ce a postat in capul listei nu respecta nici o lege, ei vor ca legile sa nu mai fie respectate in tara asta deoarece ei sunt anarhisti ai strazii in mintea lor de imbecili.

    • Dupa ceea ce ei insisi afirma aratand pumnul la orice cotitura, tefeleii vor de fapt ca… ei sa fie dictatura si toata tara sa le stie de frica. #sfertodoctiiagresivisianarhisti

  • Libertatea protestului cu respectarea legilor democratice, cu ata mai mult cu cat feletepitii au blocat ore bune Piata Victoriei vreo 3 saptamani de zile la rand, nod foarte important de circulatie din Bucuresti. Iar Dragnea ca lider PSD trebuie sa fie primul care sa ceara respectarea legilor si nu sa le dea apa la moara in mod inconstient tefelepitilor care vor sa darame guvernul Grindeanu prin proteste neautorizate de strada.

 2. Liviu Dragnea uita totusi in continuare sa precizeze daca legea 60 / 1991 (actualizata in 2016) privind desfasurarea si organizarea adunarilor publice mai trebuie respectata sau ea ar trebui abrogata direct!

  Liviu Dragnea sa faca precizarea daca in tara asta mai trebuie respectate legile si regulile si daca toate aceste mitinguri pe care el le considera foarte benefice incurajandu-le ar trebui sa aiba si autorizatie de la autoritatea locala.

  P.S. Respekt deosebit.

Leave a Reply