Duminica seara, la “Punctul de intalnire”, i-am cerut premierului Victor Ponta sa spuna daca majoritatea parlamentara este in masura sa adopte o declaratie a Parlamentului pentru demisia lui Traian Basescu. Acest demers poltic ar trebui sa fie un semnal de seriozitate si delimitare a institutiilor din Romania de faptele grave ale fratelui presedintelui, arestat pentru legaturi cu lumea interlopa. Aceste fapte au fost tolerate si ascunse de presedintele Romaniei timp de 3 ani.

Premierul Victor Ponta, liderul de facto al majoritatii parlamentare, a declarat ca azi va fi o reuniune a liderilor politici PSD, PC, UNPR, UDMR si ca se va discuta despre acest demers.

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a fost mai concret. El a declarat ca va supune plenului Senatului propunerea privind adoptarea unei declaratii oficiale pentru demisia de onoare a lui Traian Basescu din functia de presedinte. Asta in paralel cu o ancheta parlamentara asupra SRI si SPP in legatura cu informarile facute de acestea pentru legaturile lui Mircea Basescu in lumea interlopa.

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea tace.

Tripleta Ponta-Zgonea-Tariceanu este azi in masura sa ofere Romaniei si partenerilor nostri externi o declaratie oficiala a Parlamentului Romaniei pentru demisia de onoare a lui Traian Basescu.

O vor face liderii mentionati?

 

79 COMMENTS

  • Nu stiu… acuma ca e lipsita de orice consetinta juridica cred ca ar putea adopta un act stric politic. Binteles, sa faca precum spunea ghise si sa adopte or resolutie de acest gen cu putere juridical dat find rezultatl referedumului, NICIODATA! De altfel nici macar nu incearca sa-l suspended pentru ca sa comportat precume un membru militanat (ce ce defapt si este numai ca nu a ridicat carnetul)de partid, desi CCR numai a declarant ca prin acest comportamnet nu sa creat un comflict intre guvern si presedentie, dar a mentionat ca e o alta treba daca parlamentul considera ca presedintele a incalcat responsabilitatile sale constitutionale. Dar binenteles ca Ponta refuza sa porneasca un astfel de demers.

  • Daca maine, Ponta, ar coabita mult mai strans cu Basescu, si s-ar declara sustinator al acestuia, tu ti-ai schimba parerea despre Basescu? Eu cred ca nu.

 1. Scepticismul si neincrederea sunt cuvinte de ordine vizavi de politicienii nostrii.Nu cred ca o sa faca ceva concret.

 2. DE 2 ANI NUMAI DE DECLARATII AVEM PARTE. NU CREDETI CA AR FI TIMPUL SA VEDEM SI CEVA ACTIUNE? CEVA CONCRET?

 3. Pe zgonea il inteleg, nu este in “plaja” de cuvinte pe care sa le stapaneasca. Are limite sau interese. Este unul dintre cei de care ma intreb…..”asta ce cauta acolo?”

 4. Un cel mai penibil preşedinte al Senatului – Cocolin Popescovici Tărtăguţeanu
  Scris de : Stan PETRESCU 2014-06-13 09:42 58 comentarii
  Un papă lapte, un aşa-zis liberal în mizerie, aciuat, întâmplător, într-un partid mare şi istoric, pe care l-a călcat, cu neruşinare, în picioare, un personaj politic pricinos, confuz, arogant şi vândut străinătăţii răsăritene, un oarecare biped devenit, peste noapte, o potaie lătrătoare, tonomatic vorbind, la lună, un communist, sadea, ascuns pe după steagurile pesediste, care va puţii până ce pământul îl va înghiţi în sunete de „clopatin” şi „amin, amin”.

  Un cel mai penibil preşedinte al Senatului Cocolin Popescovici Tărtăguţeanu rss 1asig opinie Ce ar putea să iasă dintr-un utecist prezentator de modă, negru în cerul gurii şi cu sculele vorbitoare adânc armonizate cu baza de lucru a securităţii?. Un pupil iliescian, o arătare guiţătoare care, ascuns sub poala liberală a Seniorului Quintus, admirabilul liberal călit prin închisorile comuniste, a vrut să pară un luceafăr de partid, dar, care, a rămas, până la urmă, divorţatul de serviciu al naţiunii, caracterizat prin bădărănie greu de reprimat, prin micime de mofluz şi obtuzitate nemărginită, trăindu-şi blestemata incapacitate de a-şi depăşii condiţia de lider măscărici, preferând a cocheta cu acele străluciri artificiale ale politicianului de tinichea. Este o vietate ştearsă, dezgustătoare şi emasculată, sterilă şi plictisită, care se joacă cu instituţia Senatului cum se juca el cu mădularul său mic şi moale în ţărână după ce a fost întors de la ţâţă.

  Este o fiinţă terestră mărginită, un Ponta frust ce nu poate atinge înălţimea elitelor liberale pe care pretinde că le-ar reprezenta. Ar vrea, el, să ne sugereze că a devenit un simbol al liberalismului european, al geniului politic. Nu are nimic din toate acestea. Îşi dă duhoarea roşie pe faţă, pupând mâna răţoiului Donald, ajuns, din nefericire, prim-ministru, un alt tâmp fătat de vaca roşie iliesciană şi pus să gâtlejească, pe la toate televiziunile de propagandă, câte în lună şi stele, despre nefericirea românilor.

  El promonarhistul ipocrit, cel ce a murdărit mâna monarhului nostru, atunci când i-a strâns-o tovărăşeşte la Palatul Elisabeta, prostănacul motociclist şi proeuropeanul hulit de propriile ziceri, insul cu atâtea neveste înşirate pe la taifasuri de seară drept hrană romantică pentru bărbaţi cu vână, trădătorul inept şi tâmp cu mersul şleampăt, confundă instituţia Senatului cu şanţul de flori în care l-a plămădit măicuţa sa. Cică a fost făcut şi nu născut, la o zi mare. D-aia a ieşit aşa de încârligat la devlă, la vorbă şi la mers. A încercat să spargă un partid istoric, dar nu i-a ieşit şi va trebui să elibereze funcţia de preşedinte al Senatului şi să dea banii înapoi sponzorilor roşii.

  Dacă ar avea şi minte pe cât de deştept este poate ar ajunge Preşedinte. În Transnistria. Mai ştii!

  Acest dihonist în blană de scons s-a scuturat de secera şi ciocanul primite în dar de la mentorul său asasin, acceptând o altă blană, pe aceea de agent de influenţă, guiţându-ne, în fraze incoerente şi alambicate, scremuta sa decizie de a nu invita pe Preşedintele românilor, indiferent ce nume ar fi purtat acesta la aniversarea Senatului României.

  Un papă lapte urâcios, arogant, manipulabil, cerşetor de stipendii, odios şi cultivat în a face sluj altora, un năimit pătruns de angajamentul murdar faţă de cei ce l-au contractat pe viaţă, o mixtură de om cu conştiinţa de lacheu, un actoraş politic cu o biografie obscură, ca toţi alogenii, trimis pe capul nostru pentru a ne face de tot râsul lumii.

  Între acest domn penibil, pus preşedinte de senat peste noapte şi alde Ghişe Pişe, Stroe şi Vasilache Ilieşiu (sicofanţi de partid tunaţi şi adunaţi), nicio deosebire.

  Adică, după cum ar grăi, Johannis Klaus, pe nemţeşte: „Gleich und gleich gesellt sich gern”. În traducere, acest sprichwort (proverb), ar însemna: „Cine se aseamănă se adună”.

  Ai grijă, bre maestre, că neamţul Klaus te trimite la Zum Teufel de nu te vezi şi vei uita toată ţâţa întoarsă pe care ai supt-o odată, demult. El, Klaus, e în urcare liberală, iar Băselu în coborâre populară ruşinoasă şi, de aceea, nu mai poate reacţiona cu ancora vuitton de la pupăza Cotrocenilor. Căci i-a papa caca hagi toată energia.

  Uimirea mea de cetăţean votant modest, ca să nu zic marea mea consternare, ar fi aceea că în Parlamentul Ruşinii pluteşte jalnicul spirit al acestui tovuleţ, numit Tărtăguţeanu, care s-a dat peste cap, de trei ori, ca Ponta cel Fălos, a scos trei icniri de vorbe decidente pe guriţa-i săracă, tăind, de pe lista cu invitaţi la marea aniversare a Senatului României, numele deţinătorul magistraturii supreme în stat, confundând instituţia preşedintelui ţării cu garajul unde-şi tinichigereşte el motocicleta accidentată mai acu’ ceva ani în urmă.

  Acest gest politic unic şi impardonabil, perfid şi indecent, întâmplat în capul celui aflat la cârma Senatului unei ţări membre a Uniunii Europene, va fi degustat, ca un gest absolut al ruşinii politice româneşti nu numai în lumea civilizată, ci până-n inima junglei amazoniene.

  Am certitudinea că nu toţi politicienii noştri au căpiat şi că cei sănătoşi cu „nervii de la cap” vor face cuvenita îndreptare, înlocuind penibilul lui Călin cu posibilul lui Crin şi că cel ce este îndrăgostit, lulea marinărească, de Blonda Supremă, cea mişcătoare de populăroşi politici, îşi va ocupa locul de frunte, printre invitaţii de soi, la marea sărbătorire a democraţiei româneşti. Preşedintele va fi aşezat, sper, lângă Rege, dacă va fi invitat şi nu uitat, spre a cere iertare veşnică, Măriei Sale, atât pentru cele făcute cât şi pentru cele nefăcute.

  „Du sublime au ridicule il n’y a qu’un pas” , zicea Napoleon Bonaparte, în limba pe care o îndrăgiţi şi o graseiaţi, precum un parizian. Dintr- un cel mai penibil preşedinte al Senatului aţi ajuns, domnule Tărtăguţeanu, şi un ridicol personaj de vază al politichiei româneşti. Ruşinos sfârşit politic!

  Bravos naţiune!

  Ce frumoşi lideri urâţi strangi la sânul tău!

  • “Doamna Mimi este chemată la salonul 4. Doamna Mimi este chemată la salonul 4. Pacientul necesită urgent tratament cu perfuzii în cap.”

  • poate ca putina relaxare, luand vaca de lant si iesind pe islaz, te-ar mai intoarce la realitate,intr-o buna zi.

 5. Radu Tudor,
  Nu cred ca se va lua masura pentru demisia presedintelui “nelegitim” pentru ca majoritatea sunt in aceeas “oala” al imoralitatii (desfranarea politica), ei sunt slugile ale puterii mondiale, in special al masoneriei care dirijeaza lumea noastra si deci nu se va schimba aproape nimic situatia. Situatia ar fi schimbata completa daca ar fi existat “principiile morale ale natiunii noastre” ceea ce din pacate nu se regasesc! Numai Dumnezeu va putea curata lumea asta si odata cu asta va fi un cerul nou si un pamantul nou in care vor locui cei salvati de El (cei care au ramas de partea Lui).

  • Acest vasile marica iar bate campii cu gratie. Pe el nu il intereseaza ce si cum cu basaul, pe el il intereseaza cum sa se insanatoseasca sistemul, bla, bla. Mare prefacut, marica asta.

   • Si in sfarsit, vine confirmarea ca marica este un mic basist vopsit. Sabina Iosub il intreaba daca ii este rusine cu presedintele, iar acesta in loc sa raspunda cu un simplu “da”, incepe cu teoria chibritului si se ia de Tariceanu, bla, bla..

   • Lui Zgonea probabil în momentul ăsta îi tremură și chiloții pe el, gîndindu-se că nu l-a lăsat pe Dl.Ghișe să ia cuvîntul și să se termine odată cu ținerea lui băsescu în scaun.
    Omul ăsta Ghișe cred că știe despre ce vb. cînd spune că e deajuns să se ia în considerare în parlament că în fapt, băsescu este demis încă din 2012.
    Acum o scaldă toți , neștiind cum și ce să facă, să iasă basma curată.
    Cu atît mai mult, cu cît se știe pe întreg mapamondul cam cum stă treaba cu băsescu și cu a lui luptă contra corupției, cu acoliții lui, Koveși, Morar, Stanciu, CCR, CSM, și dracu mai știe cine…

    • Lui Zgonea ii tremura chilotii de cand a candidat. Cred ca ii tremura in continuu. Cred ca si pentru ca simte ca e viu, ii tremura chilotii. Asa se poarta.

 6. Daca vor sa spele imaginea Romaniei si sa redea demnitatea poporului roman, o vor face, asta in cazul in care nu sunt si ei “patati” cu putina unsoare de slana afumata, ca’tare este buna cand esti pe scara podului si ajungi repede la ea. Noi asteptam o demisie. multumesc.

 7. Membrii coaliţiei de guvernare vor discuta luni despre iniţierea unei acţiuni parlamentare, precum adoptarea unei Declaraţii a Parlamentului, pentru demisia preşedintelui Traian Băsescu, ca urmare a cazului în care este implicat fratele său, Mircea Băsescu.
  Laszlo Borbely crede însă că o eventuală demisie a lui Băsescu nu ar rezolva nimic: “Eu cred că în acest moment, când e vorba în primul rând de fratele preşedintelui, nu de el, chiar dacă evident face parte din familie şi chiar dacă sunt unele suspiciuni, eventual, că ar fi ştiut o parte din acele acţiuni, nu s-a confirmat nimic. Eu cred că aici vorbim politic. În acest moment, nu cred că ar fi benefică o demisie, ar crea o instabilitate sau chiar în momentul de faţă ar trebui fiecare să se concentreze pe ceea ce urmează, alegeri prezidenţiale. Cu trei-patru luni înainte de aceste alegeri, nu cred că este oportună o asemenea cerere. Evident, dacă colegii noştri vor cere acest lucru, încă n-am primit nici o solicitare, vom discuta în cadrul coaliţiei, dar părerea mea personală e că prin asta nu rezolvăm nimic şi nu cred că în momentul de faţă trebuie o asemenea declaraţie”, a declarat la RFI, Laszo Borbely.
  – ………..ASTA CA SA SE VADA DE CE E IN STARE PARLAMENTUL.

 8. pentru prohamericanii damboviteni 🙂

  “„Alianța cu SUA nu valorează doi bani. Mai rău ne face, creează un fals sentiment de securitate. Un rahat! O să ajungem să ne certăm cu nemții, cu rușii, dar o să credem că totul e super fiindcă le-o sugem americanilor. Niște ratați”, ar fi declarat Radoslaw Sikorski într-o conversaţie cu Jacek Rostowski, fost ministru de finanţe, potrivit theguardian.com.”

  • da,macar voi penelisti,pedelaci sau ce o-ti mai fi, sunteti basisti si prin vorbe si prin fapte.stie lumea o treaba.

 9. of topic..am fost aseara la o terasa,,au venit ceva cheflii tarziu..ce m-a deranjat e ca vorbeau de mircea badea,ca si el si gadea asculta maneau cu “hai basescu la putere’nu intelegeau ca a fost la misto..mircea badea nu ar mai trebui sa faca de-astea,sunt multi care nu inteleg si chiar isi inchipuie ca il sustine pe basexu

  • corect,mai ales acum cand toata penelimea basista se screme zgomotos sa arate ei ce “antibasisti” sunt ei in gasca cu basistii,si ce “basisti” sunt altii care nu sunt in gasca lor.

 10. Parerea mea ca Ponta nu,pentru ca el se suceste dupa cum bate vantul,Zgonea “tace”,si a ramas Tariceanu mai consecvent in ce “zice si face”

 11. Radu Tudor, revenind la tigania damboviteana: ati pierdut sprijinul populatiei in asa zisa lupta antibasista, nu va mai cred decat cei 2 milioane de ultrasi psd si atat, pentru restul din toata lupta voastra antibasista nu a mai ramas decat piesa de teatru jucata din ce in ce mai prost de varfurile voastre politice alde basistul ponta!

  Daca se intampla in 2012 acum eram in strada rupand zidurile cotroceniului; acum dupa 2 ani de guvernare basista a PSD in frunte cu javra basista ponta stam in letargie care se/s-a transformat in ura fata de tot spectrul de borfasi “politici”

  • ati pierdut – cine?! daca va referiti la antena 3, la fel ca si in 2011, 2012,2013 – noi raminem pe metereze. restul sunt niste nereusiti ai luptei antibasescu. ma refer la politicieni

   • Acest “caloian” o “arde” anti-Băsescu așa cum o face și Antonescu pe sistemul “eu nu sunt cu Băsescu, cu Băsescu e numai ăla cu pactul de coabitare, eu, de antibăsist ce sunt, de luni de zile nu mai zic nimic rău despre Băsescu, dar asta sigur, sigur nu înseamnă că sunt băsist”. O fi gemeni?

  • bai caloiene,ia-ti moshule o femeie ceva, caci ai luat-o razna. ai inceput tu, un basist consacrat sa te crezi pe zi ce trece, antibasist.e grav cu tine…

 12. Tariceanu i-a rezistat Marelui Imun Aparator al Justitiei (era sa zic Coruptiei!) – Traian Basescu si a dovedit inca de atunci ca poate lupta cu acesta.

  Ponta insa ne-a dovedit ca poate doar coabita. A avut cea mai tare arma a democratiei, Referendumul, dar nu a fost in stare sa actualizaze listele electorale.

  Eu cred ca politicieni “marionete” cu “scheleti in dulap” vor impiedeca o decizie in acest sens a Parlamentului!

  Si o intrebare: De ce tace Zgonea?

  • Să nu uităm, totuși, că guvernul Tăriceanu a rezistat datorită sprijinului acordat de PSD. Cei ca Antonescu – și mai ales Antonescu – au “uitat” acest lucru și văd doar “roșu”.

 13. Nu vi se pare, d-le Tudor, că Victor Ponta poate fi duplicitar, nu neapărat nehotărât?! Valeriu Zgonea ce poziţie să ia, fără a aştepta poziţia liderului de partid?! Ce, să fii preşedinte al Camerei Deputaţilor e vreo realizare personală?! Mister Solstiţiu de primăvară nici nu ştie pe ce lume trăieşte, d’apoi să ia vreo poziţie. Poate culcat nerezemat, cu faţa la perete.
  Aseară, Rareş Bogdan a avut un invitat extraordinar: un procuror pensionar, cu vechime de peste treizeci de ani în domeniu, Oprea dacă nu mă-nşel, actualmente avocat ca şi dl. Abraham, despre care a avut numai cuvinte de apreciere privind profesionalismul şi cunoaşterea perfectă a mediului ţigănesc. Tocmai de aceea, dânsul considera că înregistrările efectuate de ţigani au fost efectuate cu sprijinul nemijlocit al unor profesionişti, poate chiar din structurile organului de informaţii al M.I..
  La RTV, madam Şincai a avut printre invitaţi cel mai mare papagal pe care-l cunoaşte politica românească: Gelu Vişan. Acest nealesdenimeni, care nici nu reprezintă pe cineva, cu nişte răgete de oltean matrafoxat, încerca să inducă ideea că generalul Abraham ar fi fabricat filmele în studiourile Antenei 3, şi că va veni el cu dovezi în acest sens, fiindcă deţine el informaţii chiar din interior. Oare, d-le Tudor, conducerea Antenei 3 nu s-ar putea sesiza şi acţiona în instanţă acest dobitoc?! Dacă nu aduce dovezile fabricării filmuleţelor, să fie tras la răspundere penală. Ce dracu, în ţara asta toţi nenorociţii băsişti au ajuns să facă tot felul de acuzaţii, fără să fie traşi la răspundere?!

 14. CU REGRET NU SE VA INTAMPLA NIMIC DE LA PARLAMENTARI NU MAI ASTEPT NIMIC DE CATEVA ZILE AU TACUT CA PORCUL IN PAPUSOI SE PARE CA NICIUNUL NU ESTE CURAT ASTA ESTE

 15. unul din cele mai importante monumente istorice se duce dracului in timp ce puterea fura pe rupte banii bugetului si face tiganie la televizor:

  “Edificiul Roman cu Mozaic, unul dintre monumentele importante din Constanţa, se degradează de la o zi la alta, motiv pentru care a fost închis o lună. Redeschis la începutul lui iunie, dar fără să se ştie pentru cât timp, edificiul are nevoie de reparaţii urgente pentru care nu există însă fonduri.”

  http://www.mediafax.ro/cultura-media/reportaj-edificiul-roman-cu-mozaic-din-constanta-se-degradeaza-zilnic-dar-nu-poate-fi-reabilitat-din-lipsa-de-bani-foto-12814569

 16. ACUM SA VEDEM, DACA PARLAMENTUL VA O DECLATATIE SI VA CERE CA BASESCU SA-SI DEA DEMISIA IMEDIAT!
  PRIN ACEASTA ISI VA CAPATA INCREDEREA IN POPULATIE!

 17. Pentru România, Jilava va fi precum Harvard și Yale în SUA: va da majoritatea președinților și senatorilor.

 18. Nu au ce face trebuie sa ia o atitudine ferma politica,cazul este de amploare,periculos si atinge siguranta si moralitatea!O’m vedea ce mai rasare din lista lui bercea,am inteles ca are multi musterii de varf,este in joc imaginea Romaniei si institutiilor statului,in dreptatea,credibilitatea si justetea lor,atat intern ca si extern,s-a terfelit tot prin traficul de influenta facut,de crima organizata,mafie si alte mizerii!Reuseste mondialu’ce am vrut cei 7,4 mil.si n-am putut?

 19. Cu Smenaru’ Nostru-n Frunte, Vom Avea Victorii Multe!

  Dumnezeu, la momentul Actului de Creatie, a dat si rateuri, mai precis a rebutat cu anumiti semeni de-ai nostri deranjati sub o forma sau alta de la starea de normalitate, fie ei alienti mintal, oligofreni, leprosi etc.
  Societatea, functie de nivelul de dezvolttare a sa la momentul respectiv, a gasit solutia izolarii si tratarii lor in stabilimente speciale, balamucuri, centre pentru oligofreni, leprozerii etc, locuri unde acesti nefericiti au sansa unei supravegheri atente din partea specialistilor, chit ca sperantele de vindecare sunt aproape nule.
  Iata insa ca si la acest capitol Romania, sub cizma lui Basescu, a reusit sa iasa din tiparul universal al unor astfel de cazuri, prin punerea la dispozitia unor astfel de erori umane cele mai de actualitate cuceriri in domeniul comunicatiilor si anume televiziunea.
  Astfel, pentru pacientii romani atinsi rau, dar rau la filoxera de sindromul pupatului de cur prezidential, dispunem de doua posturi de televiziune, Realitatea si Labeunuteveu, unde acesti batuti de soarta se aduna in turma la diferite ceasuri ale zilei, dar mai ales serii si fac vorbe sub forma de discutii in toata hidosenia manifestarilor acestei boli specifice regimului bashit.
  Nu m-as fi ocupat de acesti nefericiti daca nivelul la care s-a acutizat boala in discutie nu ar fi atins praguri inimaginabile peste care numai Dumnezeu poate sa stie daca se poate trece in continuare, sau asta este nivelul maxim de pupincurism schizofrenico-isteric si oligofrenic la care poate ajunge un astfel de apucat.
  Daca pana acum respectivii preluau fara pic de discernamant bashinile putoroase trase de presedinte si le amplificau incercand sa le impacheteze in ambalaj de parfum de Chanel, la momenttul in care dinspre Cotroceni a inceput sa puta al dracului a hoit politic aflat in ultiuml stadiu de putrefactie, pupincuristii de serviciu ai basescului in frunte, cu Monica Macovei, incearca sa spele cu tone de Rexona lesul respectiv si sa-i dea valoare de sfinte moaste pe motiv ca iubitul nostru prezidel, de dragul victoriei justitiei in Romania, si-a tradat propriul frate.
  Ei bine, nici aceasta abordare nu ar fi o noutate si s-ar inscrie prefect in continutul tucarilor de cur cu care susnumitii ne-au obisnuit vreme de zece ani de zile. Ceea ce frapeaza insa si-i recomanda pe respectivii pentru un regim de izolare gen lazaret pentru leprosi in Delta Dunarii este modul in care acesti imbecili incearca sa manipuleze argumentativ opinia publica, prezentand cazul mai mult decat evident de coruptie la cel mai inalt nivel, in care se mocirlesc alde basestii, drept o facatura a lui Dan Voiculescu, menita sa-l scape pe acesta de consecintele procesului Telepatia.
  Orice om normal, la asemenea argumente intarite de zisele betivei de comisar NKDV cu fusta, Monica Macovei, conform carora recitalul lui Bercea Mondialu’ sustinut in fata presei printre gratiile dubei cu care a descins la DNA, a fost regizat de Dan Voiculescu, deoarece cumatrul Bercea nu avea de unde sa stie numele presedintei instantei supreme din Romania. Conform Monicutei acest tigan care a reusit prin performanta modului de a dovedi haznaua in care pluteste familia prezidentiala ,atunci cand este vorba de bani negri moca, prin inregistrarile audio-video care atesta fara drept de apel motivul arestarii lu’ Basescu al mic (al mare inca se prevaleaza de o imunitate data de Morar) sa surclaseze metodele de urmarire SRI sau DNA, ar fi atat de tampit incat Voiculescu personal i-a trimis vorba cu nemele distinsei judecatoare de la Curtea Suprema.
  Hai, sa moara ma-ta, Monicuto, manca-ti-as, ca tiganu’ milionar in Euro este atat de handicapat mintal incat o astfel de afirmatie facuta de tine sa poata fi macar ascultata fara dorinta celor din audienta sa-ti dea un cap in gura?
  Pana si dorinta voastra arzatoare ca inregistrarile respective sa fie considerate de judecatori drept ilegale a fost aruncata de acestia la cosul de gunoi prin motivarea deciziei de arestare preventiva a lui Miciulica Smenarica. Si atunci cum va mai permiteti bai, slugi nenorocite, sa apareti in public pe sticla cu astfel de scenarii pentru Care autorii Baronului de Munchhausen sau Pinocchio si-ar smulge parul din cap de invidie?
  Voi, chiar nu dati doi bani pe faptul ca, in cel mai fericit caz cadavrul politic Basescu va mai fi tinut la Cotroceni doar pana la terminarea mandatului, dupa care va fi inmormantat cu muzica de fanfara interpretatata la catuse si cu cioclii furnizati de penitenciarul Rahova? Ce veti face dupa, Monicuto, va veti cauta alt stapan, pe modelul Ganditorului din Gagesti care se hraneste cu voluptate si lacomie din propria lui flegma?
  S-ar putea sa nu va iasa pasenta si sa va duceti pe pustii cu Uciga-l Toaca, asa, de amorul artei.
  Paguba-n ciuperci, drum bun si cale batuta, Monicuto!

  PS- “Doina Basescu, sotia lui Mircea Basescu, fratele presedintelui, le-a spus jurnalistilor ca si-a cerut scuze, prin intermediul unui mesaj, atat de la cumnata, cat si de la cumnatul sau, pentru situatia creata in urma mediatizatului caz “Mircea Basescu-Sandu Anghel (Bercea Mondial)”.”
  NA- nu lu’ cumna-ta, Maria, sa va cereti scuze, smenarilor, ci poporului roman de care v-ati batut joc si daca romanii sunt prea multi, macar lu’ Ramona, a mica a lu’ cumatra Izaura, careia i-ati smenuit loveaua pentru acadele.

 20. Ponta doreste sa-l faca senator pe viata pe “mult stimatul si iubitul” Base.Marele regret al fostilor si actualilor politicieni de la virf ramine faptul ca nu si-au facut puscarie de lux.Acum e prea tirziu ca bate la ochi.

 21. Parlamentul trebuie sa ia pozitie urgenta fata de Clanul Bashescu. Dar nu cred ca va reusi sa-l determine sa demisioneze. bashescu se va tine de scaun pana in decembrie.
  Pana cand DNA nu va face o ancheta serioasa care sa ajunga si la faptul ca Traian Basescu este implicat in cazul mitei Bercea Mondial nu putem vorbi de functionarea si independenta Justitiei .
  Insa pana la finalizarea unei astfel de anchete Bashescu Traian ar trebui sa demisioneze urgent.

 22. Cine dracu e zgonea ca sa conteze ce zice el? Intereseaza pe cineva pe pamantul asta ce zice zgonea?

  • Hotărît. pe nimeni!Zgonea este un neica nimeni parașutat în loc de paiață într-o funcție de 2 lei.Rar vezi imbecilitatea în toată splendoarea ei, dar Zgonea este prototipul ideal în acest caz.

 23. hotararea in parlament o iau sefii,sefutii de comisii,de grupuri parlamentare,manevrati de serviciile secrete.dar ce conteaza o declaratie a parlamentului acum cu cateva luni inainte de terminarea mandatului?!

  ps.cand ne onoreaza licuriciul cel mare cu numirea unui ambasador?
  ca basescu i-a s…p…destul timp,la fel ca si sefii poloniei.numai ca ei au un ambasador!:)

 24. De fapt castigul acestei operatiuni oricum exista.Il fac de rahat in Vest.Ceea ce pentru el ar inseamna cu adevarat un dezastru.

 25. E un utilizator aici sub numele de […] Read more here: Radu Tudor […]
  N-ar trebui trimis ]n sPAM?C[ nu comenteaz[ mai nimic

 26. O mica intrebare la acelasi onor parlament acum foarte preocupat, si pe buna dreptate, de cazul de trafic de influenta: de ce a refuzat toate celalate cereri de arestare preventiva a lui Cosma, Duicu, etc. Nu tot piedici in calea justitiei sunt?

  Si o si mai mica intrebare pentru trustul obiectiv Antena: de ce nu a fost atata de preocupata de faptul ca un tatal unui senator (sef de CJ) este cercetat pentru trafic influenta si coruptie iar acel deputat este acuzat si el de acelasi lucru si totusi, Antena 3 cu setea lor de dreptate nu le-a cerut inca demisia (de clanul Cosma vorbesc)? E A3 de acord cu aceste practici? Sau daca sunt de la PSD sunt permise?

  Ps. (nu spun ca trebuie tacut in cazul Basescu – intrebam doar care e diferenta fata de celelate cazuri).

 27. nu, nu vor fi in stare….
  fiindca am certitudine ca stii despre ce scriu, imi permit sa iti aduc aminte de un eveniment mai vechi, aici, ceva urme, http://www.ziare.com/stiri/ancheta/prietenul-lui-mircea-basescu-de-la-patron-de-restaurant-la-sef-de-sanatoriu-1024633 .
  e vorba despre faptul ca multumit fiind, de prestatia crismarului care a organizat botezul, finei bercea interplanetara, mircea fratele prezidential, premiaza crismarul cu un scaun de director in sistem… despre episod ati facut si voi vorbire in acel moment.
  ei bine, dupa citiva ani de putere usl, premiantii lui basescu au ramas la premianti, in continuare…. si am o lunga lista de exemple… acum cum oare as mai putea crede, ca se va incorda gasca impotenta a parlamentului, intr-o erectie de preotest, cind vorba lui badea, dai cu pieptenele si nu arein ce sa se agate….

 28. Dedicatie pentru parlamentarii care se “nedecisi”…

  Se stie pana acum ca:
  2009 – Traian si Maria Basescu se intalnesc cu Bercea Mondial si Maria primeste acel banut de aur;
  2010 – Mircea Basescu se incruscreste cu Bercea Mondial;
  2011 – apar urmatoarele stiri/articole:
  – Adevarul: articolul “EXCLUSIV Bercea Mondial, interceptat de SRI când voia să muşamalizeze tentativa de omor: ‘Am discutat cu un român mare la telefon!’”;
  – Mediafax: declaratia lui Mircea Basescu “Cred că este imposibil ca un anchetator să facă astfel de afirmaţii. În mod normal, ar fi trebuit să vină să mă aresteze, dacă ar fi ceva de felul ăsta adevărat, nu să se fi dus la un ziar”;
  – Mediafax: Mircea Basescu “neagă că i-ar fi cerut avocatului Şerban Calafus să-l apere pe Bercea Mondial” dupa ce “Şerban Calafus a declarat ca a venit să-l reprezinte pe Bercea Mondial la solicitarea lui Mircea Băsescu întrucât acesta este ‘îngrijorat de soarta finului’”;
  2014 – Antena3 da publicitatii inregistrarile facute de Basica, se deschide un dosar penal iar Mircea Basescu este arestat;
  – Traian Basescu spune ca “eu cunosc varianta fratelui meu în acest caz încă de anul trecut atunci când mi-a spus că este şantajat”;

  In concluzie

  – fie Traian Basescu stia inca din 2011 despre cazul Mircea Basescu-Bercea Mondial, a ascuns acest lucru si atunci TREBUIE sa-si dea o DEMISIA RUSINOASA si sa se puna la dispozitia organelor de cercetare;

  – fie Traian Basescu nu a fost informat si atunci trebuie demisii toti vinovatii care trebuiau sa asigure informativ integritatea Institutiei Presedintele Romaniei dupa care Basescu are optiunea sa-si dea DEMISIA de ONOARE pentru a elimina toate suspiciunile privind vicierea printr-un servilism exagerat a mersului anchetei si pentru a sterge aceasta PATA URATA de pe obrazul Romaniei.

  Deci parlamentul TREBUIE sa-l ajute pe presedintele Traian Basescu sa se decida CERANDU-I DEMISIA!

 29. singura pozitie pe care o poate lua parlamentul fata de basescu, e pozitia de drepti,sau capra,dupa cum ordona seful.

 30. Parlamentul!!! E o oală cu boabe de fasole pline de gaze, boabe de fasole, ce emană tot ce se poate, pentru credibilitatea de care nici nu văd cum să şi-o recapete!!!,,totul pentru naivi”…Deci, nimic concret, nimic serios.

 31. Christian Wulff – Angela Merkel
  Traian Basescu – Victor Ponta

  Oare va reusi Ponta ceea ce a reusit Merkel?? 😀 😀

  • http://www.ziare.com/angela-merkel/cancelar-german/presedintele-germaniei-a-demisionat-vezi-reactia-angelei-merkel-1151309

   “Presedintele a decis sa se retraga din functie si sa puna interesul publicului inaintea propriului interes”, a mai spus cancelarul Germaniei.

   “Prin demisia sa, Wulff a pus institutia Presedintiei si datoria sa fata de tara deasupra convingerii sale ca a actionat corect”, a insistat cancelarul.

   Presedintele Germaniei, Christian Wulff, si-a anuntat, vineri, demisia din functie, dupa ce… PROCURORII… au cerut ridicarea imunitatii sale pentru a fi anchetat intr-un scandal de coruptie care a izbucnit la sfarsitul anului trecut.

   Ce procuror de la noi are “sânge în instalaţie” pentru a-i cere marinarului asta? Cred ca ii este frica sa nu pateasca precum Iacobescu, Kovesi, Stanciu si Haineala sunt pe pozitii!!

 32. E in stare? In stare de ce? De impotenta! La ce dracu sa te astepti de la o sleahta de hoti nenorociti? Sau de la ponta, zis si plagiatore? Mai degraba vor face niste intelegeri intre ei. Las’ traiane ca inchidem ochii, sa putem fura si noi legitim! Ce dracu, nu? Pai ori suntem hoti ori nu mai guvernam! Cat despre basel, Raducule, eu va spun sa va paziti bine. La cat e de pervers, nu se poate sa nu va pregateasca el ceva. Asa ca tineti-va turul bine la pantaloni, sa nu va prinda aplecati. Mi-e ca traienel intinde numa’ capcane in perioada asta. Unele sunt intinse de mult, de ani. Fraierii pica, smecherii numara banii!

 33. foarte bine sa cheme Tariceanu si SRI-ul si pe cine mai trebuie sa nu spuna cineva ca nu au fost intrebati despre ceea ce stiu .cred ca dacai se cere demisia de onoare asta nu si-o va da pt simplul fapt ca nu are onoare .a spus singur ca stia de mult timp ca frate-sau e incurcat ,ca si el de altfel,cu tiganii si oricat ar vrea sa nege nu se poate ca s-a vazut clar ca au avut acelasi anturaj .pentru voturi ,pt. nunta pt ce pt ne ce au fost ambii frati in acelasi anturaj .

 34. Nu credeti ca mai bine o alegeam pe Isaura in locul celor pe care , cu sperante, i-am trimis in parlament ? Oricum , are mai mult curaj decat trei sferturi dintre muhaielele alea.

 35. Dupa parerea mea aceasta majoritate parlamentara face figuratie doar ca numar in Parlament , in rest sunt “GAINI” !!! pai cum bai fratilor , sa ai tu majoritate , sau putere de decizie si sa stai sa vezi intai ce va face justitia , parca n-ar sti ca justitia-i bashista ! Pai in minutul doi (2) cand au auzit ca frate-sau este implicat , vinovat , complice , sau cum o fi , trebuiau sa declanseze procedura de suspendare , ce -o mai lalaie , ca stai sa vedem ce zic aia , sau ailalti , ce asteapta ? sa iasa besescu la pensie si dupa aceea sa-l suspende , sunt retarzi ? Sau poate le este frica sa nu se afle si ei pe lista lu ` Bercea mondialu` , mai stii , caci astia cum sunt “dalamtieni ” cu totii , te poti astepta si la asa ceva ! In orice caz politrucii nostrii (ai vostrii, mai bine zis ) se pricep numai la furat , la politica sunt exact precum nivelul de trai din Romania !!!

 36. Vorbim de parlamentul care apara pe toti penalii din partdele majoritatii? De unde stim ca justitia terfelita de atatea ori nu greseste si de data asta?
  Cu ce drept moral sa ceara parlamentul?
  De ce sa nu ceara si demisia plagiatorului?
  Cati politicieni romani si-au dat demisia de onoare?

 37. Ma asteptam sa il intrebati si direct daca rupe pactul de coabitare, nu de alta dar poate nu va citeste blogul.

  Sau sa il intrebati daca e vorba de “onoare”, n-ar fi onorabil ca plagiator sa-si dea si el demisia ? Sau sa il intrebati de guvernare, de bietii din sanatate care au iesit in strada saptamana asta, etc.

  Numai intrebari “mingi la fileu” i se pun lui Ponta in ultima vreme.

Leave a Reply