Liderul PSD Liviu Dragnea și-a delegat atribuțiile de la șefia Camerei Deputaților, decizia figurând, luni, în Monitorul Oficial, însă detaliile hotărârii nu sunt prevăzute, pagina publicată pe site-ul instituției fiind albă, scrie stiripesurse.ro

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a confirmat, luni pentru MEDIAFAX, că i-au fost delegate atribuțiile președintelui Camerei, însă nu a dorit să precizeze perioada delegării.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat durerii de spate. Doctorii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera pe liderul PSD, a anunțat secretarul general al partidului Codrin Ștefănescu, precizând că acesta are o dublă hernie și probleme cervicale. Social-democratul a mai spus că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaților PSD la europarlamentare.

Instața supremă l-a citat luni, 18 martie, pe Liviu Dragnea pentru a fi reaudiat în apelul dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, însă acesta a transmis judecătorilor, prin intermediul avocatului, că este internat.

6 COMMENTS

  1. Parca unul stefanescu anunta nunta mare. Acum auzim ca isi deleaga atributiile! Nu a reusit opozitia asta slaba si compromisa ce a reusit tineretul democrat, singurul capabil sa-l indoaie pe mustafa.

  2. Da,hai sa ne urcam in suferinta unui om!Normal ca si-a delegat atributiile!Nu ma urc in suferinta nimanui,si oricand are nevoie de sprijin,il sustin!Sa fii om e lucru mare si nu e atributul catorva care rad in pumni!Credinta mea ramane,sa-mi iubesc aproapele!Ei au alte contracte,nu-mi pasa revin la ea,credinta,in momentele grele care apar cand nici nu te astepti!Carne de tun pentru neputinciosi,dragniea omul fac-totum!Ce vad e o imensa frustrare,dragniea nu face multe dar e tot important,si da-mi voie sa sustin tabara mai putin inflamata!Vrei sa stii,eu cu ALDE,micimanii constituiti prin aliante fantoma,sica mandolina freamata ca a atras cativa faliti,acum cu platforma platfus buduruja,cine mai e si asta,,si,EU,adversar incrancenat al pdl le dau un sictir total!Concluzie,sanatate,dragnea si intaratai pana le vor crapa ficatii in ei!

  3. Of ce jale ,of ce durere de spare are Dragnea! Romania este eviscerata s-a imbolnavit Dragnea ,mare necaz ….

Leave a Reply