Ședința de Guvern, programată pentru marți, de la ora 12,00, a fost amânată pentru ziua de joi, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu.

“Se amână ședința de Guvern pentru joi, când premierul este convins că toți miniștrii vor veni la ședință”, a spus Alina Petrescu.

Şedinţa de guvern s-a amânat după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mariana Moţ, căreia Tudorel Toader i-a delegat atribuţiile, el nefiind în Bucureşti, a transmis că i s-a făcut rău şi nu poate participa la şedinţă. Ea este singurul delegat din partea Ministerului Justiţiei şi fără participarea ei nu se poate ţine reuniunea săptămânală a Executivului, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.

 

4 COMMENTS

 1. Degeaba atata tevatura…Johannis nu va mai numi pe cineva din tabara Dragnea sau vreun apropiat al lui Ponta,asta e clar…Eu zic s-o propuna pe doamna Pandele sa-i scape pe bietii bucuresteni de ea.Dansa e cand cu Ponta cand cu Dragnea deci e tocmai buna sa le-o traga amandorura daca “tara o cere” !

 2. Nici aici nu pot face nicio modificare nemţia:
  ””Germania RESPINGE încă o dată căsătoriile între homosexuali.
  Curtea Constituţională a Germaniei, cu sediul la Karlsruhe, a respins marţi o tentativă a partidului Verzii, de opoziţie, de a forţa un vot parlamentar cu privire la legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex înaintea alegerilor federale din septembrie, transmite DPA, conform agerpres.
  Verzii, partidul de opoziţie Die Linke (stânga radicală) şi Bundesrat-ul (camera legislativă superioară) au avansat un proiect de lege referitor la căsătoriile între persoane de acelaşi sex, însă creştin-democraţii cancelarului Angela Merkel se opun aprobării lui.
  Germania a autorizat în 2001 parteneriatele civile în cazul cuplurilor de acelaşi sex, dar Comisia juridică a Bundestag-ului (camera inferioară a parlamentului) a amânat în mod repetat discutarea subiectului căsătoriilor homosexuale.
  În motivarea sa, Curtea Constituţională a explicat că nu există ‘nicio obligaţie (…) de a se lua o decizie în mod definitiv asupra tuturor proiectelor legislative existente într-o perioadă legislativă’.””
  http://www.stiripesurse.ro/germania-respinge-inca-o-data-casatoriile-intre-homosexuali_1203400.html
  Marş naibii cu cererea coţăielii în afara ”femeie cu bărbat”!
  V-aţi stricat cu căpuţu!?
  Hormoneliada iese prin creierul ascuns în chiloţi!

 3. Oricum e bine ! trece motiunea si Johanes le da pa la psd sa si-au demis propriul prim ministru!
  Ramane ginci si pue psd se va scinda in doua formatiuni gaunoase si putrede!

Leave a Reply