https://www.antena3.ro/actualitate/document-in-premiera-nationala-la-antena-3-falsul-chirurg-italian-a-facut-inchisoare-in-marea-507241.html

5 COMMENTS

 1. Dragnea cu doua condamnari, Valcov condamnare la 8 ani la puscarie, primul conduce parlamentul si toata agenda Romaniei al doilea a facut bugetul si a bulversat economia Romaniei. “Doctorul” a retusat nasuri si țâțe, nu a ditrus o țară intreaga ca puscariașii amintiti. Este evident ca Romania a devenit raiul infractorilor!

 2. Si cine i a dat cod de.parafa nu plateste ?
  Cati din astia mai sunt in Romania ?
  Pentru un biolog care a.terminat facultatea la stat cu 9.14 si care.are specializarea in domeniul laborator- hematologie, nu i se drept de libera practica pentru ca nu este angajat in sistemul medical.
  In sistemul medical nu se poate angaja pentru ca n are drept de libera practica.
  Pe asta cine l a acrditat ?

 3. Ia sa-ti fi retusat si tie creierul,fara anestezic,asa scapi de obsesii!Sa iei in deradere un lucru serios cu repercursiuni de neimaginat si sa vii cu obsesii inseamna deranjament cerebral!Cauta-te,dar la unul cu parafa legala!

  • Pentru”Romania Raiul infractorilor”Esti constient ce inseamna sau esti un limbric infasat pe fb,nu merita,mori repede,nu rezisti,indoctrinare cu tematica obseasiva! Altceva,mai nou?Zero,aceiasi placa!Suficient!

Leave a Reply