Da, asta am spus

”Eugen Iacobescu a fost executat în 2011.

 

Au spus foarte mulți în țara asta că Iacobescu e un Corrado Cattani al României. Și nu e niciun fel de exagerare. Acest om a fost executat – i s-a luat dosarul (Bercea-Băsescu – n.r.) și a fost aruncat afară din magistratură în momentul în care a ajuns cu ancheta la familia prezidențială. Când a spus cuvântul-magic Băsescu, din secunda aia, potopul s-a năpustit asupra lui Eugen Iacobescu”, a spus analistul politic Radu Tudor, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Fostul procuror Eugen Iacobescu, cel care a instrumentat dosare ale familiei Anghel, a explicat, la Antena 3, cum i s-a luat rapid dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu, după ce ”a îndrăznit” să vorbească despre fratele fostului președinte.

http://www.antena3.ro/actualitate/radu-tudor-iacobescu-este-un-corrado-cattani-al-romaniei-a-fost-executat-cand-a-spus-cuvantul-magic-363019.html

9 COMMENTS

 1. Daca esti cinstit,iti iau cazul si te pensioneaza (Iacobescu) sau te ”executa”(Angela Ciurea,Ciprian Nastasiu).Daca esti partener de nadejde iei pensie si avansare la CCR. Care mai e definitia succesului azi?

 2. Din pacate s-a ajuns in tara asta ca “omerta” s-o domine. Cum dl. Iacobescu a deschis tenebrele si-un fir de lumina a patruns imediat a fost indepartat, a fost scos nebun, iresponsabil intr-un cuvant imediat i s-au creat “legende” si intr-un tarziu pensionat.
  Romania zilelor de azi are nevoie de oameni puternici ca dl. Iacobescu, echipa antenelor, oameni cu coloana vertebrala care nu se indoaie la prima adiere a vantului faradelegii.
  Este mai mult decat clar de ce in anumite institutii cheie sunt pastrate sau dainuie de multi ani personaje mai mult sau mai putin controversate si foarte bine platite din bugetul statului.

 3. Pe Domnul procuror Iacobescu il felicit pentru curajul absolut nebunesc pe care l-a avut si il are in continuare si pentru ca ati amintit de personajul ”Corrado Cattani”din la ”La Piovra” din pacate istoria acest comisar de politie si a unei procuroare cistite nu reprezinta o povestire ”telenovela” ci o realitate siciliana din zona -Catania- unul din orasele unde predomina si acum Mafia siciliana dar care din pacate atat Cattani cat Silvia Conti procuror au fost ucisi cu sange rece numai pentru faptul ca le descopersera afacerile murdare ale mafiotilor creindu-le probleme
  Sper ca Domnul Iacobescu executat numai profesional de asa zisul ”stat de drept” sa nu fie anihilat in ”stil mafiot” dupa ce am vazut o executie ”ca la carte” a lui Dan Condrea care eu personal il consider un criminal in serie care nu trebuia sa vorbeasca sau a fost dus la intr-un loc unde sa gestioneze ”mormanul” celor impicati in afaceri murdare facute impotriva romanilor
  Va felicit pe voi toti de la ANTENA 3 pentru faptul ca faceti publice declaratiile Domnului procuror Iacobescu pentru ca toata tara sa stie ce nemernicii au facut superiori lui din Parchetul General poate numai prin intermediul vostru acest om va fi tinut in viata
  Sper asa zisul ”stat de drepti” ca nu va avea curajul sa il elimine asa cum au facut-o cu alte persoane incomode regimului creat de ticalosul de basescu si continuat cu abilitate pur personala de calatorul k/w/johannis sluga perfecta care serveste orice si pe oricine numai ca sa beneficieze atat de privilegiile de la Cotroceni cat si de casele achizitionate in mod ilegal si iz penal la Sibiu
  Avand in vedere mediatizarea pe care dvs . si colegii din Antena 3 o faceti in aceste zile SPER ca Domnul Iacobescu sa ne spuna tot cea ce stie iar mitul asa zisului ”dna” care se lupta cu anticoruptia??? sa fie spulberat iar multimedaliata cu tinichedle k/kovesi sa nu ne mai bombardeze zilnic cu zanganitul catuselor avand in vedere noile prevederi ale Uniunii Europene la care atat celebra k/kovesi precum si spalatoreasa de la justitie pruna le ignora se fac ca nu le aud sau poate nu le inteleg avand in vedere ca au trecut ca ”gasca prin apa ”sau la ”cursuri la distanta”prin stie ce Facultatea de Drept obscura

  • Stati linistit ca Dan Condrea este bine mersi, aceea afost o extragere nu un accident, nu este nimic logic pentru cei care cunosc dinamica unui impact, sau a fost atenti la scoala la orele de fizica cand s-a predat mecanica.
   Opinia mea este impartasita si de un cascador care si-a exprimat-o la un alt post TV si chiar interventia timida a d-lui Chiriac, care intrebat daca nu apare un camion in inregistrarile video de pe camerele de supraveghere.

 4. Acest om trebuie sustinut pentru a iesi la iveala, odata pentru totdeauna, toate mizeriile Satanei basiste care a condus Romania timp de 10 ani.

 5. HAI CU GIOGEALA PNL-iştilor! A recitat ocupantul principalului scaun al ţării, cel pe care l-aţi susţinut, că v-aţi reformat !
  🙂 🙂 se vede clar din acest material !
  http://www.voceavalcii.ro/36787-breaking-news-bataie-la-sediul-pnl-din-babeni.html
  Am copiat articolul pentru a avea dovada şi pentru a citi toţi susţinătorii de pe aici!
  **BREAKING NEWS: Bătaie la sediul PNL din Băbeni
  18 Iun 2016 Magda POPESCU Politică
  Pierderea primăriei din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea de către liberali a dat naştere la câteva conflicte, care s-au încheiat cu pumni în plină figură aseară, la şedinţa PNL. Unul dintre susţinătorii fostului primar Ion Bîzîc a sărit la bătaie către doi lideri liberali din localitate, pe care i-a acuzat de trădare.

  Liberalul Ion Bîzîc a pierdut primăria în faţa candidatului PSD, Bogdan Ştefan, obţinând 1.615 voturi.

  „Un membru PNL Băbeni a bătut cu scaunul un alt membru PNL, Pavel Păvăloiu şi pe viceprimarul din Băbeni, Moise Dănuleţ, aseară, la şedinţa PNL. Motivul a fost rezultatele pe care le-au obţinut la alegerile locale din 5 iunie. Au fost prezenţi şi câţiva membri de la PNL Vâlcea, dar aceştia au fugit când au văzut ce se întâmplă. A fost un adevărat circ acolo, bătaie în toată regula. Pavel Păvăloiu am înţeles că a şi fost exclus din partid. Pavel Păvăloiu şi Moise Dănuleţ au fost acuzaţi de trădare, că din cauza lor s-au pierdut alegerile” ne-a declarat un martor ocular.**
  Aşa DA reformare şi SCHIMBARE !

 6. Vă amintiţi când a câştigat primul mandat ca preşedinte circula o previziune ”’va fi omorât”’ individul, o manipulare crasă, ştire falsă din toate punctele de vedere până la momentul actualitate, dezvăluiri şi fapte, acte şi date concrete în urma cărora mulţi au avut de suferit îngrozitor şi din câte se observă cu ochiul liber, are protecţie încât nu răspunde în faţa legii! Nu trebuie să-şi facă griji privind persoana lui întrucât nu-şi murdăreşte nimeni mâinile cu sângele lui toxic! 🙂 🙂 Puneţi-i pe el o mantie de popă să slujească în biserică că tot are pictat portretul ca sfânt! Şi nu numai acestuia! Poate ar trebui ca această naţiune să-şi arate puterea de om liber să-şi ceară drepturile la aer în faţa mastodonului construit în perioada comunistă cu vieţi omorâte despre care nu s-a aflat nici până în ziua de azi! Câţi lupi s-au impus paznici la oile bolnave şi ţinute la limita inaniţiei din toate punctele de vedere? Destui!
  Zilele astea se văd consecinţele reformei în patria noastră: distrugeri şi minciuni pentru regionalizare! Unde e armata, pompierii , poliţia despre care se spune că ei sunt primii când e vorba de calamităţi? De ce nu fac ceva concret pe teren în zonele inundabile? Ce greaţă au scăunarii ciolănari când e vorba de popor! Pe niciunii nu-i interesează soarta ţării şi a propriilor semeni! Uitaţi-vă ce grav e situaţia în ţară şi ei, plătiţi bine ca fiind reprezentanţi ai poporului şi a ţării, nu au nicio legătură cu poporul şi ţara! Doar interese personale şi de grup privind afacerile prin care îşi îngraşă buzunarele şi conturile!
  Aşa DA patrioţi…ai altor ţări plătiţi din bugetul României!
  🙂 🙂 La naiba! Faceţi bre o cerere la Dumnezeu să nu mai plouă!

 7. Cazul Icobescu, foarte grav, denota structuta de stat de gen mofiot! Din primul minut in care stirea s-a adeverit, Koveshi trebuia sa fie OUT si nu numai ea! Jocuri murdare, fara prejudecati! Nici urma de onoare la cest nivel EI FAC ROMANIA VULNERABILE!Dosarul Revolutiei, Restitutiom Integrum, Flota, Rosia Montana, Mostenirea Hojdu, Rapirea Jurnalistilor, Bercea+Basescu, Hexi-Pharma s.a., cauze pierdute de sociatatea romanesca in favorea unor de grupuri de indivizi proscrisi in raport cu poporul.Cine ii apara? Pai sa vina dl Iohanis, Ciolos sa ne explice cum se sustine acest sistem MAFIOT, prin NONCOMBAT!

Leave a Reply