Sociologul Marius Pieleanu, aseara, la Punctul de intalnire :

Sunt evoluții spectaculoase în viața politică! Iată fotografia momentului:
PSD: 32 – 33%
PNL: 24 – 25%
ALDE: 12 – 14%
MRÎ: 10 – 12%
USR: 5%
Pro România: 4 – 5 %
PMP: 4 – 5%
ALDE și MRÎ sunt pe trend crescător.
PSD e în scădere, PNL e în stagnare.

https://www.antena3.ro/politica/evolutii-spectaculoase-in-viata-politica-date-in-premiera-despre-lideri-si-partide-488172.html

9 COMMENTS

  • In multe filiale aparatul PSD a votat sau a facut campanie pentru ALDE pentru a ajunge la 5%. Daca raman impreuna vor face din nou.

   • Minciunile securiste ale lui Pieleanu…

    Ca sa impinga partidul holograma care nu exista al lui Zombie Ciolos peste 10% impinge si ALDE la 12-14%. ALDE care acum 2 saptamani era tot la dansul in sondaj la la 9% la fel ca inexistentul Ciolos. Si-a dat seama ca era prea de tot si a trecut la alta stratagema.
    Sunt sprjinitor ALDE Dar ma intreb cum de-a sarit in doua saptamani 3-5%? Ca de mizeria securista a lui Ciolos ce sa mai vorbim…
    ————
    Dar cum de cade PSD asa din senin dupa ce a marit pensii salarii si electoratul lui vede ce lupta mizera duce sistemul secu si UE impotriva PSD ??

  • Ce fel de sociolog e Pieleanu daca face sondaje cu partide care nu exista? MRI asa zisul partid al lui Ciolos nu exista, nu este inregistrat ca partid. Exista doar in mintea lui Pieleanu. Pe aceasta logica ar putea sa considere in “analiza lui sociologica” si Asociatia Brutarilor din Romania sau Consiliul Gospodinelor din Romania ca poate le vine ideea sa candideze anul viitor la alegeri. Deci analiza sociologica se face pe realitati existente nu pe iluzii.

   Dar de ce nu isi face Ciolos partid conform legii? Simplu: planul sekuristo-sorosist este sa il foloseasca unde au nevoie: daca reusesc si darama guvernul (ales democratic de romani) il pun repede prim ministru ca tehnocrat ( daca ar avea partid legal nu ar mai fi tehnocrat iar partidul lui nu e ales de nimeni) iar daca vad ca nu merge cu rasturnarea guvernului il tin pt la anul la prezidentiale, daca Iohanis o da-n bara, il scot repede ii fac partid rapid cu filiale si merg cu el in alegeri, prezentandu-l ca om politic.

   Pe aceeasi reteta a venit Macron la putere, chipurile tehnocrat metamorfozat in om politic cu un partid de cateva luni creat si sustinut de corporatii sorosiste.

 1. Pentru cineva care are varsta si a trait si isi aminteste anii 1996-2004, mie mi-e jena de cat de PSDist a ajuns Ciuvica!

  Nici Codrin Stefanescu nu apara PSDul ca el!

 2. Pe udmr creca l-a tinut Pieleanu la secret ca se criza psd-ul daca vedea norodul ca pot fsce si altii aliante cu ei si sa le dea (deja) majoritate:)
  Deci: psd, dupa atate reforme bune, zic eu, dupa ce a dat bani si la bugetari si la pensionari (atentie, eu zic ca toti meritau, nu ca erau pomeni) si tot scade? E clar ca buna ziua ca e de la Dragnea, mnah.
  Un proverb egiptean spune ca daca vrei sa ai ceea ce nu ai inca, trebuie sa faci ceea ce nu faci inca:)
  Deci Dragnea out. Faza e ca nici in locul lui nu ai pe cine pune. Pacat ca Plesoianu e cu Dragnea (deocamdata)

 3. Dupa atat timp de la actiunea “M,PSD”, nu s-a lamurit raspunsul la intrebarea: “M,PSD e o cerere sau o oferta ?” Chiar si dupa sondaje telefonice nu s-au lamurit lucrurile…

Leave a Reply