Home Articole Sinead O’Connor a fost gasita!

Sinead O’Connor a fost gasita!

12063
7

Update 23.55 : Sinead O’Connor a fost gasita in viata dupa alerta ampla a politistilor.

—————-

Politia din Chicago a anuntat ca faimoasa cantareata irlandeza Sinead O’Connor a fost data disparuta dupa o plimbare cu bicicleta facuta ieri, din care nu s-a mai intors.

Sinead O’Connor a vorbit in mai multe randuri despre sinucidere.

In tinerete, frumusetea ei ravasitoare si melodia “Nothing compares 2 U” au lansat-o pe plan mondial ca un star.

https://www.yahoo.com/news/us-police-search-missing-sinead-oconnor-170709025.html?ref=gs

Piesa mentionata a fost compusa de faimosul compositor si interpret Prince, care a decedat de curand.

Iata cum arata Sinead O’Connor azi :

sinead-oconnor-1024

7 COMMENTS

 1. Poate….”o fi facut ceva” ! 🙂 Sau poate…o fi auzit ca e cautata pentru o “defilare”…:) Sau poate isi face vreun alt tatuaj complicat, a carui executie dureaza mai mult timp… Ori s-o fi retras, ca orice artist, in “turnul de fildes”, inainte de a iesi pe “piata”cu un nou “hit”(and/or miss).. Cine stie…

 2. Odată ce renumita cântăreață, constat, a fost găsită de către Politia din Ilinois, dau frâu liber unui prim gând (reprimat, inițial, la auzul vestii privind dispariția) care era în legătură cu remarcabilul artist Sinead O Connor cu ceva…ceva din Țara noastră, așa că am să fac un ”Restitutio in integrum” al unui comentariu mai vechi de-al meu să vedeți și dvs. și la ce visam eu odată(cu ochii deschiși) și mai visez și astăzi.
  Radu Tudor: Ce apreciati la Udrea : forma sau fondul?
  (Posted by Radu Tudor on April 2nd, 2012)
  Mandea: Eu ii prevad o alta ipostaza, acestei chioambe trecute prin ciur si prin darmon, care ,initial, n-a fost deloc urâtă și…urâtă, pe ea urâtzind-o obraznicia, tupeul , hotia si jocurile murdare l-a care s-a dedat avandu-l ca protector pe I-ul Incrucisator. In situatia in care, pana mai de curand , a tot incercat ea sa para ba madame Tchtacher, ba Madona, ba Jacqueline Kennedy , eu ii urez, si-o si vad cu un un chip pe masura, si asta nu peste prea mult timp, chipul lui Sinead O’Conor(ma refer la tunsoare) cantandu-i intr-un costum tot “portocaliu”(pentru ca, intre timp, si la noi se va trece la costume americane, ca tot suntem pe axa Buc-LON-NY ), fostului pirat si fostului Incrucisator No.1, el deoparte, ea deoparte, si-un grilaj care-i desparte, melodia ce i-a frant inima celui din urma, in atatea nopti idilice(.. sau bahice, nu prea stiu care-I diferenta) , in compania prietenului lor comun Johnny Walker, frumoasa melodie “ Nothing compares to you” care l-a facut sa-i puna acesteia Romanica la picioare. Si-i si vad cum vor misuna paparazzi-I tabloidelor sa imortalizeze momentul. Marii pictori se vor buluci si ei. Il si vad pe reputatul sculptor-revolutionar (care nu prea stia ce-i cu ei si impotriva cui strigau in Piata Revolutiei acum vreo 2 luni- striga că PSD-ul n-are ce căuta la manifestații să le confiște lor nuș-ce n.s) cum va ciopli cu “secera si ciocanul” chipul celor doi in noua lor ipostaza.
  N-ar fi minunat?… vorba lui Mircea Badea. Ce ziceti!
  18:17h pm

 3. Ştiaţi că site de ştiri live online nu a funcţionat şi nu funcţionează încă? Poate reglaţi emisia !

Leave a Reply