Felix Tataru, consultantul campaniilor PDL si ale lui Traian Basescu, a explicat aseara pe Facebook cum e cu gala Bute si banii de la PDL :

“Astazi am fost martor in dosarul Gala Bute. Singura mea legatura cu Gala Bute este ca am fost la eveniment impreuna cu fiul meu.

Acum doi ani am fost chemat sa dau explicatii despre o suma de bani pe care as fi primit-o ‘in punga’. Dupa ce am dovedit prin acte ca nu i-am primit asa ci prin banca, subiectul s-a schimbat: astazi am explicat diferenta dintre bugetul planificat si bugetul executat si anexele aferente la contract.

In acelasi an cu Gala Bute, 2011, noi am avut contract cu PDL pentru campania de comunicare a proiectului Legea Capitalei, un proiect care isi propunea sa reorganizeze capitala (fara primari de sector alesi). Realizand sansele mici de izbanda ale proiectului chiar in timpul campaniei, aceasta a fost oprita la jumatate de catre Elena Udrea.

In contextul esecului ne-a devenit dificil sa ne recuperam integral banii pentru munca prestata pana atunci si pentru serviciile furnizorilor contractati, desi bugetul executat a fost mai mic decat cel planificat pentru ca proiectul s-a oprit la jumatate.
Am primit intr-un final suma restanta (celebra suma de 50.000 de euro), prin banca, datorita presiunii furnizorilor, importante companii de media precum Euromedia, News Outdoor, Mediafax, Agerpres etc, dar cu o intarziere de sase luni. Din cauza acelui conflict nu am mai lucrat niciodata cu doamna Udrea.

Asta este pe scurt, adevarul.

Restul sunt fake news, speculatii si atacuri in media conduse de interese ce nu au de-a face cu relatarea adevarului.”

Imagini pentru felix tataru traian basescu

3 COMMENTS

 1. Ia, ia, ca la articolul asta basistii opariti “de dreapta” nu au absolut nimic de comentat, normaaaal, ce dreac! De-aceea comentariile sunt pe zero pana la acest moment! Maxim, sau ce?!

  P.S. Oare cu ce bani si-o fi facut totusi Basescu Sticle toate campaniile? Cred ca le-a facut pe credit de la CEC, de-acolo de unde a luase chipurile si fi-sa, Ioana Basescu, creditul de 1 milion de euro ca sa ii ia teren (mosie) lui taica-su la Nana, cica! Dupa care il ameninta tac-su, Basescu Sticle, pe Ponta sa nu il schimbe pe directorul de la CEC care era parte a mișmașului, ca da iar drumul la pogrom de la Bruxelles cu popularii aia democrati foarte europeni “de dreapta” care isi activeaza iar bancherii camatari si le dadeau iar prag istoric la moneda euro de la ora 7 dimineata pe toate posturile TV, de le rupea tot guvernul lor competent si cu toata vrajeala, le taia macaroana. Pe langa ca le dadea sah-mat si cu camatarii aia de la FMI care ii amenintau ca le taie transele din imprumuturile acordate Romaniei, le dadea Barroso lista cu inca 11 porunci, Merkel le dadea prag istoric la alegeri in ciuda Comisiei de la Venetia si a Papei de la Vatican etc.

  In Romania pana cand Basescu Sticle nu va intra la puscarie, nu se va putea vorbi despre “independenta justitiei” in aceasta tara!

  Restul e cancan. Pa, pa

 2. Ia uite ce parsivi nene, ca sa mai zica cineva ca toti ragaitorii astia “de dreapta” nu sunt de fapt fostii ultrasi basisti opariti, uitati-va si voi ca la articolul despre nenorocirile idolului lor etern, Basescu Sticle, n-a comentat absolut niciunul dintre toti acesti basisti sifornari expirati.

  Sa mai zica cineva ca toti astia care sustina ca sun mari suporteri ai dreptei politice de la noi care comenteaza ei pe-aici nu sunt de fapt fostii basisti opariti expirati! Aceasta e demonstratia! Paaaa

 3. M-au înnebunit ăștia cu expresiile adoptate din altă limbă : job, feedback, background, fake news ș.a. Acum ceva ani râdeam de Răduciou că vorbește o amestecatură de italiană cu română. Nu ne mai place limba română? Ne rupem cu romengleza?

Leave a Reply