Gabriela Firea a fost contrată dur de Victor Ponta din cauza unor declarații legate de o eventuală remaniere a guvernului Sorin Grindeanu. Ponta a comparat-o pe Firea cu Traian Băsescu, cel care se plângea că nerușitele sale ca primar al Bucureștiului erau provocate de Guvern, ceea ce ar face și Firea, în opinia lui Ponta.

Firea i-a reproșat lui Ponta că a uitat că i-a fost una dintre persoanele apropiate în campania pentru prezidențialele din 2014.”Nu a fost în intenția mea de a declanșa un tsunami. Nu-i voi răspunde domnului Ponta cu aceeași monedă, ironizându-l sau comparându-l cu alți oameni politici. Îi aduc aminte că am fost unul dintre colaboratorii săi cei mai fideli, cei mai apropiați. E păcat că a ajuns să pună semnul egal între mine și fostul președinte. Eu am spus că toate solicitările Primăriei Capitalei, care se află în programul de guvernare, nu sunt luate în seamă. Îmi pare rău că nu toți colegii noștri cunosc ce am promis în campanie, în programul de guvernare locală. Dacă Ponta s-a supărat pe mine că am spus care e relația dintre Primăria București și primăriile de sector și guvern, îmi pare rău. El vrea să loveasca în Liviu Dragnea prin mine.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.
https://www.youtube.com/watch?v=3-2H2TZyWPA 
”Aceste lucruri le-am mai spus, poate atunci nu era momentul potrivit să fie analizate subiectele. Sub nicio formă nu îi voi răspunde domnului Ponta cu aceeași monedă. Cred în politica faptelor bune pentru oameni. Îi aduc aminte totuși că am fost unul dintre colaboratorii săi cei mai fideli, este păcat că a ajuns să pună semnul egal între mine și un fost președinte, este păcat că nu a citit monitorizarea declarațiilor mele (…) Unii oameni din guvern au ajuns acolo prin munca noastră și au uitat care le este menirea. Dacă domnul Ponta s-a supărat pe mine că am spus care este relația adevărată, îmi pare rău” a spus Gabriela Firea la ”Punctul de Întâlnire”.
Primarul General a avut și un schimb de replici mai acid cu senatorul Șerban Nicolae.

11 COMMENTS

 1. Vai,vai…Ce telenovela avem noi aici ! Ceva nu se leaga…Cand vrei sa ataci un premier n-o faci cu cel mai slab primar din tara pe care-l ai chiar daca e vicepresedinte de partid…O faci chiar tu….Il pui pe Tariceanu ! Daca au vrut sa transmita un mesaj favorabil lor n-au reusit,Firea nu a facut nimic si asta nu din cauza comunicarii pt ca seara de seara sta prin studiourile TV de parca ar avea o a doua slujba….Oamenii asta percep,Grindeanu a inceput sa fie simpatizat iar tabara care-l vrea afara cu atat mai mult demonizata.Sa nu spuneti ca asta era de fapt miza,sa i se ridice cota lui Grindeanu :))))

  • PSDisti….Au castigat alegerile la scor au peste 50% majoritate si le arde de schimbat guverne…Cat pot fi de prosti sa-si dea jos propriul guvern? ??? Zice Iohanis bogdaproste si il pune pe Ciolos la loc. Asta pentru ca Dragnea e nemultumit ca nu-i pupa Grindeanu talpa. Dragnea inca n-a inteles sa nu e el prim ministru, saracu’ are minte cat o gaina. Iar lui Firea i s-au urcat sondajele la cap. Face pe portavocea lui Dragnea la tv in loc sa-si vada de primarie…

  • Ea nu a inteles ca este primar, slujba ei a ramas aceea de a citi din prompter vorba dictatorului. Nimic nu a facut muierea asta doar scandal la Capatos TV

 2. Noul exponent al mafiei, Coana Firea a iesit la atac, nu mai are rabdare iar, baietii din spatele ei au devenit nervosi, nu le-au iesit contractele grase. Sa n-o auzim peste putin timp reluand sloganul/lozinca cu “interesul national”, are legatura.

 3. Nu stiu ce sa mai cred,o sa-mi iau o punga de pop corn sa ma uit la tv dar nu cand e si Firea,n-o suporta nimeni din familie…

  • Eu spun ca experimentul trecerii de la jurnalism(partea editoriala) la politica a reprezentat un adevarat dezastru si aici va dau 3 nume : Robert Turcescu,SRS si Gabriela Firea ! De ce vor unii sa intre intr-un domeniu in care nu pot sa duca nici pe sfert cat o faceau in calitate de jurnalisti nu stiu,se autodesfiinteaza.Ramai acolo unde ti-ai facut un nume si unde in decursul timpului ii puneai la zid pe cei care semanau atunci cu ceea ce tu reprezinti azi,un politruc esuat.

 4. Regret ca nu -si da seama că-i folosita,ia jăratec cu mana ei in locul altora, mereu este pusa la înaintare.

 5. mă întreb retoric, doamna Firea și domnul Dragnea de ce nu au criticat “guvernul meu”? Nu a fost ordin pe unitate?
  “liderii politici” pozează în victime (nu este emisiune în care acești domni și doamne să nu se plângă de sistem). culmea ironiei, ei coabitează cu sistemul și apoi cer milă din partea electoratului.
  de la domnul Dragnea nu am nici o așteptare. un domn care a condus aprox 10 ani un județ care se zbate într-o sărăcie lucie nu poate să performeze la nivel înalt ( și aici mă refer la jud. Teleorman).

  • “Guvernul meu” i-a netezit drumul spre primarie acceptand propunerea PSD de a organiza localele intr-un singur tur adica i-a pus doamnei mandatul de primar inca din februarie-martie. Dupa care a inceput mahalaua cu RADET-ul cu refuzul doamnei de a plati niste datorii ale PMB asa ca i-a aruncat in pragul falimentului iar “Guvernul meu” a sarit sa subventioneze de la bugetul central ceea ce a refuzat doamna sa plateasca dansa fiind mult mai receptiva si darnica cu milioanele de euro pt Catedrala Neamului….Asa ca “Guvernul meu” a mers pe linia trasata de doamna in multe situatii critice…A mai deranjat-o ministrul Voiculescu care si-a bagat nasul cam mult in mafia din spitale dar aia s-a inchis repede.

Leave a Reply