El este Vlad Badea si astazi a implinit un an. Este fiul cuplului Mircea Badea-Carmen Bruma. Sa traiasca !

 

 

15 COMMENTS

 1. Este absolut adorabil. Si ma gandesc ca, astati, va ramane fara bucle. La multi ani minunati, sanatosi, norocosi si fericiti! Sa va bucurati – tati si mami – de cea mai mare minune pe care Dumnezeu v-a daruit-o. V-ati asigurat deja viitorul prin aceasta creatie unicat. Inca o data LA MULTI ANI, VLAD BADEA!

 2. Sa le traiasca si sa fie toti sanatosi multi ani inainte impreuna.Sa avem peste cativa ani inca un Badea “la masuta”? Deja asta mic zambeste retinut si asteapta atent miscarea “adversarului”.

 3. La Multi Ani pui de Roman! Sa traiesti frumos, cinstindu-ti parintii si bunicii, sa lupti pentru tara ta precum taticul, sa ramai frumos si cuminte precum mamica. Mult Noroc, copile!

 4. citez “Fiecare dintre noi am putea să fim un zâmbet al lui Dumnezeu, dacă avem într-adevăr o legătură cu Dumnezeu în aşa fel încât să se poată constata că El este dincolo de noi şi zâmbeşte oamenilor prin noi.
  http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/zambetul-dumnezeu-147728.html
  Sănătate să fie înainte de toate, restul curg de la sine … Şi vorba aia, să trăiască 100 de ani fără reparaţii capitale …. Si nu în ultimul rând, părinţii să se bucure de el …

 5. La multi ani , puiut de om !Sanatos , baftos , pentru parinti mereu sa fi bucuria permanenta !Lui Carmen si Mircea , le doresc , ca familie , sa fie mereu ocrotiti de Domnul !Acum , Mircea , vazand ochisorii mari si pletele-electrizate , ale baietelului …, te-ntreb :nu i-a trecut , frate “”‘sperietura ”’ de tine ? Sa fiti iubiti si fericiti !

 6. MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LL…AAAAA….MULTI……ANI……..!

  WOW!CE SCUMP SINT,MULT NOROC SI SA CRESTI MARE PUI DE OM…..SI SA TE BUCURI DE MAMICUTA SI DE TATICU…….SI DE BUNICI,SI DE TOTI DIN FAM SI EI DE TINE!!!!

Leave a Reply