Florin Citu a dovedit azi un comportament penibil, de copil alintat caruia i s-a luat jucaria preferata. El nu a raspuns la telefon nimanui pana la ora 11,00 si apoi nu a venit la sediul PNL in sedinta care l-a validat pe Nicolae Ciuca drept candidat de premier. Citu a fost in ultima luna piedica principala in rezolvarea crizei politice si considera a 2 a functie in stat prea putin pentru pretentiile si nevoile sale. S-a opus din rasputeri la Nicolae Ciuca sa fie premier si a transformat negocierile cu PSD intr-un haos.
Cu ce a facut in ultima luna si comportamentul de azi, Florin Citu se indreapta zgomotos in mare viteza spre inlocuirea sa din fruntea PNL.

Premierul Florin Cîțu nu a fost prezent fizic la ședința în care parlamentarii PNL au votat în unanimitate ca Nicolae Ciucă să fie noua propunere de premier cu care Partidul Național Liberal să meargă în fața președintelui.

Reporter: De ce Florin Cîțu nu a fost prezent la ședință?

Gheorghe Flutur: La ora 16:00 va fi președintele Florin Cîțu la Palatul Parlamentului, va fi și domnul Nicolae Ciucă, va fi întreaga echipă. (Florin Cîțu, n.red.) rămâne în echipă, echipa a fost lărgită și șeful acestei echipe din momentul acesta este domnul Nicolae Ciucă.  Discutăm, negociem, pentru că o să fie niște principii de la care noi pornim.

Vedeți și dumneavoastră ce presiune este! Este foarte clar că trebuie să avem un guvern cât mai repede! Nu am discutat de numărul de ministere! Au fost niște opțiuni la un moment, ca în domeniul mediului de afaceri să se mai creeze un minister și unul în domeniu social, în domeniul familiei, nu s-a luat nicio hotărâre, pentru că ne-am concentrat pe programul de guvernare. Eu sper că de astăzi după amiază vom discuta!”, a spus Gheorghe Flutur imediat după ședința BEx.

https://www.antena3.ro/actualitate/florin-citu-absernt-sedinta-vot-unanimitate-nicolae-ciuca-premier-620345.html

Din primele informații se pare că premierul Florin Cîțu a participat online la ședința BEx, scrie www.antena3.ro

Leave a Reply