In orasul Sibiu, oamenii au primit in cutiile postale de la bloc fluturasi electorali cu Dacian Ciolos si PNL.

 

8 COMMENTS

  1. În primul rând: FELICITĂRI ECHIPEI PENTRU NOUL SEDIU!
    II. Dacă aş găsi fluturaşi cu individul direct în container ajung! Au păţit-o şi alţii, chiar în faţa lor am executat operaţiunea şi nu au scos o vorbă!

  2. E bine !..zic sa puna pe fluturas si imaginea lui Jo si hannis si tacamul este complet !!. Ce si face omul cu mana lui,..lucru manual se cheama !…apoi se intreaba ,de ce sunt asa de sus in sondaje !!

  3. PNL nu a fost in stare sa dea UN SINGUR OM DECENT pentru primaria capitalei si acum vrea sa formeze guvernul! Folosindu-se de cine? De acest mincinos incompetent?! 11 ministri in 11 luni a schimbat…

  4. Deci eu oriunde m-as muta, sau daca m-as intoarce vreodata in cladirile vechi, as cauta mai intai temeinic tehnica de ascultare, foarte probabil varata prin diverse colturi ale cladirii. Nu pot sa uit un caz cu un primar de prin Moldova, caruia ii bagasera astia o camera video in tocul de la usa, cand ii renovasera biroul. Mare atentie la chestii din astea. Sa fiti siguri ca va baga ceva pe acolo.

  5. Părerea şi sfatul meu în urma vizitei acelei vrăbiuţe în platoul de ştiri: plecaţi deîndată din acel sediu să nu fie o mică/mare catastrofă(o dărâmătură) sau altceva! Îmi amintesc că la ultimul cutremur puternic mi-a intrat o vrăbiuţă în casă şi nu-i găsea locul…cutremur 5.2-5.7 cel care a fost ultimul. Nu vă speriaţi că se poate evita catastrofa la voi!

Leave a Reply