Fostul ministru Gabriel Sandu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. El s-a predat și va fi încarcerat, scrie stiripesurse.ro.

”Eu am făcut cele două denunțuri și sunt sigur că Florică nu o să mai aibă impunitate pentru toată echipa lui. Sunt 9 miniștri. De ce am fost ales doar eu? Nu am plătit cei 27 de milioane de euro. Se plătiseră 40 de milioane de dolari, cu o lună înainte să ajung eu ministru, comisioane pentru două HG false. Plătesc eu pentru toată lumea? Nu există niciun ministru în România care să nu fie condiționat. Toți au fost la fel. O campanie electorală de președinte costă 60 de milioane de euro. De unde sunt acești bani? Toți banii au fost asigurați de cei care au fost puși pe locuri.

De la tot partidul veneau cu delegație de partid, de la președintele de filială cu cei care trebuie angajați. Cu mine au negociat directorii de la Microsoft.

Nu sunt pregătit de inchisoare. Am un băiat de 3 ani, mai am unul de 22.”, a spus Gabriel Sandu în momentul în care s-a predat polițiștilor

3 COMMENTS

 1. Mi-a pierit cheful sa particip la astfel de discutii.Se face asa o urgie in spatiul public cu procurorii si vin judecatorii ca niste ingerasi imaculati si dau 2-3 ani sa zicem mersi ca suntr cu executare…Si cu Basescu asta ce-o sa se intample ? Exact acelasi lucru,ne mancam sanatatea discutand,polemizand chiar injurandu-ne unii cu altii si intr-un final,cine stie cand,vor veni judecatorii cu o astfel de sentinta,executa o treime si “mi-a parut bine baieti” ne saluta din mers…E o bataie de joc.

 2. Bă fraţilor, dar ăsta e doar ocolit şi evitat de cei care au fost numiţi în funcţii politic?
  Ce are ăsta de nu-l agaţă? Se trezeşte şi vorbeşte acum când deja sunt culeşi cu arcanul ca să nu fie agîţat şi el ? Dar mormanul de euroi de la clanul Bercea nu cumva l-a spălat tot acest individ cu acoperirea altor numiţi? Se pare că Bercea cam are dreptate cu mituirea multora în urma acţiunilor din ultima vreme! Mă gândesc, am spus: mă gândesc că vor apărea alţii cu mai multe dovezi distrugătoare! Şi dacă se vor dovedi ca fiind adevărate, cum rămâne cu ”domnia sfinţilor procurori”???
  🙂 🙂 până nu e prea târziu: demonstraţi profesionalismul prin studiile absolvite şi prin onoarea de care vă mai bucuraţi!
  Nu mai ţine cu…merge şi aşa!
  Prea mult a suferit poporul şi mult prea mulţi au murit cu zile din cauza celor care v-au numit în funcţii, deşi, mulţi dintre voi sunteţi apţi de a susţine un examen onorabil !
  Succes!

 3. Le a rupt …buzunarele..Cocosel o sa iasa dupa ceteva luni.Parca a stat arestat inainte…Banii sunt pe afara…zice media.
  Iar Base a platit doar pe un banner cateva sute de lei…Iar Romania in 2009 era plina de bannere si nu numai.

Leave a Reply