Funia din casa suspendatului

www.catavencii.ro

Mircea Dinescu

Puțină lume știe că Liviu Dragnea se închină seară de seară la o iconiță cu chipul lui Klaus Iohannis, fiindcă dacă acesta nu s-ar fi jucat de-a deus ex machina acum un an, smulgîndu-l cu mecanismul minții sale odihnite pe Victor Ponta din brațele lui Erdogan ca să trimită PSD-ul în opoziție, astăzi am fi asistat la un spectacol cu totul diferit: micuțul Titulescu ar fi interpretat rolul Alinei Gorghiu, băgîndu-și definitiv cariera în ghips, în vreme ce mamițica liberalismului l-ar fi imitat pe Dragnea în rolul de vulpe a deșertului.

PSD-ul a mai înviat o dată din morți grație zborului scurt, de curcă chioară, al lui Emil Constantinescu, dar numai Dracul și-ar fi închipuit că va mai învia și a doua oară datorită accidentului biografic al unui sas nevoit să locuiască pe malul Dîmboviței, în apele căreia, aruncînd într-o zi un pește afumat cu termenul de garanție depășit, a avut surpriza să constate că somonul cu icre roșii dă puternic din coadă, gata să se întoarcă la izvoare.

Acum, dacă machina de la Cotroceni se va opinti să-l împiedice pe Dragnea să descalece la Palatul Victoria, cu siguranță că deus își va da singur foc la valiză căci, ca autor al teoriei lucrului bine făcut, Iohannis o va pune pentru prima dată în practică, legîndu-se trainic de funia suspendării, cu care Traian Băsescu a trăit o vară întreagă într-un dulce concubinaj.

10 COMMENTS

 1. A descoperit Dinescu aerul din sticla goala…Nu e clar pentru toata lumea ca sasului i se falfaie de suspendarea PSD-ului ? El nu va pune un penal la Palatul Victoria ceea ce mi se pare foarte corect, foarte responsabil,exact asta ne mai trebuia ca sa parem o tara de smenari tristi rataciti printre oamenii normali din Europa civilizata.Tragem cu dintii sa aratam celorlalte tari partenere ca la noi condamnarea penala e un titlu de onoare pentru ca asta e traditia la noi,toti furam din frageda pruncie,asta e traditia deci ne iubim infractorii si-i rasplatim cu votul si cu inalte demnitati …Mai PSD voi chiar nu aveti un om cinstit la voi acolo ? Trebuia sa vina cineva sa scrie ca pentru tampi in Constitutie “nu e constitutional sa pui un condamnat in functia de premier” !?!…In ce Constitutie din istoria noastra sau a lumii civilizate ati auzit ca s-a procedat asa ? Nici macar artizanii Constitutiei Iliescu si Nastase nu si-au inchipuit ca este necesar.

  • Auzi bai, basistule oparit, o sa fie Dragnea premier, iti garantez si iti spun eu! Sa tii minte!

   P.S. Sa ti se faca rau, nu alta! Hai zi ca n-ai ramas fara aer, basistule asfixiat! Da-te cu capu’ de calorifer de disperare! Du-te cu idolul tau Basescu Sticle si lasa-ne!

  • Mi-a mers drept în suflet întrebarea pusă de reporterul A3 referitoare la plagiatul Cucuvelei…Am aşteptat să văd şi aud cum se face de “mândra minune” Mutul “lucrului bine făcut”. Îi prost de-i pică căciula de pe cap…Acuma a dovedit încă o dată că în România el este “garantul” dublei măsuri, al minciunii, al trădării, al imposturii, al slugărniciei…Şi aţi observat că ori de câte ori nu ştie ce să răspundă, ne trânteşte un “zâmbet larg şi fals” ca să substituie raspunsul?…”Turma de zombi”, cântându-i imnuri “feisbuciste”, l-au indus în eroare şi i-au distorsionat percepţia asupra propriei realităţi….L-au reinventat pe Băsescu, în pielea neamţului infatuat. Păduchele de Băsescu se tot cerea de premier, iar Mutu răspunde că nu-i nicio problemă dacă are susţinere? Buha nu a plagiat, Băsescu nu este penal, Ciolăşescu e cel mai bun premier de pe Terra, adică ei toţi sunt perfecţi…. de “machiavelici”. Eu cred că îi cam mănâncă pieile dictatoriale şi se cere o “mângăiere” populară pe spinările lor “cocoşate”!

 2. Tragem cu dinții să arătăm lumii că suntem singura țară din lume cu scut antirachetă și poliție politică.

 3. Ati avut aseara o emisiune la domnul gadea in care cam toti colegii dumneavoastra aplaudau victoria psdului, se auzea cum de fapt oamenii l-au ales pe dragnea, deci trebuie modificata constitutia si legea sa accepte un infractor premier ca altul nu are psdul. Cum zicea cineva: daca furam toti , atunci sa se modifice legile.
  Minciunile lui dragnea au fost uitate de voi.
  Fara indoiala sunteti televiziune care urmariti anumite interese,care sunt apropiate de psd.
  Dupa colectiv romania a intrat in normal , a fost o decizie corecta , dar mare parte dintre noi nu apreciem asta. Nivelul nostru intelectual si moral inca nu ne permite asta.
  Noapte buna!

  • ce aplauze?!? ce modificare de constituie?! dumnevoastra inventati afirmatii, probabil urmariti alt post. alti rataciti spun ca suntem pnl tv. fiecare cu doaga lui

  • Dupa Colectiv s-a intrat in “normal”????? Adica un guvern pus de 50.000 de oameni …. care s-au mictionat pe restul votantilor …… ca vezi doamne coruptia ucide ….. ai auzit de tragedia din America ? O copie a Colectiv ….. cate demisii ai vazut acolo ? Si cati dintre suspectii la Colectiv sunt deja condamnati ????? Aud ?????

 4. ovi,vali……

  Îmi pare rău de tine, pentru că ai slabe şanse să îţi revii…încearcă totuşi cu “antrenamentul autogen al lui Schultz”…Ţi se pare normal ca preşedintele ţării în care trăieşti să “jubileze” la moartea unor oameni, frecând bine organul “sistemului” ca să i se împlinească vrerea şi să i se satisfacă orgoliul de a avea “guvernul meu”???

  Eu te sfătuiesc să nu te mai uiţi la televizor, pentru că oricum NU PRICEPI NIMIC…pune mâna pe o carte, citeşte şi poate, cândva, vei scăpa de prejudecăţi şi de ce ţi-a vârât în cap Facebook-ul…Şi îţi mai propun ceva: analizează-te pe tine cu sinceritate, analizează faptele tale, comportamentul tău, valorile la care te raportezi, cât de mult îţi respecţi sau ajuţi semenii, întreabă-te, înainte de-ai numi mincinoşi pe alţii, de câte ori ai minţit şi ce efect au avut minciunile tale. Sunt multe alte întrebări pe care poţi să ţi le pui, iar apoi să cauţi răspunsuri.

Leave a Reply