Ultima saptamana de iarna pentru Bucuresti arata asa : viscol, caderi masive de zapada, ger de crapa pietrele in timpul noptii. Se pare ca asa va fi peste tot in Estul si Sudul tarii.

https://www.antena3.ro/actualitate/cod-portocaliu-de-ger-meteorologii-tocmai-au-facut-anuntul-456825.html

 

5 COMMENTS

 1. Ce inteleg politicienii care scot pe gura marea jicnire “CETATENII STRAZII”?
  Ba nene,acesti oameni, sunt bucati de pietre nascute sau firimituri din macadane?
  Sunt nascuti pe strada sau in spital, ca orice om?
  Sunt vii,sau sunt morti precum compozitia intinsa pe strazi si sosele?
  Sunt picati din cer fara identitate sau sunt fugariti din alta tara si dorm in aer liber pe strada sa o incalzeasca si protejeze?
  In niciun caznu poti sa ii numesti cetateni ai strazii! Sunt victimele reformelor politice sau a escrocilor care i-au dat afara din casa! Sunt rezultatul educatiei si practica(non) justitiei de prin 2002 care se vrea aparata doar pentru ca nu au aplicat legea la momentul potrivit! Ne-am tampit cu totii,cumva,incat nu vrem sa vedem decat adevarul impus pentru sustinere!? In tara e vraiste,o statistica reala ar arata dezastrul pentru perioada (ne)practicii legii sau practica avantajoasa escrocilor! Schimbati-va bre vocabularul,nu mai folositi cuvinte pe care nu le intelegeti la modul practic si real!

 2. Apropo,de ce imprastie madam Firea atata panuca prin intermediul tv pentru bucuresteni si se lipeste si in tara! Suntem in anotimpul canicular si ninge puternic incat vor fi troiene de 3-5 metri!?
  Bre,suntem in anotimpul de iarna,trebuie sa ninga,trebuie sa fie ger, este normal! Sa nu aruncati vina pe meteorologi,ei transmit previziuni meteo sa stie toti capii patrati! Panicata a inchis scoli,mai e putin si inchide tara! Unde a trait panicata de se sperie si sperie cetatenii? Pe alta planeta a trait panicata?! Dimineata ma potrivisem guristilor de la tv ca e ger de capa pietrele,am iesit si era temperatura normala de iarna! Daca doar luni va fi ger sau ninge,madam panicata s-a facut de ras! BRE! SUNTEM IN ANOTIMPUL DE IARNA!NU MAI INTRATI IN PANICA! NU MAI PANICATI POPORUL! PANICA PENTRU CUTREMUR,PANICA PT.GER SI NINSORI,PANICA PT.MOARTE-VACCIN,PANICA PT RAZBOI,CAT MAI PANICATI POPORUL?!
  Unde ati trait copilaria si unde v-ati trait perioada 18-25 ani? Cumva in alta tara si nu stiti geografie sau nu stiti ca iarna mai ninge si e ger,panicatilor!?
  Cata prostie si prosteala pe fata! Upsssss,ghinion!

 3. Pana la momentul actual Ddomnul a fost cu noi si ne-a daruit o iarna blanda iar, de aici toata problema cu bolile de sezon. Cum spune tiganul nostru neaos, inca n-am scapat de femartie. Acest “femartie” ne-a mai cauzat oarece probleme in ultimii zeci de ani. Poate nu strica un pic de ger, mai omoara virusii umani cat si pe cei din agricultura, doar n-o veni iarna lui ’54.

 4. Geniala Firea desfiinteaza casele de bilete RATB !
  Ca sa ti iei bilet din Raiova trebuie sa calatoresti fara bilet pana la Gara de Nord.
  Sa ia ex.Parisului. Sa vada cum se calatoreste acolo.Inclusiv turistii.
  La noi, numai tampiti !

  • Sincer n-am auzit aceasta stire pana acum, aflu de la dvs.
   Care este ratiune desfiintarii caselor de bilete RATB, una de a face economii, a pune pe drumuri niste oameni, pe unii spre calea someriei iar, pe altii spre balamuc ?

Leave a Reply